Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΜΑΤ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ!


ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ. ΤΑ ΜΑΤ ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ!  ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αγρότες της Κρήτης, ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, όταν κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.


Οι αγρότες επιτέθηκαν σε κλούβες της αστυνομίας και έσπασαν τα τζάμια με τις ξύλινες μαγκούρες που κρατούν, όταν -κατά πληροφορίες- έμαθαν ότι δεν θα επιτραπεί σε πολυπληθή αντιπροσωπεία τους να εισέλθει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συναντηθεί με τον υπουργό.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ

Κατά διαστήματα σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών, καθώς και κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Στις φλόγες είχαν παραδοθεί και κάδοι απορριμμάτων.

HǍmŐʼnӏĉ`̅ ԏՓ CяԅӠPϠԇ͠ʑǔǮ(Eurokinissi-ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Λόγω του συλλαλητηρίου κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βάθη.

Εκατοντάδες αγρότες από όλη την Κρήτη έφθασαν χθες ξημερώματα  με τα πλοία της γραμμής στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, με βασικά αιτήματα το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και το ζήτημα των τιμών των αγροτικών προϊόντων με το κόστος παραγωγής να είναι στο επίκεντρο.


Σχετική εικόνα

Στη χρήση χημικών προχώρησαν οι αστυνομικοί όταν οι αγρότες που πολιορκούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης άρχισαν να χτυπούν με γκλίτσες την κλούβα των ΜΑΤ που τους έφραζε το δρόμο.

Βλέπετε,

 "Πρώτη φορά αριστερά"
 αλλά χτυπάει το ίδιο με την δεξιά 
ρίχνει τα ΜΑΤ με γκλόμπς και χημικά
ενάντια στην Αγροτιά!

Κι αυτά δύο μέρες μετά την επέτειο του Κιλελέρ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου