Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΛΕΜΟ;


ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ«ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ WEF ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!»


Αποκαλυπτικός ο Αλεξάντερ Ντούγκιν: ”Ορθόδοξοι και Μουσουλμάνοι ενωμένοι στη μάχη κατά του Αντίχριστου (Dajjal) της Δύσης!

 Έτσι δημιουργείται η αληθινή ευρασιατική παραδοσιακότητα. Ο πραγματικός πόλεμος είναι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη Μεγάλη Επαναφορά για την εξόντωση της ανθρωπότητας…στην άλλη άκρη της ζυγαριάς έχουμε να κάνουμε με τον ίδιο τον διάβολο…

Η Δύση πολεμά για τις αποικίες, εμείς για τις επαρχίες μας.

O Καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν επινοητής της 4ης θεωρίας για πολιπολικότητα αναφέρει:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ανακοίνωσε ότι διέκοψε «όλες τις σχέσεις» με τη ρωσική κυβέρνηση και τον Βλαντιμίρ Πούτιν λόγω της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία. Αυτά είναι σπουδαία νέα. 

Η Ρωσία τελικά διέκοψε με την παγκοσμιοποίηση και τους φανατικούς της Μεγάλης Επαναφοράς, με τη διεστραμμένη παγκόσμια ολιγαρχική ελίτ του Schwab και τους συνεργούς του. Τώρα είναι προφανές σε όλους: η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα της παγκόσμιας Μεγάλης Αφύπνισης.

 Είναι πλέον σαφές σε όλους στη γη ότι δεν πρόκειται για μια περιφερειακή σύγκρουση μεταξύ των υποτιθέμενων “Ρώσων” και των υποτιθέμενων “Ουκρανών”, αυτή είναι η αρχή της παγκόσμιας διαδικασίας παγκόσμιας απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τη φιλελεύθερη δικτατορία των παγκόσμιων μονοπωλίων. 

Η Ουκρανία είναι μόνο ένας τοπικός κόμβος αυτών των ελίτ, που βασίζεται στη γη των Ανατολικών Σλάβων παρά τη θέλησή τους και στην πλήρη άγνοιά τους. Ο ίδιος ο πληθυσμός μετατράπηκε σε ζόμπι από τη ναζιστική-φιλελεύθερη προπαγάνδα. 

Με αυτόν είναι ο πραγματικός πόλεμος – όχι με την Ουκρανία, ούτε καν με τη Δύση ως τέτοια, αλλά με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα κολασμένα σχέδιά του για μια Μεγάλη Επαναφορά με στόχο την εξόντωση της ανθρωπότητας – μέσω της νομιμοποίησης κάθε είδους διαστροφών, αμαρτιών , εγκλημάτων και, τέλος, μέσω της μετατροπής των ανθρώπων σε ρομπότ και μεταλλαγμένους και τη μεταφορά της εξουσίας στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Μην καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις: στην άλλη άκρη της ζυγαριάς έχουμε να κάνουμε με τον ίδιο τον διάβολο…



Η Δύση πολεμά για τις αποικίες, εμείς για τις επαρχίες, ή μάλλον για την ανατολική σλαβική γη μας. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Στην περίπτωσή τους, η επαρχία τους είναι το Τέξας για τις ΗΠΑ ή η Νορμανδία για τους Γάλλους. Και δεν είχαμε ποτέ αποικίες. 

Μια επαρχία είναι πάντα κάτι δικό σου, είναι πάντα η δική σου περιοχή, τα δικά σου περίχωρα. Επομένως, όλα είναι διαφορετικά. Για αυτούς, οι Ουκρανοί υποτελείς δεν αντιπροσωπεύουν υψηλότερο στόχο και τους θυσιάζουν εύκολα. 

Για εμάς, αυτό είναι θέμα ύπαρξης, ενιαίος κόσμος ζωής, ζήτημα ανατολικής σλαβικής οικογένειας. Εντελώς διαφορετικές θέσεις. Και τα διακυβεύματα είναι πολύ διαφορετικά. Ένας αδερφός μπορεί να γίνει βάναυσος ή να τρελαθεί. Δεν παύει ποτέ να είναι αδερφός. Χρειάζεται φροντίδα και θεραπεία. Όλα αυτά είναι ήδη καθ’ οδόν…

Όταν αδυνατίσαμε και πέσαμε σε άνοια, η Δύση το εκμεταλλεύτηκε και αφαίρεσε ό,τι μπορούσε από έναν βαριά άρρωστο. Αλλά δεν πεθάναμε, αλλά αρχίσαμε να αναρρώνουμε. Και σταδιακά άρχισαν να αποκαθιστούν όσα είχαν χάσει. Μόλις άρχισε. Τώρα γίνεται σαφές ότι είναι άρρωστοι. Η ασθένεια είναι βίαιη, αλλά τι να κάνουμε… Και θα τους θεραπεύσουμε”.

Mε βάση τις επισημάνσεις του καθηγητή οδεύουμε προς γενικό Αποκαλυπτικών διαστάσεων πόλεμο. Σε μια καθοριστική για τη μοίρα της ανθρωπότητας μάχης στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν περισσεύει κανείς.

 Στη θέση των έκπτωτων Αποστατών Σταυροφόρων θα συμπαραταχθούν συστρατευθούν με τις ορθόδοξες δυνάμεις οι δυνάμεις εκείνες που θα είναι έτοιμες να αντιπαραταχθούν στη μεγάλη Πρόκληση στον ”Αντίχριστο της Δύσης” όπως ορίζει τον αντίπαλο με ό,τι αυτός εκφράζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου