Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΤΩΩΩΡΑ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ!!!

Ο Ε.ΜΑΣΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ «ΤΣΙΟΔΡΑ» Α.ΦΑΟΥΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...!!!
Για πρώτη φοράτο αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) παραδέχθηκε δημόσια ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τις έρευνες του κινεζικού ινστιτούτου ιολογίας της Γιουχάν την περίοδο πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Οι έρευνες αφορούσαν πόσο οι “φυσικοί κορωνοϊοί θα μπορούσαν να γίνουν πιο μολυσματικοί και να μεταδοθούν στον άνθρωπο”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του Έλον Μασκ ο οποίος σχολιάζοντας την σχετική είδηση, προχώρησε σε ανάρτηση στο Χ ζητώντας την ποινική δίωξη του εθνικού επιδημιολόγου των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι, ο οποίος αρνείτο συνεχώς ότι έγινε ποτέ τέτοια χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ στο εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.


Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) των ΗΠΑ Lawrence Tabak παραδέχτηκε επίσημα ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου την Πέμπτη ότι οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν έρευνα λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν στην Κίνα πριν την εμφάνιση της πανδημίας του COVID-19.

«Δρ. Η Tabak», ρώτησε ο γερουσιαστής Debbie Lesko (R-Ariz.) της ειδικής επιτροπής για τον κορωνοϊό του Κογκρέσου , «χρηματοδότησε το NIH έρευνα με σκοπό το κέρδος το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν μέσω μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΜΚΟ με έδρα το Μανχάταν ;”

“Εξαρτάται από τον ορισμό σας για την έρευνα κέρδους λειτουργίας”, απάντησε ο Tabak. «Αλλά αν μιλάτε για τον γενικό όρο, ναι, το κάναμε».

Η απάντηση έρχεται μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια υπεκφυγών από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας – συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Tabak και του πρώην διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) Άντονι Φάουτσι. – σχετικά με την αμφιλεγόμενη ερευνητική πρακτική που τροποποιεί ιούς ώστε να τους κάνει πιο μολυσματικούς ίσως και θανατηφόρους.

Ο Tabak πρόσθεσε ότι «αυτή η έρευνα, με στόχο το κέρδος είναι έρευνα που συνεχίζεται σε πολλά, πολλά εργαστήρια σε όλη τη χώρα. Δεν ρυθμίζεται. Και ο λόγος που δεν ρυθμίζεται είναι ότι δεν αποτελεί απειλή ή βλάβη σε κανέναν».

Ο Δρ. Bryce Nickels, καθηγητής γενετικής στο Πανεπιστήμιο Rutgers και συνιδρυτής της ομάδας εποπτείας της πανδημίας Biosafety Now, είπε στην The Post ότι

«Ο Tabak εμπλέκεται στη συνήθη συσκότιση και σημασιολογική χειραγώγηση που είναι τόσο απογοητευτική και άσκοπη», προσθέτοντας ότι ο επικεφααλής του NIH ;αρνελιτο την εθύνη για συμμετοχή των ΗΠΑ σε έρευνες που μπορεί να δημιουργούσαν παθογόνους παράγοντες ενδεχόμενης πανδημίας.

Να; σημειωθεί ότι ο Άντονι Φάουτσι πρώην διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, (NIAID), είχε αρνηθεί επανειλημμένα τη χρηματοδοτούμενη από τις ΗΠΑ έρευνας που τροποποιεί τους ιούς για να τους κάνει πιο μολυσματικούς.

Σε μια επιστολή του Οκτωβρίου 2021 προς το Κογκρέσο, ο Tabak είχε αναγνωρίσει ότι το NIH χρηματοδότησε ένα «περιορισμένο πείραμα» στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν που δοκίμαζε εάν “πρωτεΐνες από φυσικούς κορωνοϊούς νυχτερίδας που κυκλοφορούσαν στην Κίνα ήταν ικανές να δεσμευτούν στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2″
1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να στηθούν "δίκες της Νυρεμβέργης" για τα εγκλήματα των εμβολιασμών, αλλά σε εθνικό επίπεδο, για να μη ρίχνουμε νερό στο μύλο της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή