Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΘA ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ 1 ΠΡΟΣ 1;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ…
5 ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 4 ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! 
Γ. Γ. ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ:« O ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ»!
ΒΙΝΤΕΟ 

Ο κόσμος βράζει… 5 στρατοί συγκρούονται και 4 ετοιμάζονται για πόλεμο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κηρυχθεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Γ Γ Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών: o κόσμος στα πρόθυρα ενός Γ Παγκόσμιου! 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΘA ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΛΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ 1 ΠΡΟΣ 1; όσο κι αν φαίνεται να είναι στο απυρόβλητο μπορεί να τον δώσουν ως ήρωα ως και οι σύμμαχοι του και οι δικοί του ..τώρα θα γίνονται όλα τα αδιανόητα αν είναι να διατηρηθεί η ισορροπία τρόμου…

Ο κόσμος βράζει…5 στρατοί συγκρούονται και τέσσερις ετοιμάζονται για πόλεμο

Πέντε στρατοί στον κόσμο πολεμούν ο ένας τον άλλο, συμπεριλαμβανομένων 4 στρατών που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και ένας στρατός εξοντώνει έναν ανυπεράσπιστο λαό, ενώ άλλοι 4 στρατοί προετοιμάζονται για πόλεμο σε μια σκηνή που έχει κάνει τον κόσμο να μοιάζει με «χύτρα ταχύτητας» ικανή να εκραγεί σε ανά πάσα στιγμή και να κηρυχθεί τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, Γενικός Γραμματέας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας σύγκρουσης και ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, όπως αναφέρει το «Russia Today».

Η κατάσταση αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, των στρατών και της κατοχής επί του πεδίου έχει ως εξής:

Ρωσία, Ουκρανία και δύο χρόνια πολέμου

Η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου 2022, συνεχίζεται αφού η ρωσική κυβέρνηση αναγνώρισε επίσημα τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και την αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ ως ανεξάρτητα κράτη ( τώρα πλέον τα έχει προσαρτήσει στη Ρωσία), προτού ο ουκρανικός στρατός τους επιτεθεί, ανάβοντας τις φλόγες ενός πολέμου που συνεχίζεται για περισσότερα από δύο χρόνια, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις κατάπαυσης του πυρός ή να διεξάγονται ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία και συνοριακή σύγκρουση
Οι εντάσεις κλιμακώθηκαν μεταξύ των δύο γειτόνων, του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, λόγω της διαμάχης για τις συνοριακές περιοχές μεταξύ των δύο χωρών και οι στρατιωτικές τους δυνάμεις βρίσκονταν στα πρόθυρα σύγκρουσης πριν το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Αρμενίας, ανακοίνωσε σήμερα την Παρασκευή, ότι η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τη συνοριακή περιοχή Ταβούς-Καζάκ που είναι διαφιλονικούμενη.

Η κατοχή διεξάγει έναν γενοκτονικό πόλεμο κατά των Παλαιστινίων
Ο ισραηλινός στρατός κατοχής διεξάγει έναν πόλεμο γενοκτονίας κατά του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει το θάνατο και τον τραυματισμό περισσότερων από 115.000 Παλαιστινίων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά.

Οι δυνάμεις κατοχής συνεχίζουν να εξοντώνουν, να πολιορκούν, να λιμοκτονούν και να σκοτώνουν τον παλαιστινιακό λαό από τις 7 Οκτωβρίου και δικάζονται ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου με κατηγορίες για παραβίαση της Σύμβασης για τη Γενοκτονία.

4 χώρες και στρατοί ετοιμάζονται για αντιπαράθεση και πόλεμο
Ενώ στρατοί και χώρες προετοιμάζονται να πυροδοτήσουν έναν πόλεμο που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο παγκόσμιο πόλεμο, οι εντάσεις και οι διαμάχες αυξάνονται μεταξύ αυτών των χωρών, οι οποίες δεν τείνουν ποτέ να ηρεμήσουν και είναι πιο κοντά στη διεξαγωγή ενός πολέμου που μπορεί να εμπλέξει μεγάλο αριθμό χωρών τον κόσμο, ιδιαίτερα τις μεγάλες δυνάμεις που θα συμμετάσχουν σε αυτές τις αντιπαραθέσεις.

Πλησιάζει πόλεμος μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μεταξύ της Κίνας και της νήσου της Ταϊβάν, ειδικά αφού η Κίνα ανακοίνωσε στρατιωτικές ασκήσεις με στόχο την Ταϊβάν, αυτή τη φορά δοκιμάζοντας την ικανότητα του στρατού της να καταλάβει την εξουσία, που όπως λέει αποτελεί τιμωρία για τις αυτονομιστικές ενέργειες μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου του νησιού την περασμένη Δευτέρα.

Οι ασκήσεις, στις οποίες συμμετείχαν κινεζικές στρατιωτικές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, της Πυραυλικής Δύναμης, του Ναυτικού, του Στρατού και της Ακτοφυλακής, ανακοινώθηκαν ξαφνικά, με χάρτες που δείχνουν 5 κατά προσέγγιση περιοχές στόχων στη θάλασσα που περιβάλλουν το κύριο νησί της Ταϊβάν κοντά στην ηπειρωτική Κίνα.

Το κινεζικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή δοκίμασαν την ικανότητα του στρατού του να καταλάβει την εξουσία και να καταλάβει βασικές περιοχές, σύμφωνα με τον απώτερο στόχο του Πεκίνου να προσαρτήσει την Ταϊβάν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν και ο λαός της απορρίπτουν την πιθανότητα της κινεζικής κυριαρχίας, αλλά ο ηγεμόνας της Κίνας Xi Jinping δεν έχει αποκλείσει τη χρήση βίας για τον έλεγχο του νησιού, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστηρίζουν την απόσχιση της Ταϊβάν και την υποστηρίζουν στην αντιμετώπιση της Κίνας. Από το 1971 με απόφαση του ΟΗΕ η Ταιβάν θεωρείται επίσημα επαρχία της Κίνας.

Η Κίνα έχει στείλει 19 πολεμικά πλοία γύρω από την Ταϊβάν
Το Υπουργείο Άμυνας είπε ότι η Κίνα έστειλε 19 πολεμικά πλοία στην περίμετρο της Ταϊβάν, 16 πλοία της ναυτικής αστυνομίας και 49 πολεμικά αεροσκάφη, 35 από τα οποία διέσχισαν την κεντρική γραμμή, που είναι το πραγματικό σύνορο μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν.

Σε απάντηση, η Ταϊβάν έστειλε τα αεροπλάνα της, έθεσε τις δυνάμεις της σε επιφυλακή και μετέφερε αντιπλοϊκά συστήματα πυραύλων σε παράκτιες περιοχές.

_Η τηλεόραση Κίνας προετοιμαζει τον κόσμο για πόλεμο


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύγκρουση για την Ταϊβάν θα είναι καταστροφική και είναι πιθανό να συμπεριλάβει και άλλες χώρες της περιοχής και εκτός αυτής .Σε απάντηση στις ασκήσεις, εκπρόσωποι της Ιαπωνίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νότιας Κορέας ζήτησαν ηρεμία, ενώ η Αυστραλή υπουργός Εξωτερικών, Πένυ Γουόνγκ, προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος ατυχήματος και πιθανής κλιμάκωσης αυξάνεται.

Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες είπε ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα στενά της Ταϊβάν και προέτρεψε τα ενδιαφερόμενα μέρη να απόσχουν από ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή.

Οι εντάσεις μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας και ελιγμοί βάζουν φωτιά στη βενζίνη

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν μεταξύ των δύο Κορεατών γειτόνων, καθώς ο αρχηγός του επιτελείου της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο στρατός της Νότιας Κορέας θα πραγματοποιήσει τις ετήσιες ασκήσεις Taeguk την επόμενη εβδομάδα σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ετοιμότητά του έναντι στρατιωτικών απειλών από τη γειτονική Βόρεια Κορέα μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Την περασμένη εβδομάδα, η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν τακτικό βαλλιστικό πύραυλο με νέα τεχνολογία καθοδήγησης και ο ΓΕΣ είπε ότι ο πύραυλος μικρού βεληνεκούς πέταξε περίπου 300 χιλιόμετρα πριν προσγειωθεί στην Ανατολική Θάλασσα.

Ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ισχυρός σύμμαχος της Ρωσίας, εξέφρασε την αντίθεσή του για τα γυμνάσια Νότιας Κορέας και του συμμάχου της, των Ηνωμένων Πολιτειών, και σε περισσότερες από μία περιπτώσεις κάλεσε τον βορειοκορεατικό στρατό να προετοιμαστεί για μια στρατιωτική σύγκρουση.

Κι άλλοι 2 στρατιές σε αναμονή

Ιράν Ισραήλ αιματηρή αυτοσυγκράτηση

Όσο για το Ιράν επέλεξε αυτή τη φορά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του… και αυτό είναι που θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους αντιπάλους του. Η διαμάχη Ισραήλ Ιράν κορυφώνεται μετά τη δολοφονία Προέδρου και ΥΠΕΞ του..

To Iσραήλ από καιρό εις καιρόν οδηγεί καίρια ορφανά χτυπήματα .. έκρηξη στο λιμάνι Βηρυτού και τώρα με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια Πρόεδρο και ΥΠΕΞ πυρηνικής υπερδύναμης.. Το θέμα είναι αν το Ιράν θα αποδειχθεί μικρός Λίβανος και θα προσπεράσει .. τον ”ύφαλο”.. ή αν θα μπει στη λογική Ισραήλ των ορφανών καίριων πληγμάτων 

6 σχόλια:

 1. Ο Γέροντας Μάξιμος από το Άγιο Όρος, στέλνει μήνυμα προς τον λαό. Τι πρέπει να κάνουμε.

  https://www.youtube.com/watch?v=4JWzkZC3Pik

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος: Ψυχὴ ποὺ δὲν τρέφεται Πνευματικά, γεμίζει ἐνοχές, φοβίες, πανικό... (24.05.2024)

  https://www.youtube.com/watch?v=Szah0uAhVGk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γερόντισσα Σωφρονία, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Ακράτας Αιγιαλείας:

  «Η θλίψη στις μέρες μας και η χαρά του Θεού. Πώς μπορούν οι Άγιοι να μας βοηθήσουν σ 'αυτό».

  https://www.youtube.com/watch?v=A5fVnTxGX50

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και το ΧΑΟΣ που επακολουθήσει θα είναι το Εφαλτήριο του Ανόμου Αντιχρίστου
  .

  Είναι πολύ πιθανό, η δεύτερη περίοδο της δράσης του Ανίχριστου, να ξεκινήσει μέσα στις συνθήκες ενός νέου Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, που θα εξαπολυθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις, όταν οι λαοί και τα έθνη, που θα υποφέρουν και θα δυστυχούν εξαιτίας των φρικιαστικών συνθηκών ενός πολέμου, δεν θα βρίσκουν καμία διέξοδο από το καταστροφικό αδιέξοδο, επειδή όλοι οι μυστικοί μοχλοί για την επίλυση της προκατασκευασμένης κρίσης θα βρίσκονται στα χέρια του μυστικού σατανικού συνασπισμού, ο οποίος και θα τον βοηθήσει. Πιθανόν, η χαοτική κρίση του πολέμου να είναι γενικευμένη, με προκατασκευασμένες και σκηνοθετημένες πανδημίες, φυσικές καταστροφές, οικονομική κατάρρευση, φτώχεια και πείνα.
  .
  Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα προτείνει ένα πολύ ευοίωνο ειρηνοποιό σχέδιο, θα υποσχεθεί την μια καταπληκτική λύση με πολιτική και κοινωνική σοφία που θα λύσει ριζικά την παγκόσμια κρίση ― με την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας πολιτικής και κοινωνικής τάξης σε ολόκληρο τον κόσμο, με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Θα εμφανιστεί σαν “ειρηνοποιός” προτείνοντας την κατάργηση όλων των στρατών και των συνόρων.
  .
  Και η κουρασμένη και συγκλονισμένη από τις συμφορές του πολέμου, η πνευματικά τυφλωμένη ανθρωπότητα, η οποία θα πασχίζει να εξέλθει από την αναταραχή, την σύγχυση και το χάος του πολέμου, όχι μόνο δεν θα αντιληφθεί την δόλια παγίδα που θα έχει στηθεί από τον “ειρηνοποιό” Αντίχριστο ― αλλά θα παρασυρθεί στην πιο φρικτή υποδούλωση. Θα τον αναγνωρίσει σαν σωτήρα της και ως μεγαλοφυή “ειρηνοποιό” ηγέτη, τον μόνο που θα μπορεί να τον σώσει.
  .
  Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την παγκόσμια δημοσιότητα και την προπαγάνδα που θα τον παρέχουν αφειδώς τα φιλικά προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ, ο Αντίχριστος, θα αναδειχθεί σαν ένας σοφός στοχαστής, ένας ανοιχτόμυαλος νέος ηγέτης και “Σωτήρας” όλων των εθνών του κόσμου. Η φήμη του θα εξαπλωθεί αστραπιαία και συντονισμένα σε όλη την Οικουμένη μέσα σε ελάχιστο χρόνο. «Πονηρά πνεύματα, που θα αποσταλούν σε όλο το κόσμο, θα διεγείρουν στους ανθρώπους τις πιο ανώτερες σκέψεις για τον Αντίχριστο, γενική ευδιαθεσία και ακαταμάχητη έλξη προς αυτόν.» (Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, Ομιλία 16η).
  .
  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Αντίχριστος δεν θα ασκήσει καμία εξουσία, ούτε βία, αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ευνοϊκή διάθεση των ανθρώπων προς το πρόσωπό του, μέσω της εξαπάτησης και της υποκρισίας φορώντας επιδέξια την μάσκα της προσχηματικής αρετής.
  .
  ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. https://x.com/TourkikaNea/status/1794079867278876785


  Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος Φαίνεται να είναι Αναπόφευκτος ! Σάπισαν τα Πάντα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χριστός Ανέστη !!!
  Μετά από ένα μήνα μπλοκαρίσματος του καναλιού από το YouTube, και πάλι η απελευθέρωση, Δόξα τω Θεώ !!!

  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=vHNggHHAdao

  ΑπάντησηΔιαγραφή