Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ" ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ...


ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» ΦΩΝΑΖΑΝ
BINTEOΈτρεχε να κρυφτεί ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης για να γλιτώσει από τους πολίτες

Οργή κατά την κυβέρνησης καταγράφηκε στη συγκέντρωση των 7.500 υπό απόλυση υγειονομικών υπαλλήλων οι οποίοι επιμένουν στον αγώνα τους για ελεύθερη επιλογή σε ότι αφορά τον εμβολιασμό τους με τα σκευάσματα κατά του Covid-19.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η ατμόσφαιρα στη συγκέντρωση ήταν κάτι παραπάνω από εκρηκτική για τους κυβερνώντες, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να τρέχει να κρυφτεί στο εσωτερικό του κτίριο για να αποφύγει τα χειρότερα.

Από τα συνθήματα ξεχώριζε το «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» και το «Πλεύρη παραιτήσου».


Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση σε μια επίδειξη αναλγησίας, απειλεί να απολύσει τους τεθέντες σε εργασιακή αναστολή υγειονομικούς και να αναθέσει τα καθήκοντά τους σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Στην αρχή της επιβολής υποχρεωτικότητας, υπήρξαν 10.000 υγειονομικοί οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά αυτή τη στιγμή ο αριθμός τους έχει μειωθεί στις 7.500, καθώς 2.500 από αυτούς δεν άντεξαν την πείνα και τις στερήσεις.

Εκατοντάδες παρενέργειες πάντως από ελαφρές έως πολύ σοβαρές καταγράφθηκαν στους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν με σκευάσματα των Pfizer, Moderna και J&J.


1 σχόλιο: