Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

ΚΙΝΑ: «ΔIΕΘΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ  ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»!!!  
BINTEO


Ρωσία: οι δράσεις των βιολογικών αυτών εργαστηρίων ήταν θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα. Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από Ουκρανία...

Κίνα: διεθνής ανεξάρτητη έρευνα στα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Ρωσία: οι δράσεις των βιολογικών αυτών εργαστηρίων θανάσιμη απειλή γι ανθρωπότητα. Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από Ουκρανία..

Η Ρωσία δεν μπορούσε να επιτρέψει στην Ουκρανία να δημιουργήσει πυρηνικά όπλα που θα απειλούσαν την ασφάλεια όλου του κόσμου δήλωσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας ο Νικολάι Πατρούσεφ.

”Οι δραστηριότητες των αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων είναι γεμάτες με θανάσιμη απειλή για έναν τεράστιο αριθμό αμάχων” επανήλθε στο φλέγον θέμα ο Λαβρόφ.

Η Ρωσία απαιτεί να εξεταστεί το θέμα των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία στο πλαίσιο της σύμβασης για την απαγόρευση των χημικών όπλων.Νέα δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας: ”καλούμε τις ΗΠΑ να ανοίξουν αυτά τα βιολογικά εργαστήρια για ανεξάρτητες έρευνες από διεθνείς εμπειρογνώμονες και να σταματήσουν να παρεμποδίζουν τη δημιουργία ενός μηχανισμού επαλήθευσης BWC.” 

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Κίνας καταγγέλει ότι οι ΗΠΑ ήταν η μόνη χώρα που αντιτάχθηκε στη δημιουργία μηχανισμών πολυμερούς επαλήθευσης της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα τα τελευταία 20 χρόνια.


dimpenews.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου