Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;


Από τον Δρ Mathew Maavak

Οι επιγενετικές τροποποιήσεις επηρεάζονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, φαρμακευτικά και διατροφικά στοιχεία, τρόπο ζωής και αναπτυξιακά στάδια.

Το ανθρώπινο σώμα και η ψυχή σήμερα παραπαίουν κάτω από έναν αμείλικτο επιγενετικό πόλεμο, γράφει ο Δρ Mathew Maavak και διερευνά δύο αιτιολογικούς παράγοντες για τις επιγενετικές αλλαγές - συστατικά των τροφίμων και των εμβολίων - και τις πιθανές επιπτώσεις τους.

Στο δεύτερο μέρος της σειράς του, ο Δρ Maavak εμβαθύνει στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τον αντίκτυπό τους δυνητικά για δύο ή τρεις γενιές μετά το άτομο που τα κατανάλωσε. Και εγείρει την πιθανότητα τα εμβόλια ηπατίτιδας Α να προκαλέσουν αύξηση της δυσφορίας φύλου των γυναικών.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος της σειράς του Dr. Maavak ΕΔΩ.

Πριν φτάσουμε στο άρθρο του Δρ Maavak, μια σύντομη εξήγηση του τι είναι η επιγενετική για να βοηθήσει στην οπτικοποίηση των εννοιών που συζητά.

Το DNA είναι το μόριο που περιέχει τις γενετικές οδηγίες και τα γονίδια είναι τμήματα του DNA που κωδικοποιούν τις οδηγίες για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή χαρακτηριστικό.

 Ένας άλλος τρόπος για να το θέσουμε είναι: το DNA είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση γενετικών πληροφοριών, ενώ τα γονίδια είναι υπεύθυνα για την έκφραση αυτών των πληροφοριών.

Οι επιγενετικές αλλαγές είναι γενετικές τροποποιήσεις που επηρεάζουν τη γονιδιακή δραστηριότητα χωρίς να αλλάζουν την αλληλουχία του DNA. 

Αναφέρεται σε εξωτερικές τροποποιήσεις στο DNA που ενεργοποιούν ή απενεργοποιούν τα γονίδια. Αυτές οι τροποποιήσεις δεν αλλάζουν την αλληλουχία του DNA, αλλά αντίθετα επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κύτταρα «διαβάζουν» τα γονίδια.

Οι επιγενετικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν διάφορα φυσιολογικά και παθολογικά αποτελέσματα και χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. 

Το infographic στην παρακάτω παρουσίαση δημιουργήθηκε από το Κέντρο για το Αναπτυσσόμενο Παιδί στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Δείχνει πώς οι εμπειρίες των παιδιών επηρεάζουν τα γονίδιά τους. Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο infographic σε μεγαλύτερη εκτύπωση ΕΔΩ.












Ενώ τα φυσικά χαρακτηριστικά μας είναι περισσότερο ή λιγότερο προκαθορισμένα από το DNA, είναι τα γονίδια μέσα στα οποία είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν ένα σταθερό εύρημα στον τομέα της επιγενετικής.

Ένα πρόσφατο άρθρο στο The Conversation συνοψίζει την επιγενετική αρκετά καλά με απλούς φιλικούς όρους:

Η επιγενετική αναφέρεται σε αλλαγές στη γονιδιακή έκφραση που συμβαίνουν χωρίς αλλαγές στην αλληλουχία του DNA. Ορισμένες επιγενετικές αλλαγές είναι μια πτυχή της λειτουργίας των κυττάρων, όπως αυτές που σχετίζονται με τη γήρανση. 

Ωστόσο, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν επίσης τις λειτουργίες των γονιδίων, πράγμα που σημαίνει ότι οι συμπεριφορές των ανθρώπων επηρεάζουν τη γενετική τους. 

Για παράδειγμα, τα μονοζυγωτικά δίδυμα αναπτύσσονται από ένα μόνο γονιμοποιημένο ωάριο και, ως εκ τούτου, μοιράζονται την ίδια γενετική σύνθεση. Ωστόσο, καθώς τα δίδυμα μεγαλώνουν, η εμφάνισή τους μπορεί να διαφέρει λόγω διακριτής περιβαλλοντικής έκθεσης.

Οι επιγενετικές τροποποιήσεις επηρεάζονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, φαρμακευτικά και διατροφικά στοιχεία, τρόπο ζωής και αναπτυξιακά στάδια. Παίζουν κρίσιμο ρόλο στη φυσιολογική ανάπτυξη, την κυτταρική διαφοροποίηση και τις διαδικασίες ασθενειών. 

Για παράδειγμα, οι επιγενετικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του καρκίνου, τις μεταβολικές διαταραχές και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Σε αντίθεση με τις γενετικές μεταλλάξεις, οι επιγενετικές τροποποιήσεις είναι συχνά αναστρέψιμες, καθιστώντας τις σημαντικό τομέα ενδιαφέροντος για θεραπευτικές παρεμβάσεις. 

Η κατανόηση της επιγενετικής παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα γονίδια και το περιβάλλον αλληλεπιδρούν για να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα της υγείας και των ασθενειών μεταξύ των γενεών.

Επιγενετικές μελέτες σε μονοζυγωτικά δίδυμα έχουν επίσης καταρρίψει αποτελεσματικά τη θεωρία του «ομοφυλοφιλικού γονιδίου». Ανακαλύφθηκε ότι η υιοθέτηση ενός ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής από ένα πανομοιότυπο δίδυμο σπάνια αναπαράγεται στους γενετικά πανομοιότυπους συγγενείς. Το επιχείρημα ότι «γεννήθηκα έτσι» βασίζεται επομένως σε πολιτικά υπαγορευμένη δόλια επιστήμη.

Ενώ το πεδίο της επιγενετικής είναι τεράστιο και συχνά ελάχιστα κατανοητό, θα επικεντρωθώ σε τρία στοιχεία που μπορούν να ενεργοποιήσουν νέες γονιδιακές εκφράσεις στο ανθρώπινο σώμα.
Μεταγγιζόμενο αίμα

Σύμφωνα με τον γενετιστή και εξελικτικό βιολόγο Richard Lewontin (1929-2021), το αίμα υπόκειται στους ίδιους κανόνες κληρονομικότητας με τα ανθρώπινα όργανα.

Σχεδόν 120 εκατομμύρια μονάδες αίματος δωρίζονται παγκοσμίως κάθε χρόνο, με 25 εκατομμύρια μονάδες να μεταγγίζονται μόνο στην Ευρώπη. 

Έχουν γίνει μια πανταχού παρούσα ιατρική διαδικασία που σώζει ζωές, η οποία, με τη σειρά της, θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο σχετικά λίγες μελέτες έχουν επικεντρωθεί στις ψυχολογικές επιπτώσεις της μετάγγισης αίματος.

Ωστόσο, υπάρχουν λήπτες μετάγγισης αίματος που έχουν αναφέρει αλλαγές στη διάθεση, τη συμπεριφορά και ακόμη και τις αναμνήσεις τους μετά την υποβολή τους στη διαδικασία. 

Σε μια μελέτη του 2017 που συντονίστηκε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, έξι στους επτά συμμετέχοντες στη μελέτη «αναγνώρισαν την πιθανότητα οι μεταγγίσεις να προκαλέσουν αλλαγές στη συμπεριφορά ή τις αξίες ... 

Τρία άτομα δήλωσαν σαφώς ότι θα αρνούνταν να λάβουν αίμα από έναν εγκληματία από φόβο ότι κάποιο αρνητικό χαρακτηριστικό μπορεί να τους μεταδοθεί. Επιπλέον, τρία άτομα αναγνώρισαν ότι η μετάγγισή τους μπορεί να άλλαξε τη δική τους συμπεριφορά ή αξίες.

Ένας συμμετέχων στη μελέτη ισχυρίστηκε ότι ο ύπνος του χαρακτηρίστηκε από αύξηση του αριθμού των ονείρων μετά τη μετάγγιση, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η αίσθηση της γεύσης του είχε αλλάξει. 

Ο τελευταίος το βρήκε ανησυχητικό, λέγοντας: «Ελπίζω ότι το αίμα του δότη δεν μπορεί να αναλάβει». Ένας από τους ασθενείς ανέφερε ότι «ένιωθε πιο ευτυχισμένος και δυνατός» μετά τη μετάγγιση.

Οι συντάκτες της μελέτης παραδέχτηκαν ότι «απαιτείται περαιτέρω έρευνα σε μεγαλύτερο πληθυσμό για την αξιολόγηση της συχνότητας εμφάνισης μιας αντιληπτής αλλαγής στη συμπεριφορά ή τις τιμές μετά από μετάγγιση αίματος».

Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίληψη ότι οι μνήμες του δότη μπορούν να αποθηκευτούν ως «χημικοί κώδικες» μέσα στο μεταγγιζόμενο αίμα.



Τα χαρακτηριστικά του δότη μπορούν να μεταφερθούν σε λήπτες μετάγγισης αίματος κατά τρόπο παράλληλο με τη διαδικασία μεταμόσχευσης οργάνων.

Διαβάστε περισσότερα: Μπορεί το ξένο DNA να ελέγξει την ψυχή σας; – Μέρος 1, Dr. Mathew Maavak, 11 Ιουνίου 2024

Σε έναν κόσμο που καταλαμβάνεται από συνεχή κινδυνολογία πανδημίας, υπάρχει αυξανόμενη επιφυλακτικότητα σχετικά με τη μετάγγιση αίματος από δότες που έχουν λάβει το covid-19 και άλλα νέα εμβόλια. 

Το εμβολιασμένο αίμα μπορεί να λειτουργήσει ως επιγενετικός βιοαντιδραστήρας για μια πληθώρα ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια covid-19.

Η γενετική σύνθεση του μεταγγιζόμενου αίματος δεν αλλάζει ποτέ, καθώς παραμένει αυτή του δότη. Ο οργανισμός του λήπτη σταδιακά θα αφαιρέσει και θα αντικαταστήσει τα κύτταρα του δότη με τα δικά του, διατηρώντας τη γενετική ταυτότητα του λήπτη.

 Τι συμβαίνει όμως όταν το μολυσμένο αίμα δρα ως επιγενετικός βιοαντιδραστήρας κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπλήρωσης; 

Τι συμβαίνει όταν οι πρωτεΐνες ακίδες μεταφέρονται στο σώμα του λήπτη; Και τι συμβαίνει όταν τα αίματα των δοτών είναι βιοτεχνολογικά μολυσμένα από τα εργαλεία CRISPR-Cas9; 

Αυτά τα δυσάρεστα ερωτήματα σπάνια απαντώνται σε μια εποχή κατασκευασμένων πανδημιών.

Ο αρχαίος κόσμος, ωστόσο, θεωρούσε το αίμα ως την απαραβίαστη ζωτική δύναμη ενός ατόμου ή πλάσματος. Η κατανάλωση αίματος απαγορεύτηκε στην Αγία Γραφή και παραμένει ένας από τους τρεις μόνο ιουδαϊκούς διατροφικούς νόμους που ισχύουν για τους Χριστιανούς (Πράξεις 15:29).


«Μόνο να είστε βέβαιοι ότι δεν τρώτε το αίμα, γιατί το αίμα είναι η ζωή, και δεν θα φάτε τη ζωή με τη σάρκα». (Δευτερονόμιο 12:23).

«Γιατί η ζωή ενός πλάσματος είναι στο αίμα... Είναι το αίμα που κάνει εξιλέωση για τη ζωή κάποιου». (Λευιτικό 17:11).

Ο πρώτος καταγεγραμμένος φόνος στη Βίβλο – αυτός του Κάιν που σκότωσε τον αδελφό του Άβελ – έχει μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο αίμα.

«Τι έκανες; Η φωνή του αίματος του αδελφού σου ΜΟΥ φωνάζει από το έδαφος. (Γένεση 4:10).

Τι κατά τα άλλα περίεργη δήλωση! Το αίμα φέρει τη «φωνή» μιας θιγμένης ψυχής, ακόμη και μετά θάνατον;
Τρόφιμα μολυσμένα με ΓΤΟ

Το ανθρώπινο σώμα και η ψυχή σήμερα παραπαίουν κάτω από έναν αδυσώπητο επιγενετικό πόλεμο. Ενώ οι βαθμολογίες IQ και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μειώνονται δραματικά σε όλο τον κόσμο, η αύξηση των «ξαφνικών και απροσδόκητων» θανάτων και των υπερτροφοδοτούμενων τερματικών παθήσεων είναι συνεχώς «μπερδεμένοι» ειδικοί. Ο ανθρώπινος επιγενετικός μηχανισμός φαίνεται να λειτουργεί στα στεροειδή.

Τα τρόφιμα αποτελούν ένα από αυτά τα επιγενετικά στεροειδή. Δεν είμαστε, άλλωστε, μόνο ό,τι τρώμε, αλλά «ό,τι έτρωγαν οι γιαγιάδες μας»! Αυτό ονομάζεται διατροφική επιγενετική. Εάν οι φυσικές πηγές τροφίμων μπορούν να έχουν γενεαλογικές συνέπειες, πώς οι τεχνητά δημιουργημένοι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί («ΓΤΟ») θα επηρεάσουν το σώμα και το μυαλό μας;

Παρά τις ατελείωτες εκκλήσεις για προσοχή, το γενετικά τροποποιημένο («ΓΤ») μεγαθήριο τροφίμων είναι απλά ασταμάτητο. Υπάρχει ακόμη και μια πρόταση για την εισαγωγή γενετικών γραμμωτών κωδίκων στην ήδη μολυσμένη τροφική αλυσίδα μας. Όπως έγραψε η Tracy Thurman στο Activist Post:

Εάν ο γενετικά τροποποιημένος σολομός φραγκίσκου ακούγεται ορεκτικός, σίγουρα θα λατρέψετε τα γενετικά τροποποιημένα βακτηριακά σπόρια της Aanika Biosciences που περιέχουν «γραμμωτούς κώδικες» DNA που εφαρμόζονται για την παραγωγή. 

Αυτά δεν μπορούν να αφαιρεθούν με το πλύσιμο, το βράσιμο, το τηγάνισμα, το φούρνο μικροκυμάτων ή τον ατμό και θα κάνουν τα τρόφιμα ανιχνεύσιμα από το χωράφι στον αποχετευτικό αγωγό σας, έτσι ώστε οι δοκιμές των τοπικών λυμάτων σας να αποκαλύψουν τι τρώει ο τοπικός πληθυσμός. 

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση επισήμανσης για να σας ενημερώσουμε ποια προϊόντα έχουν ψεκαστεί με αυτά τα γενετικά τροποποιημένα σπόρια.

Αυτή θα ήταν η τελική μορφή βιοεπιτήρησης. Τα τρόφιμα μπορούν πλέον να παρακολουθούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής έως λυμάτων. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά στον ανεπτυγμένο κόσμο γίνονται «κοντύτερα, παχύτερα και πιο άρρωστα» (και πιο χαζά) ως αποτέλεσμα των frankenfoods.

Η έκθεση Corbett παρουσίασε πρόσφατα ένα podcast με τίτλο «Το μέλλον των τροφίμων», το οποίο αποκάλυψε πώς τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται ως όπλο. 

Αυτό θυμίζει ένα σχέδιο του 1974 που εκπονήθηκε από τον Χένρι Κίσινγκερ και τους ομοίους του σε μια έκθεση με τίτλο «National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for US Security and Overseas Interest» (γνωστή και ως Έκθεση Κίσινγκερ). 

Η έκθεση των 123 σελίδων δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα σχέδιο γενοκτονίας για την αντιμετώπιση του μαλθουσιανού αινίγματος ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού ενόψει των περιορισμένων πόρων.

Τι συμβαίνει όμως όταν τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται ως όπλο στο πιο βασικό επίπεδο – το γενετικό επίπεδο; Σύμφωνα με την έκθεση Corbett:

Προχωρώντας πέρα από την απλή εισαγωγή ξένων γονιδίων σε έναν οργανισμό, οι επιστήμονες εργάζονται τώρα για τη δημιουργία τροφίμων από μικρόβια σχεδιαστών, τη μηχανική οργανισμών σε «βιοαντιδραστήρες» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλλιέργεια πρωτεϊνών και άλλων υλικών για την παραγωγή τροφίμων, την καλλιέργεια προϊόντων που μοιάζουν με κρέας από κύτταρα στο εργαστήριο και δεκάδες άλλες τρελές ιδέες.

Όταν μια ποικιλία τεχνητών βιοαντιδραστήρων εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα, περιμένετε μια έκρηξη ιατρικών ασθενειών.

Μια έκθεση του 2014 Activist Post παρουσίασε 10 επιστημονικές μελέτες που έδειξαν πώς οι ΓΤΟ ήταν επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία. 10 χρόνια αργότερα, η δυναμική προς τους ΓΤΟ και τα εργαστηριακά καλλιεργημένα συνθετικά τρόφιμα έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας, μαζί με μια πληθώρα ανθρώπινων παθήσεων και ψυχικών παθήσεων. 

Κανένα γαστρονομικό τερατούργημα δεν έχει αφαιρεθεί από το τραπέζι της κουζίνας, συγχωρέστε το λογοπαίγνιο. Το υποτιθέμενο πλούσιο έθνος της Σιγκαπούρης σύντομα θα περιλαμβάνει ορισμένα έντομα στο μενού.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας των ΗΠΑ ("DARPA") προχωρά μερικά βήματα παραπέρα. Μόλις ανέθεσε μια μελέτη για το πώς τα στρατιωτικά πλαστικά απόβλητα μπορούν να μειωθούν σε σκόνη βακτηριακής πρωτεΐνης για ανθρώπινη κατανάλωση!

Και γιατί όχι; Σύμφωνα με ένα πρόσφατο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το Nature Communications, πάνω από το 73% της προσφοράς τροφίμων των ΗΠΑ είναι εξαιρετικά επεξεργασμένο. Αυτό με τη σειρά του «συσχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο μεταβολικού συνδρόμου, διαβήτη, στηθάγχης, αυξημένης αρτηριακής πίεσης και βιολογικής ηλικίας και μειώνει τη βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών». 

Αν αυτή δεν είναι η πιο δυσοίωνη πλευρά της διατροφικής επιγενετικής, δεν ξέρω τι είναι - ειδικά επειδή τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα αντλούνται με μια ποικιλία ΓΤΟ και συστατικών "ενισχυμένων με βιοτεχνολογία". 

Φυσικά, δεν μπόρεσα να βρω καμία αναφορά στους ΓΤΟ, τη «βιοτεχνολογία» ή ακόμα και την αναφορά της «γενετικής» στο έγγραφο. Αυτό θα άνοιγε κυριολεκτικά μια άβολη Το κουτί της Πανδώρας για τους εμπλεκόμενους ερευνητές.

Στο τέλος της ημέρας, αν «είσαι αυτό που έφαγε η γιαγιά σου», τι συμβαίνει στην ψυχή ή την ψυχή σου αφού έχεις καταναλώσει frankenfoods για πάνω από δύο ή τρεις γενιές; Ή ακόμα και λίγα χρόνια, καθώς η επιγενετική διαδικασία επιταχύνεται παράλληλα με την κατάρρευση της κοινωνίας;

Τι γίνεται αν τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμά σας περιέχουν αρωματικές ουσίες που προέρχονται αρχικά από αποβληθείσες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές; Δεν θα ήταν τα αποτελέσματα χειρότερα από αυτά που συναντώνται μετά τη μεταμόσχευση οργάνων;(Περισσότερα για αυτό το θέμα σε άλλο σχόλιο)
Εμβόλια

Πολλά εμβόλια περιέχουν κυτταρικές σειρές που αρχικά συντέθηκαν από αποβληθέντα έμβρυα. Το πιο γνωστό έμβρυο που έχει αποβληθεί από αυτή την άποψη είναι το HEK293. Το HEK σημαίνει «ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό» και το 293 υποδηλώνει τον αριθμό των εμβρύων που αποβλήθηκαν μέχρι να εξαχθούν τα επιθυμητά κύτταρα. 

Περίπου κάθε γρήγορο φαγητό, πρόχειρο φαγητό ή ζαχαροπλαστική μαζικής αγοράς που καταναλώνετε θα περιέχει συστατικά που αρχικά συντέθηκαν από αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα. Και αυτό έχει εξομαλυνθεί τρομακτικά από τη δεκαετία του 1970. Ο αμερικανικός γίγαντας της βιοτεχνολογίας, Senomyx, είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα.

Οργανώσεις όπως το Εθνικό Δικαίωμα στη Ζωή εκθέτουν συνεχώς τη βιομηχανική συγκομιδή εμβρυϊκών μελών του σώματος εδώ και δεκαετίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα αποβληθέντα ανθρώπινα έμβρυα, μαζί με τα κύτταρα και τα όργανά τους, είναι απολύτως απαραίτητα για την επίτευξη ιατρικών ανακαλύψεων για μια ποικιλία παθήσεων. Είναι όλα για έναν «ευγενή σκοπό»!

Όταν τα βασικά ανθρώπινα ήθη, η συνείδηση και η ενσυναίσθηση απογοητεύονται για τον φαινομενικό σκοπό της επιστήμης, να περιμένετε περίεργες επιπτώσεις. Μεταξύ μυριάδων άλλων επιπτώσεων από αυτή την άποψη, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει μια εύλογη συσχέτιση μεταξύ εμβολιασμού και δυσφορίας φύλου.

Η ξεχασμένη πλευρά της ιατρικής (Substack) έχει δημοσιεύσει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το φαινόμενο.

 Σημειώνει ότι μια ποικιλία ανεξάρτητων μελετών έχει «δείξει ότι τα εμβολιασμένα άτομα, σε σύγκριση με τη μειοψηφία του πληθυσμού που είναι ανεμβολίαστα, είναι πολλές φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών (π.χ. ADHD, άσθμα, κατάθλιψη, έκζεμα, επιληψία, ποικιλία μαθησιακών διαταραχών, λοιμώξεις του μέσου ωτός, ιγμορίτιδα κ.λπ.)».

(Σε πολλές από αυτές τις μελέτες, η κοινότητα Amish – που είναι κατά του εμβολιασμού – έχει χρησιμοποιηθεί ως ομάδα ελέγχου).

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του Substack, υπάρχει μια αυξανόμενη αντίληψη ότι το εμβόλιο ηπατίτιδας Α ήταν «υπεύθυνο για την αύξηση της δυσφορίας φύλου των γυναικών» σχεδόν 12 χρόνια μετά την εισαγωγή του στην αγορά το 2004.

 Πριν από το 2016, οι μεταβάσεις από άνδρα σε γυναίκα ήταν 6-7 φορές πιο συχνές από αυτές από γυναίκα σε άνδρα, αλλά τώρα είναι εξίσου συχνές. Καθώς ο συγγραφέας άφησε τον αναγνώστη να θέσει:

Τα εμβόλια περιέχουν ξένο DNA και έχοντας ξένο DNA (ειδικά από το αντίθετο φύλο) να μολύνει το γονιδίωμά σας και εν μέρει να σας μετατρέψει σε υβρίδιο, μπερδεύει το σώμα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε στην πραγματικότητα το αντίθετο φύλο.

Η έκρηξη της δυσφορίας φύλου τον τελευταίο καιρό απλά αψηφά την επιστημονική εξήγηση. Η υπόθεση του σχηματισμού μάζας, ενώ έχει πολλά πλεονεκτήματα, απλά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί τα αρσενικά έχουν χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων και γίνονται όλο και πιο θηλυπρεπή από το έτος. 

Και όχι, δεν έχει καμία σχέση με τη βιολογική σόγια. Οι επιπτώσεις του εμβολιασμού που κάμπτουν το φύλο συμπυκνώνονται στο παρακάτω στιγμιότυπο παρατήρησης:



Όσο για το «εμβόλιο» covid-19, εδώ είναι τι έγραψε ο Guy Hatchard για το Ινστιτούτο Brownstone σε ένα άρθρο με τίτλο «Μπορεί η βιοτεχνολογία να ελέγξει την ανθρώπινη συμπεριφορά;»:


Είναι μόνο ένα μικρό βήμα τώρα για να συνειδητοποιήσουμε ότι η επεξεργασία γονιδίων, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε επεξεργασίας της αλυσίδας των γενετικών λειτουργιών μέσα στα κύτταρα, θα μπορούσε λίγο πολύ αυτόματα να αλλάξει τη συμπεριφορά και το ψυχολογικό προφίλ μας. 

Το πιο σημαντικό, δεδομένου ότι οι γνώσεις μας για την κυτταρική γενετική φαίνεται τώρα να είναι πολύ ελλιπείς, η κυτταρική γενετική επεξεργασία, εάν πραγματοποιηθεί σε κλίμακα ανάλογη με το μέγεθος του οργάνου, μπορεί να ανακατέψει τη συμπεριφορά, τη σκέψη και την κατανόησή μας. 

Θα μπορούσε να το κάνει αποτελεσματικά ενάντια στη θέλησή μας. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να μας μπερδέψει και να μας αγχώσει ή ακόμα και να μας ελέγξει.

Δεν θα έχει διαφύγει της προσοχής σας ότι ένας κατασκευασμένος ιός covid ή / και τα εμβόλια mRNA ταιριάζουν στο λογαριασμό. Εκτιμάται ότι υπάρχουν έως και δέκα δισεκατομμύρια virions covid κατά τη διάρκεια της αιχμής της λοίμωξης covid. 

Κάθε εμβόλιο covid περιέχει τρισεκατομμύρια μόρια mRNA που αλλάζουν τη γενετική λειτουργία δισεκατομμυρίων κυττάρων. Ένα ανθρώπινο ήπαρ περιέχει περίπου 240 δισεκατομμύρια κύτταρα και ένα νεφρό πολύ λιγότερα. 

Έτσι, τόσο η λοίμωξη Covid όσο και η τεχνολογία εμβολίων mRNA βρίσκονται στο σωστό γήπεδο για να επηρεάσουν το ψυχολογικό και συμπεριφορικό μας προφίλ.

Είναι μόνο ένα ακόμη σύντομο βήμα για να συνειδητοποιήσουμε ότι για έναν πολιτισμό με πιο εξελιγμένες επιστημονικές γνώσεις από αυτές που έχουμε σήμερα, θα μπορούσε να είναι δυνατός ο γενετικός έλεγχος της συνείδησης και της συμπεριφοράς ολόκληρων πληθυσμών. Μια τρομακτική σκέψη. (Η έμφαση προστέθηκε).

Αυτό φαίνεται να είναι η εκπλήρωση ενός πανάρχαιου αποκρυφιστικού στόχου που διατυπώθηκε περίφημα από τον αυστριακό εσωτεριστή Rudolf Steiner: «Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα».

Αλλά αν η ψυχή δεν μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς, μπορεί να «αλλοιωθεί» μέσω τροφής, εμβολίων, μετάγγισης αίματος ή μεταμοσχευμένων οργάνων.

Υπάρχει μια ακόμη ανθρώπινη δραστηριότητα που μπορεί να αλλάξει τις γονιδιακές εκφράσεις κάποιου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αρχαίος κόσμος είχε θέσει περιορισμούς σε αυτό. Το Μέρος 3 θα αποκαλύψει αυτό το φαινόμενο που συχνά αγνοείται.
Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Mathew Maavak είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις Πολιτικές Σπουδές και συνδέεται με το Big Data Excellence Centre

Ειδικεύεται στην επιστήμη των συστημάτων, τους παγκόσμιους κινδύνους, τη στρατηγική πρόβλεψη, τη γεωπολιτική και τη διακυβέρνηση. Είναι μαλαισιανός εμπειρογνώμονας στην πρόβλεψη κινδύνων και τη διακυβέρνηση.

Ο Δρ Maavak έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα Op-Eds για μια ποικιλία εκλεκτικών θεμάτων για πάνω από 20 χρόνια - «συνδέοντας τις τελείες» σε έναν ασύνδετο κόσμο. 

Έχει γράψει άρθρα για διάφορες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των Eurasia Review, Modern Diplomacy και Business Standard. Έχει επίσης εμφανιστεί στο CCTV (Κίνα), στο Sputnik (Ρωσία) και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, μοιράζοντας την εμπειρία του σε παγκόσμια ζητήματα.

Είναι ο συγγραφέας μιας σελίδας Substack με τίτλο 'The Eye Opener' στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να ακολουθήσετε ΕΔΩ. Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε το έργο του δίνοντάς του μια μοναδική κούπα με Ko-Fi.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου