Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤ! ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;




Κάθε τόσο βρίσκετε μια μελέτη που ανοίγει νέους δρόμους και προάγει την ανθρώπινη κατανόηση. Το περιοδικό Transplantology δημοσίευσε μια εργασία με τίτλο « Προσωπικές αλλαγές που σχετίζονται με μεταμοσχεύσεις οργάνων », η οποία τεκμηριώνει τις εμπειρίες ατόμων που έλαβαν μια σειρά οργάνων που δώρησαν, συμπεριλαμβανομένων των καρδιών, των νεφρών, του ήπατος και των πνευμόνων.

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι λήπτες μεταμόσχευσης καρδιάς μπορεί να βιώσουν επακόλουθες αλλαγές προσωπικότητας. Συγκεκριμένα, αυτή η μελέτη δείχνει ότι το ίδιο ισχύει και για άλλους τύπους μεταμοσχεύσεων οργάνων. Ακολουθεί μια σύνοψη του εύρους των αλλαγών που παρατηρήθηκαν στα 47 άτομα της μελέτης που κατανεμήθηκαν ανά ασθενείς με μεταμόσχευση καρδιάς σε σχέση με άλλους λήπτες οργάνων.

Συνολικά, το 87% των συμμετεχόντων παρουσίασαν έντονες ασυνήθιστες αλλαγές που αμφισβήτησαν τη συμπεριφορά, την αίσθηση της ταυτότητας και τις προσωπικές προτιμήσεις τους. 

Αναφορές πρώτου προσώπου και στοιχεία από οικογένειες δωρητών επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις περιλαμβάνουν τη μεταφορά χαρακτηριστικών της προσωπικότητας, όπως το φαγητό ή οι προτιμήσεις συμπεριφοράς από τον δότη στον λήπτη οργάνου. Για παράδειγμα, ένας μανιώδης κρεατοφάγος μπορεί να γίνει χορτοφάγος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κρέας στο πιάτο του.

Αυτό είναι ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα που αμφισβητεί τις συμβατικές ιδέες. Αυτή η μελέτη επισημαίνει την κατανεμημένη θέση της μνήμης σε όλη τη φυσιολογία και τη στενή της σχέση με μια ποικιλία συστημάτων οργάνων. Επεξηγεί επαρκώς πόσο λίγα κατανοούν οι βιοεπιστήμες σχετικά με τη διεπαφή μεταξύ συνείδησης και ύλης.

Οι προηγούμενες εικασίες σχετικά με την προέλευση αυτών των επιπτώσεων είχαν επικεντρωθεί γύρω από τρεις πιθανούς μηχανισμούς - ψυχολογική αποτύπωση, κυτταρική βιοχημεία και ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ξεκάθαρα τη σημασία των βιοχημικών μηχανισμών.

Οι ψυχολογικές θεωρίες επικεντρώνονται γύρω από τη «μαγική σκέψη». Αυτή είναι η πεποίθηση ότι ορισμένες λέξεις, σκέψεις, συναισθήματα ή τελετουργικές συμπεριφορές αποτυπώνονται στον κόσμο γύρω μας. 

Αυτές οι εξηγήσεις είναι ασαφείς από μια συμβατική επιστημονική προοπτική και αποτυγχάνουν να προσδιορίσουν γιατί ή πώς ένα πλήρες φάσμα συστημάτων οργάνων μπορεί να εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, επισημαίνουν την ανάγκη να ενσωματώσουμε την κατανόησή μας για τη βιοχημεία με τη συνείδηση.

Οι προηγούμενες θεωρητικές ιδέες για το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σχετικά με τη μεταφορά χαρακτηριστικών του μοσχεύματος έχουν συνδεθεί στενά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της καρδιάς και υποχωρούν τώρα που γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο επεκτείνεται και σε άλλα όργανα.

Ο τρίτος τύπος εξήγησης περιλαμβάνει την πιθανή αποθήκευση αναμνήσεων σε κύτταρα συμπεριλαμβανομένων των επιγενετικών, DNA, RNA ή πρωτεϊνικών συστατικών τους. Αυτή η υπόθεση δεν αναιρείται από τα ευρήματα της τρέχουσας μελέτης. 

Στην πραγματικότητα, το ScienceAlert προσφέρει την « υπόθεση συστημικής μνήμης » ως πιθανή εξήγηση των ευρημάτων της νέας μελέτης. Αυτή η υπόθεση υποδηλώνει ότι όλα τα ζωντανά κύτταρα περιέχουν μνήμη, πράγμα που σημαίνει ότι το ιστορικό και ως εκ τούτου οι μελλοντικές ενέργειες μπορούν να περάσουν από τον δότη σε μόσχευμα μέσω ιστού.

Η μελέτη επισημαίνει επίσης τη δικτυωμένη φύση της μνήμης στη φυσιολογία μας. Οι μεταφερόμενες μνήμες φαίνεται ότι μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να ενσωματωθούν αυτόματα στις προτιμήσεις συμπεριφοράς του παραλήπτη του οργάνου. Για να μην πω στην πραγματικότητα, αναλάβετε αυτοματοποιημένο έλεγχο αυτών των συμπεριφορών και προτιμήσεων.

Με άλλα λόγια, φαίνεται πολύ πιθανό οι μνήμες να αποθηκεύονται με κάποιο τρόπο σε κυτταρικά γενετικά/επιγενετικά συστήματα που μπορούν να αναλάβουν ένα μέτρο ελέγχου σε πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και σκέψης. Αν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν πολλά να ξεσυσκευαστούν.

Πρώτον, φαίνεται ότι τα κυτταρικά γενετικά συστήματα είναι πολύ πιο περίπλοκα και εκτελούν περισσότερες λειτουργίες από ό,τι υποθέτει σήμερα η βιοτεχνολογία. Τα τρέχοντα μοντέλα μας είναι πολύ ακατέργαστα για να συμπεριλάβουν τα ευρήματα της μελέτης μεταμόσχευσης. 

Οι κυτταρικές γενετικές λειτουργίες αλληλεπιδρούν πολύ στενά με τη συνείδηση. Νους και σώμα είναι οι δύο όψεις ενός νομίσματος με μια πολύ βαθιά και πλήρως ολοκληρωμένη έννοια. Αυτό ενισχύει πολύ την κατανόηση που έχουμε αναφέρει στην Έκθεση Hatchard και ιδιαίτερα στην GLOBE ότι τα απλά τρέχοντα βιοτεχνολογικά μοντέλα ενδοκυτταρικών λειτουργιών είναι εξαιρετικά ελλιπή, αν όχι λανθασμένα σε ορισμένες πολύ κρίσιμες πτυχές.

Η επίπτωση είναι προφανής. Οι βιοτεχνολογικές παρεμβάσεις που διασχίζουν την κυτταρική μεμβράνη και εισάγουν επεξεργασμένο κυτταρικό γενετικό υλικό (γονιδιακές θεραπείες, εμβόλια DNA και mRNA, ιικό υλικό κέρδους-λειτουργίας κ.λπ.) είναι ακόμη πιο επικίνδυνες από ό,τι έχει φανταστεί κανείς μέχρι σήμερα. Θα μπορούσαν να επεξεργάζονται αυτό που μας κάνει ανθρώπους.

Δεύτερον, και ακόμη πιο ανησυχητικό, φαίνεται ότι οι γενετικές πληροφορίες ή αλληλουχίες έχουν μια εγγενή ενσωματωμένη ικανότητα να πάρουν τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Είναι σαφές ότι οι αναμνήσεις μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς. οτιδήποτε έχει προηγηθεί έχει συντριπτική επιρροή στο μέλλον μας. 

Το άρθρο « Η διατροφή του παππού και της γιαγιάς σας θα μπορούσε ακόμα να επηρεάζει εσάς και την υγεία των παιδιών σας » εξηγεί πώς αυτό επεκτείνεται ακόμη και σε γενετικές αλλαγές που είναι αποθηκευμένες στο DNA των προγόνων και κληρονομούνται από εμάς.

Το άρθρο της μεταμόσχευσης δείχνει ότι οι γενετικές παρεμβάσεις δεν επηρεάζουν μόνο την υγεία μας αλλά και το τι κάνουμε και σκεφτόμαστε.

Είναι μόλις ένα μικρό βήμα τώρα για να συνειδητοποιήσουμε ότι η γονιδιακή επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης κάθε είδους επεξεργασίας της αλυσίδας των γενετικών λειτουργιών μέσα στα κύτταρα, θα μπορούσε λίγο πολύ να αλλάξει αυτόματα τη συμπεριφορά και το ψυχολογικό μας προφίλ. 

Το πιο σημαντικό, δεδομένου ότι οι γνώσεις μας για την κυτταρική γενετική φαίνεται τώρα να είναι πολύ ελλιπείς, η κυτταρική γενετική επεξεργασία, εάν πραγματοποιηθεί σε κλίμακα ανάλογη με το μέγεθος του οργάνου, μπορεί να ανακατέψει τη συμπεριφορά, τη σκέψη και την κατανόησή μας. 

Θα μπορούσε να το κάνει αποτελεσματικά παρά τη θέλησή μας. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να μας μπερδέψει και να μας αγχώσει πολύ ή και να μας ελέγξει.

Δεν θα έχετε διαφύγει της προσοχής σας ότι ένας κατασκευασμένος ιός Covid ή/και τα εμβόλια mRNA ταιριάζουν απόλυτα. 

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν έως και δέκα δισεκατομμύρια ιοσωμάτια Covid κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της μόλυνσης από τον Covid. Κάθε εμβόλιο Covid περιέχει τρισεκατομμύρια μόρια mRNA που αλλάζουν τη γενετική λειτουργία δισεκατομμυρίων κυττάρων. 

Ένα ανθρώπινο συκώτι περιέχει περίπου 240 δισεκατομμύρια κύτταρα και ένας νεφρός πολύ λιγότερα. Έτσι, τόσο η λοίμωξη Covid όσο και η τεχνολογία εμβολίου mRNA βρίσκονται στο σωστό πεδίο για να επηρεάσουν το ψυχολογικό και συμπεριφορικό μας προφίλ. Ακόμη και οι New York Times έχουν επισημάνει την εκτεταμένη διαταραχή της κοινωνικής οργάνωσης, τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και συγκρούσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Είναι μόνο ένα ακόμη σύντομο βήμα για να συνειδητοποιήσουμε ότι για έναν πολιτισμό με πιο εξελιγμένες επιστημονικές γνώσεις από ό,τι έχουμε σήμερα, μπορεί να είναι δυνατός ο γενετικά έλεγχος της συνείδησης και της συμπεριφοράς ολόκληρων πληθυσμών. Μια τρομακτική σκέψη.

Δεν προτείνουμε τίποτα παράλογο ή αντιεπιστημονικό εδώ. Υπάρχουν παραλληλισμοί με τη φυσική των αρχών του 20ου αιώνα. Μπροστά στα αδιαμφισβήτητα πειραματικά αποτελέσματα, οι φυσικοί έπρεπε να ενσωματώσουν την έννοια του συνειδητού παρατηρητή στην καρδιά της κβαντικής μηχανικής. 

Η βιοτεχνολογία ωθείται αμετάκλητα προς την παραδοχή ότι η συνείδηση ​​βρίσκεται στην καρδιά της βιολογίας και στην αιχμή της εξέλιξης. Αυτή δεν είναι μια ριζοσπαστική ιδέα, είναι η απλή καθημερινή μας εμπειρία ως άτομα που πρέπει να υπερηφανευόμαστε για τη θέση μας στις επιστήμες της ζωής.

Συνοψίζοντας, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω. το νέο χαρτί μεταμόσχευσης ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την έκκληση της GLOBE για παγκόσμια νομοθεσία που απαγορεύει τον πειραματισμό της βιοτεχνολογίας. Οποιαδήποτε βήματα προς την κατεύθυνση της επεξεργασίας της εσωτερικής λειτουργίας των κυττάρων είναι βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση και μεγάλος κίνδυνος για ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε προχωρήσει πολύ από την εμπειρία λίγων ληπτών μοσχευμάτων, αλλά η αλυσίδα της επιστημονικής λογικής είναι εκεί. Ο πειραματισμός στον τομέα της βιοτεχνολογίας πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. 

Είναι ένα βήμα πολύ μακριά και όμως ένα βήμα που κάνουν καθημερινά απρόσεκτα εκατομμύρια εργαζόμενοι που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις, μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες επενδυτές. Οι κίνδυνοι είναι ανυπολόγιστοι και τα αρνητικά αποτελέσματα αναπόφευκτα.

Δεν μπορούμε να σας αφήσουμε με αυτήν την προοπτική χωρίς να αναφέρουμε ορισμένα θετικά βήματα που μπορούν να κάνουν τα άτομα για την προστασία της υγείας τους. 

Σε ένα πρόσφατο βίντεο , περιγράψαμε τα συστήματα ενδοκυττάριας μεταφοράς και πληροφοριών με όρους οκτώ παραμέτρων—χημεία, υδατοδιαλυτές διεργασίες, ηλεκτρισμός, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, μοριακό σχήμα, μοριακή δόνηση, ρύθμιση μεταγραφής και γενετική δομή.

Όλα αυτά τα συστήματα μπορούν να υποστηριχθούν με απλές προσθήκες στην καθημερινή ρουτίνα και τον τρόπο ζωής μας.

Χημεία: Το φαγητό που τρώμε πρέπει να είναι απαλλαγμένο από υπερεπεξεργασμένο περιεχόμενο, φυτοφάρμακα κ.λπ., θα πρέπει να είναι πιο ελαφρύ, πιο ποικίλο και να βασίζεται σε ανόθευτες φυσικές πηγές τροφίμων που περιέχουν DNA. Αυτά τα μέτρα θα υποστηρίξουν την κυτταρική χημεία.

Νερό και ηλεκτρισμός: Για να βελτιώσετε την ενυδάτωση πίνετε ζεστό καθαρό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να το κάνετε πιο εύκολο, μπορείτε να κρατήσετε μια φιάλη θερμός κοντά. Αυτό θα βελτιώσει επίσης την ηλεκτρική αγωγιμότητα στη φυσιολογία.

Ηλεκτρικά πεδία: Κάντε μια βόλτα στον πρωινό ήλιο κάθε μέρα. Ο ήλιος είναι μια μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που είναι θεραπευτική. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση σε ακτινοβολία κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος και wifi.

Σχήμα: Απλές ασκήσεις γιόγκα τοποθετούν το σώμα σε σχήματα που τονώνουν την υγεία και ανανεώνουν την ενέργεια. Η τοποθέτηση, οι αναλογίες, ο προσανατολισμός και τα υλικά του σπιτιού σας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία σας (περισσότερα για αυτό σε νεότερη έκδοση)

Δόνηση: Η ανεβαστική μουσική δονεί τη φυσιολογία σε αρμονία με τις Κοσμικές αρμονίες. Απλές ασκήσεις αναπνοής σε καθαρό αέρα καθαρίζουν το μυαλό.

Κανονισμός μεταγραφής: Να λέτε πάντα την αλήθεια. Αυτό διασφαλίζει ότι η σκέψη μας είναι σε αρμονία με τον φυσικό νόμο και προστατεύει τη νοημοσύνη μας μαζί με τη νοημοσύνη του σώματός μας.

Γενετική Ταυτότητα: Διαλογιστείτε και τιμήστε την παραδοσιακή πολιτισμική σας σοφία, καθώς βελτιώνει την ανοσία, την ανθρωπιά και την έκφραση της ατομικής και συλλογικής γενετικής μας κληρονομιάς.



Για επανεκδόσεις, ορίστε τον κανονικό σύνδεσμο πίσω στο αρχικό άρθρο και συγγραφέα του Ινστιτούτου Brownstone .

Συγγραφέας

Γκάι Χάτσαρντ

Ο Guy Hatchard PhD είναι ο συγγραφέας του HatchardReport.com ενός δημοφιλούς ιστότοπου πληροφοριών για την επιστήμη για τον Covid στη Νέα Ζηλανδία με πολλούς ακόλουθους. 

Διευθύνει επίσης την εκστρατεία για την Παγκόσμια Νομοθεσία που απαγορεύει τον Πειραματισμό Βιοτεχνολογίας (https://GLOBE.GLOBAL). Προηγουμένως ήταν ανώτερος διευθυντής στο Genetic ID, έναν παγκόσμιο οργανισμό ασφάλειας και πιστοποίησης δοκιμών τροφίμων (τώρα γνωστό ως FoodChain ID). Έχει γράψει ένα βιβλίο Discovering and Defending Your DNA Diet (διαθέσιμο από το Amazon και το HatchardReport.com). 

Ο Δρ Hatchard έχει συμβουλέψει τις κυβερνήσεις σχετικά με τη νομοθεσία για τα φυσικά τρόφιμα και τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Ζει στη Νέα Ζηλανδία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου