Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) {ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ}


Η ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΡΤ ΚΑΙ...
«ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΥΚΡΑΝΙΑ»



Η κρατική μας τηλεόραση έπεσε στα κατάβαθα της ανυποληψίας με τη μετατροπή της σε καθαρό ΝΑΤΟϊκό όργανο προπαγάνδας (καθώς, κάποτε, τηρούσε και κάποια προσχήματα, ενώ οι σημερινοί Ζελένσκηδες που μας κυβερνούν δεν έχουν πια κανέναν ενδοιασμό!). 

Έτσι, δεν έφταναν τα δελτία ειδήσεων από το μέτωπο της Ουκρανίας, που είναι καθαρή αναμετάδοση των ΝΑΤΟϊκών (παρα)πληροφοριών και ψευδών ειδήσεων, αλλά έφτασε στην αθλιότητα να οργανώσει και ολόκληρη εκπομπή με τίτλο “Ένα Τραγούδι για την Ουκρανία” την οποία, μάλιστα, τη διαφημίζει συνεχώς το κρατικό όργανο ΝΑΤΟϊκής προπαγάνδας των Μητσοτάκηδων και Σία. 

Σε συνεργασία, λοιπόν, με δευτεροκλασάτους (αλλά αριβίστες) καλλιτέχνες που οργάνωσαν την εκπομπή και κάποιους πρωτοκλασάτους, οι οποίοι μετέχουν σε αυτή χωρίς αιδώ, η ΕΡΤ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έναν μηχανισμό προπαγάνδας της Υπερεθνικής Ελίτ για τους υπηκόους στην Ελλάδα! 

Δεν θυμόμαστε, όμως, να διοργάνωσε ποτέ η ΕΡΤ παρόμοιες εκπομπές, (ούτε, βέβαια, αντίστοιχους καλλιτέχνες να μετέχουν σε αυτές) με τίτλο π.χ. “Ένα τραγούδι για το Βελιγράδι”, ή “Ένα τραγούδι για το Ιράκ”, ή τη Λιβύη κ.λπ.. 

Και αυτό όταν τότε γινόντουσαν πραγματικές σφαγές από τις ΝΑΤΟϊκες ορδές και τα μισθοφορικά κτήνη που τους βοηθούσαν, σε επιθετικούς, μάλιστα, πολέμους και όχι σε αμυντικό πόλεμο, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός από την πλευρά της Ρωσίας, που δεν έχει βέβαια στόχο την κατάκτηση των πόλεων και τη σφαγή των κάτοικων όλης της χώρας (κάτι που θα το είχαν βέβαια ήδη επιτύχει οι Ρώσοι αν αυτός ήταν ο στόχος τους), αλλά την αναγκαστική εκκαθάρισή της από τους εγκληματίες Ουκρανούς Ναζί/εθνικιστές, που με τον εξοπλισμό τους από τη Δύση και την άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, πιστό όργανο του Πάιατ στην περιοχή, αιματοκυλούν αυτοί ακόμα και τώρα τους λαούς τη Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας ως ασπίδα τους άμαχους και δολοφονώντας αθώους σε όλες τις περιοχές. Πόσα μέτρα και σταθμά Αργείοι;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου