Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ!Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Μπροστά στον κυκεώνα των δραματικών εξελίξεων και τον ορυμαγδό των πληροφοριών από τον πόλεμο στην Ουκρανία αξίζει να αναφερθούν μερικές ειδήσεις ενδιαφέρουσες από το μέτωπο της υγειονομικής κρίσης.

Καταρχήν, οι βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται την Τετάρτη να ψηφίσουν την απαράδεκτη διάταξη, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, που αφορά την  παράταση της  αναστολής των υγειονομικών μέχρι το τέλος του 2022, κι ενώ ήδη είναι σε αναστολή  εργασίας 7 μήνες, με απόρροια το θάνατο χιλιάδων συμπατριωτών μας λόγω καίριας αποδυνάμωσης του συστήματος υγείας  και  την φτωχοποίηση χιλιάδων οικογενειών!!

Οι υγειονομικοί έχουν πλέον φτάσει στα όριά τους και ως ύστατη έκκληση προς την κυβέρνηση προέβησαν κάποιοι εξ’ αυτών σε απεργία πείνας με αποτέλεσμα χθες να λιποθυμήσει μια υγειονομικός έξω από το υπουργείο Υγείας!!

Το εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι ότι πλέον η κυβέρνηση δεν υποχρεώνει τους υγειονομικούς να προβούν σε τρίτη δόση αν και  θεωρούνται πλέον ανεμβολίαστοι όπως συνομολογεί, αλλά αποφάσισε ότι πλέον θα προβαίνουν σε δυο ράπιντ τεστ την εβδομάδα για να μπορούν να προσέρχονται στην εργασία.

Διερωτόμαστε λοιπόν ότι το ίδιο δεν θα μπορούσε να αποφασίσει για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς εδώ και μήνες, αλλά ακόμη και τώρα; Αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, ελέω τουρισμού, σκέφτεται να αποσύρει όλα τα αντιδημοκρατικά  μέτρα για την καταπολέμηση της Covid-19!

 Eπίσης, αποδεικνύεται ότι η τρίτη δόση κατά της covid-19 αν μη τι άλλο ήταν αχρείαστη από τη στιγμή που το (41.6%)  (και συνεχίζει να αυξάνεται κάθε μέρα) των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ στις 29 Μαρτίου!

Άρα διαψεύστηκε πανηγυρικά ο ισχυρισμός των κυβερνώντων και των επιστημόνων της  Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ότι οι  εμβολιασμένοι μπορεί να νοσούν αλλά όχι βαριά!! Επομένως προς τι το πρόστιμο των 100 ευρώ που επέβαλλε η κυβέρνηση στους άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται; 

Ακόμη, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η κυβέρνηση ανακρούοντας πρύμναν αναστέλλει το πρόστιμο από 15 Απριλίου και όχι άμεσα αποβλέποντας προφανώς να εισπράξει παρανόμως τα χρηματικά ποσά μέχρι τότε. 

Ενώ ήδη οι ειδικοί της κυβέρνησης ομιλούν για ανάγκη να υπάρξει τέταρτη χορήγησης δόσης και κανείς δεν τονίζει ότι τα εμβόλια έγιναν για να αντιμετωπίσουν τον ιό της Ουχάν και όχι τις παραλλαγές αυτού! (π.χ. βρετανική, Δέλτα, όμικρον)

Επί πλέον, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τις πέντε πρώτες εβδομάδες του 2022 οι θάνατοι από κάθε αίτιο αυξήθηκαν κατά 32,44% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021 που οι εμβολιασμένοι ήταν πολύ μικρό ποσοστό (βλέπε https://www.statistics.gr/documents/20181/222b0130-a36f-3d1b-ef8c-31adbeb477b2).

Άρα θα ανέμενε κάποιος με βάση τη λογική ότι  φέτος που αυξήθηκε σημαντικά η εμβολιαστική κάλυψη οι θάνατοι από κάθε αίτιο να ήταν μειωμένοι! Τι συμβαίνει και έχουμε αυτό το άνευ προηγουμένου θανατικό; Χρίζει ιδιαίτερης έρευνας. 

Επιπρόσθετα, η κοινωνία μας ζητάει να αποκατασταθεί η άνευ προηγουμένου αδικία  που έχουν υποστεί οι υγειονομικοί! Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί ότι εν αντιθέσει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς στην Ιταλία και τη Γαλλία που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας και λαμβάνουν ένα αξιόλογο ποσό του προηγούμενου μισθού τους (π.χ. 50% στη Γαλλία) στην Ελλάδα οι υγειονομικοί δεν λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ!! Πραγματικά η ξετσιπωσιά και απανθρωπιά της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχουν όρια! Επομένως επιθυμούμε από τους βουλευτές  του ελληνικού Κοινοβουλίου να καταψηφίσουν τη σχετική τροπολογία-ντροπολογία! 

Ειδικά, ζητάμε από τους βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία κυρίους Φώντα Μπαραλιάκο, Σάββα Χιονίδη και κυρία Άννα- Μάνη Παπαδημητρίου καθώς και τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα να δείξουν ανθρωπιά και να σταθούν ενάντια στην απαράδεκτη αυτή τροπολογία καταψηφίζοντάς την.

Επιτέλους κύριοι βουλευτές και κυρία βουλέυτρια της ΝΔ στην Πιερία σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αποκαταστήστε την κατάφωρη αδικία! Μην ενδιαφέρεστε μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον ισοπεδώνοντας τα δικαιώματα των συμπoλιτών μας! 

Προσέτι, ζητάμε για άλλη μια φορά  από την αντιπεριφερεάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τους δημάρχους  Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο και Πύδνας Κολινδρού να λάβουν θέση δημόσια αν συμφωνούν με την τακτική αυτή της κυβέρνησης,  που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αντιδημοκρατική, ασχέτως αν είναι υπέρ ή κατά των εμβολιασμών!

Το ίδιο πρέπει να πράξουν και  τα αυτοδιοικητικά στελέχη του τόπου  μας, καθώς και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων της περιοχής μας. 


Εν κατακλέιδι, επιβάλλεται να σταθούμε εμπράκτως στο πλευρό των υγειονομικών και  να μην μείνουμε αδιάφοροι στην παράλογη αυτή απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ που αποτελεί  ντροπή για την ελληνική κοινωνία και μεταξύ άλλων παραγόντων κόστισε τη ζωή χιλιάδων συμπατριωτών μας!

Πρέπει  να γνωρίζουμε όλοι ότι η σιωπή είναι συνενοχή και ότι θα έχουμε μερίδιο ευθύνης για ότι δυσάρεστο συμβεί στο μέλλον!
Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 
Οικονομολόγος

Y.Γ. Κοροναϊός: Η Ελλάδα ξεπέρασε Ιταλία και Βέλγιο σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους


Aξίζει να μελετηθούν τα κάτωθι άρθρα:

 1. https://www.ethnos.gr/greece/article/201331/koronoioshelladaxeperaseitaliakaibelgiosethanatoysanaekatommyriokatoikoys

 2. https://www.2020mag.gr/politics/4655-makavrio-rekor-i-ellada-kseperase-italia-kai-velgio-se-nekroys-ana-ekat-plithysmoy-video-eikones4 σχόλια:

 1. Το ένα κακό φέρνει το μεγαλύτερο. Αν αντιδρούσατε, καλοί μου άνθρωποι, στην περίοδο που λιποθυμούσαν παιδάκια λόγω των φίμωτρων στα σχολεία θα σας λυπόμουν. Εγώ σαν πατέρας έκανα αυτό που μπορούσα. Δεν έστειλα το παιδί μου στο σχολείο, δε μπαίνω σε λεωφορεία, τράπεζες, πλοία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ κλπ. βλέποντας ότι έχω να κάνω με εγκληματίες πολέμου. Τώρα οι βρικόλακες αυτοί με αρχηγό το γιο του δράκουλα μύρισαν αίμα και θέλουν να πιουν περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μη με ρωτάτε πώς τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα και επιβιώνω ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΑ. Μόνο ο Χριστός το ξέρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Όχι ρε αλήτες, ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 2. Καταλάβατε, καλοί μου άνθρωποι, τι πρέπει να κάνετε για να λυθεί το πρόβλημά σας; Να κάνετε το 1% που μπορείτε για να κάνει ο Χριστός το υπόλοιπο 99% που δε μπορείτε εσείς να κάνετε.

  Ποιο είναι το 1%; Είναι να μην ξαναφορέσετε τις ρημαδόμασκες, να εξομολογηθείτε και να κοινωνήσετε τα άχραντα Μυστήρια του Θεού μας και να κάνετε κοινή προσευχή και αγρυπνία προσευχόμενοι όμως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, όπως λέει ο Άγιος Πορφύριος: Χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τα μικροσυντεχνιακά σας συμφέροντα, αλλά όλο τον κόσμο.

  ... Και τότε θα δείτε πώς γίνεται το θαύμα. Αυτά δε λέγονται, αλλά μόνο βιώνονται. Κι εγώ που σας τα λέω τα βιώνω από το 2008, από τότε δηλαδή που έχω να πληρώσω ΤΕΒΕ και εγκαταλείφθηκα όλος στα χέρια του Χριστού.

  Σ' Αυτόν ανήκει κάθε δόξα τιμή και προσκύνηση, συν τω Μονογενή του Υιώ και τω Παναγίω και Αγαθώ και ζωοποιώ Αυτού Πνεύματι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή