Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΕ 200.000 ΚΟΣΜΟ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Β.ΠΟΥΤΙΝ:«ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΝ ΑΓΑΠΗΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΩΣΤΕ  ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ» (ΙΩ. 15,13).

6 BINTEO


Προμηνύει μεγάλο πόλεμο...
Πόλεμο Αποκαλυπτικό!!!

Ο Πούτιν σε ομιλία του σε 200.000 κόσμο χρησιμοποίησε αναφορά του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου :«Μεγαλυτέραν αγάπην από αυτήν κανείς δεν έχει, ώστε την ζωήν του να δώση χάριν των φίλων του.» 

Προμηνύει μεγάλες θυσίες, δηλ. μεγάλο πόλεμο και δια του συγγραφέα της Αποκάλυψης παραπέμπει σε Πόλεμο Αποκαλυπτικό!!!! 

Ας μην υπάρχουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις μόλις άρχισε η μητέρα των μαχών για την ανθρωπότητα καθώς οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν…

Ανατροπή κι όχι αναθεώρηση είναι η ορθή ερμηνεία…

” Ρωσία, Ρωσία” κραύγαζε το πλήθος…

Σήμερα η Ρωσία γιορτάζει την 8η επέτειο από την προσάρτηση της Κριμαίας.

Ο Πούτιν απευθύνθηκε σε 200.000 άτομα που ήταν εντός κι εκτός του σταδίου Λουζνίκι της Μόσχας.


Τα πανό στην εξέδρα έγραφαν “για μια ειρήνη χωρίς Nazis” και “για τη Ρωσία”.Ο Πρόεδρος Πούτιν μίλησε σε μια συγκέντρωση-συναυλία προς τιμήν της επιστροφής της Κριμαίας.

Σχετικά με την Κριμαία

”Στη δική τους γη, ενωμένοι από μια κοινή μοίρα”— αυτό πιθανώς σκέφτηκαν και καθοδηγήθηκαν οι άνθρωποι όταν πήγαν στο δημοψήφισμα στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη στις 18 Μαρτίου 2014. Ζούσαν και ζουν στη δική τους γη. Και ήθελαν να ζήσουν μια κοινή μοίρα με την ιστορική τους πατρίδα, με τη Ρωσία, είχαν κάθε δικαίωμα να το κάνουν και πέτυχαν τον στόχο τους.Οι κάτοικοι της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης έκαναν το σωστό όταν έβαλαν ένα σκληρό φράγμα στο δρόμο των νεοναζί και των ακραίων εθνικιστών. Γιατί αυτό που συνέβη σε άλλες περιοχές και συμβαίνει ακόμα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση αυτού.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ρωσία έχει κάνει πολλά για να ανεβάσει την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη. Ήταν απαραίτητο να κάνουμε πράγματα που δεν φαίνονται αμέσως δια γυμνού οφθαλμού. Έχουν θεμελιώδη χαρακτήρα: παροχή φυσικού αερίου, παροχή ενέργειας, κοινοτικές υπηρεσίες, αποκατάσταση του οδικού δικτύου, κατασκευή νέων δρόμων, αυτοκινητοδρόμων και νέων γεφυρών.

Σχετικά με τη στρατιωτική επιχείρηση
Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια, πώς να το κάνουμε περαιτέρω, σε βάρος τίνος. Και σίγουρα θα εφαρμόσουμε όλα τα σχέδιά μας.
Οι άνθρωποι που έζησαν και ζουν στο Donbass επίσης δεν συμφωνούσαν με το πραξικόπημα. Αμέσως οργανώθηκαν εναντίον τους τιμωρητικές στρατιωτικές επιχειρήσεις – και όχι μία. 

Αμέσως περιέπεσαν σε αποκλεισμό, υποβλήθηκαν σε συστηματικό βομβαρδισμό από κανόνια και αεροπορικές επιδρομές. Αυτό είναι αυτό που λέγεται γενοκτονία. Ο σκοπός της επιχείρησης είναι να σώσει τους ανθρώπους από αυτό.

Όλα έγκεινται στο γεγονός ότι αυτή η ενότητα είναι μια παγκόσμια αξία για όλους τους λαούς και τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών στη Ρωσία, και συγκεκριμένα για τον λαό μας, πρώτα απ ‘όλα για τον λαό μας. 

Και η καλύτερη επιβεβαίωση αυτού είναι πώς πολεμούν, πώς ενεργούν τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια αυτής της στρατιωτικής επιχείρησης -πλάι πλάι. 

Βοηθούν, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και αν χρειαστεί καλύπτουν με το σώμα τους το σώμα του συντρόφου τους από σφαίρα στο πεδίο της μάχης.. Τέτοια ενότητα δεν είχαμε για πολύ καιρό.


Λόγια από την Αγία Γραφή έρχονται στο μυαλό μου: ” Μείζονα ταύτης ἀγάπην οὐδεὶς ἔχει, ἵνα τις τὴν ψυχὴν αὐτοῦ θῇ ὑπὲρ τῶν φίλων αὐτοῦ.”(κατ. Ιωάννην 15:13) ( Μεγαλυτέραν αγάπην από αυτήν κανείς δεν έχει, ώστε την ζωήν του να δώση χάριν των φίλων του.)

Η σημειολογία της αναφοράς είναι ένα κάλεσμα σ΄αυταπάρνηση και αυτοθυσία.. Επίσης επιλέγει τον συγγραφέα της Αποκάλυψης… Αυτά και τα δυο σημαίνουν ότι ο πόλεμος που μόλις άρχισε και Αποκαλυπτικός θα είναι και δεν φείδεται θυσιών ως τη Νίκη… «Μέχρι τη νίκη για πάντα!»

Σε άλλη τοποθέτησή του ο Πούτιν: Η κυρίαρχη ελίτ στη Δύση δεν σκέφτεται πώς να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών της στις δυτικές χώρες. Έχουν εμμονή με τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και υπερκέρδη.

Όλος ο πλανήτης πληρώνει τώρα για τις φιλοδοξίες της Δύσης.

3 σχόλια:

  1. Ξύπνησε γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου, και εν τη πρωία του ηλίου εμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικώ ζωδίω συ μεν εκμανής έση. Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως, όσο στη Μ. Ασία άρχει αυτός ο τουρκόγυφτος και δεν έχουν πληγεί τα πυρηνικά του Ιράν από τους εβραιόγυφτους οι μηχανές απλώς ζεσταίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή