Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ....


ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 






Γράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Για λογους οικονομικους και κοινωνικους η Ελλαδα πρεπει να εγκαταλειψη την συμμετοχη της στην ζωνη του ευρω, εφ’ οσον πρωτα λαβει
προληπτικα ολα τα αναγκαια μετρα προστασιας της εθνικης και εδαφικης της ακαιρεοτητας, η οποια πραγματι κινδυνευει απο τα εκβιαστικα μετρα που θα λαβουν σε βαρος της, χρησιμοποιωντας ασφαλως την Τουρκια, οι τοκογλυφοι σιωνιστες του ακομη ισχυοντος διεθνους τραπεζικου συστηματος


Η ανθρωπινη ιστορια εχει διαφυλαξει επιτυχημενα παραδειγματα οικονομικων μεταρρυθμισεων οπως αυτο του Αθηναιου νομοθετη, φιλοσοφου και ποιητου Σολωνος (630-559 π.Χ.), ο οποιος διεγνωσε την αιτιαν της κακοδαιμονιας των Αθηνων, δηλαδη τον αγωνα των ταξεων μεταξυ τους, προ’υ’ποθεση για την θεραπεια των κοινωνικων πληγων με την απεριοριστη εντολη και εξουσια που απο το 594 π.Χ. διεθετε. Το επετυχε μετα απο σειρα νομοθετικων μετρων μεταξυ των οποιων και η σεισαχθεια (αποσβεση βαρων), δηλαδη ελαφρωση των χρεων των δημων, αρση των υποθηκων σε κτηματα και σωματα, ελευθερωση των δουλων για χρεη, απαγορευση της προσωπικης δουλειας του οφειλετη και της οικογενειας του και η βελτιωση των ορων του δανεισμου για το μελλον.

Στον Πλουταρχο (Βιοι Παραλληλοι, Σολων 15) διαβαζουμε:
«…πρωτου Σολωνος ην ως εοικε σοφισμα την των χρεων αποκοπην σεισαχθεια ονομασοντος. Τουτο γαρ εποιησατο πρωτον πολιτευμα, γραψας τα μεν υπαρχοντα των χρεων ανεισθαι, προς δε το λοιπον επι τοις σωμασι μηδενα δανειζειν. 

Καιτοι τινες εγραψαν, ων εστιν Ανδροτιων, ου αποκοπη χρεων αλλα τοκων μετριοτητι κουφισθεντας αγαπησαι τους πενητας, και σεισαχθειαν ονομασαι το φιλανθρωπευμα τουτο και την αμα τουτω γενομενην των τε μετρων επαυξησιν και του νομισματος τιμην»,
δηλαδη «…ηταν, οπως φαινεται, σοφισμα του Σολωνος κατα πρωτον, ο οποιος και την καταργηση των χρεων την ονομασε σεισαχθεια. 

Διοτι αυτην επιχειρησε πρωτη πολιτικη μεταρρυθμιση, νομοθετησας γραπτως τα μεν υπαρχοντα χρεη να εξαλειφθουν, στο με λλον δε κανενας να μη δανειζη επι υποθηκη σωματων. Μερικοι απ’ αυτους – και μεταξυ αλλων ο Ανδροτιων – εγραψαν, οτι οι φτωχοι ευχαριστηθηκαν ανακουφισθεντες οχι απο την καταργιση των χρεων αλλ’ απο τον μετριασμον των τοκων, και ονομασαν σεισαχθειοα το φιλανθρωπο αυτο μετρο και την γενομενη συγχρονως αυξηση των μετρων και διαταξεων του νομισματος».

Με την ως ανω νομοθεσια (σεισαχθεια)του Σολωνος σωθηκε η πολη των Αθηνων απο ταραχες και στασεις. Ο Πλουταρχος περαν της σεισαχθειας του Σολωνος στους Παραλληλους Βιους του αναφερει και τους μεταρρυθμιστες Τιβεριο και Γαϊο Γρακχο.

 Ο Τιβεριος προτεινε το 133 π.Χ. να ανανεωθη ο νομος του Σολωνος, με τον οποιο κανεις δεν θα μπορουσε να διαχειριζεται περισσοτερο απο 500 πλεθρα δημοσιας γης, οπως και την διανομη στους φτωχους, των αγρων που θα αφαιρουνταν κατ’ αυτον τον τροπο απο τους Πατρικιους.

 Ο Γαϊος Γρακχος ως δημαρχος Αθηνων το 123 π.Χ. ανανεωσε τον κληρουχικο νομο του Τιβεριου και πετυχε ο καθε πολιτης να μπορη να παιρνη απο τις αποθηκες του δημοσιου σιταρι σε ελαχιστη τιμη. Ενας δευτερος νομος περιορισε τα δεινα του πολεμου για τον λαο και ενας τριτος κατηργησε την αποκλειστικη δικαστικη εξουσια των Γερουσιαστων.

Ο βασιλιας της Σπαρτης Αγις (242-241 π.Χ.) αφου επεισε την μητερα του Αγιστρατη και την γιαγια του Αρχιδαμια να θυσιασουν για την πολη της Σπαρτης την οικογενειακη τους περιουσια, κατορθωσε να εκλεγη εφορος ο συμμεριζομενος τις αποψεις του Λυσανδρος και να προωθηση στην Γερουσια μεσω αυτου για κυρωση τα μετρα αφεση χρεων, αναδασμο γης και διανομη 4.500 κληρων σε Σπαρτιατες και 15.000 κληρων σε περιοικους. Οι εφοροι ομως σε συνεργασια με τον αλλο βασιλια Λεωνιδα, ανετρεψαν τα σχεδια του, τον συνελαβαν και τον απαγχονισαν με την μητερα και την γιαγια του.

Το εργο του θα συνεχισει ο γιος του Λεωνιδα, Κλεσμενης ο Γ’ (235-221 π.Χ.) που σε πολυ νεαρη ηλικια νυμφευθηκε με επιταγη του πατερα του, την Αγιατιδα την πλουσια χηρα του Αγι, η οποια και τον μυησε στα μεταρρυθμιστικα σχεδια εκεινου. Εκανε αναδασμο της γης και εξισωση των περιουσιων, επεβαλε την καταργηση των χρεων και την αυξηση του αριθμου των πολιτων.

Οσο καιρο ισχυει το συγχρονο διεθνες τραπεζικο συστημα με ιδιωτικες και δηθεν εθνικες κεντρικες τραπεζες κρατων και κρατικων ενωσεων, η Ελλας με την σημερινη τραγικη οικονομικη κατασταση της, που σκοπημα δημιουργηθηκε για λογους που θα αναλυθουν κατωτερω, ποτε μα ποτε δεν θα μπορεσει να σταθη ξανα στα ποδια της. Ψευδεται ασυστολα ο νυν Προεδρους της δηθεν εθνικης ελληνικης κεντρικης τραπεζας (Τραπεζα Ελλαδος) με τις προσφατες δηλωσεις του, οτι «η ενεργος συμμετοχη της Ελλαδος στην ζωνη του ευρω ειναι επιτακτικα αναγκαια για λογους οικονομικους, κοινωνικους και εθνικους….».

Για λογους οικονομικους και κοινωνικους η Ελλαδα πρεπει να εγκαταλειψη την συμμετοχη της στην ζωνη του ευρω, εφ’ οσον πρωτα λαβει
προληπτικα ολα τα αναγκαια μετρα προστασιας της εθνικης και εδαφικης της ακαιρεοτητας, η οποια πραγματι κινδυνευει απο τα εκβιαστικα μετρα που θα λαβουν σε βαρος της, χρησιμοποιωντας ασφαλως την Τουρκια, οι τοκογλυφοι σιωνιστες του ακομη ισχυοντος διεθνους τραπεζικου συστηματος. 

Απο την στιγμη που η Ελλας εχει μια φλεγουσα αναγκη, η οποια, οπως καθημερινα διαπιστωνεται, δεν ικανοποιειται, ειναι δεδομενο οτι υπαρχει αναλογο προβλημα και αρα επισης φλεγον. Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος πολιτικος επιστημονας, για να καταλαβη οτι σημερα το Συνταγμα της ελευθεριας, της ανεξαρτησιας και των ατομικων δικαιωματων δεν λειτουργει.

Η Ελλας θα επιζησει μονο με μια «επανιδρυση» της, απαλλαγμενη απο τον ξενοφερτο παρλαμενταρισμο, απο την μονοφθαλμη γεροντοκορη πορνη που μας το παιζει «τυφλη θεα» και δεν λειτουργει διοτι βρισκεται υπο το ελεος της Βουλης, η οποια βρισκεται υπο το ελεος της Κυβερνησης, η οποια βρισκεται υπο το ελεος του Κομματος, το οποιο βρισκεται υπο το ελεος του διορισμενου υπο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ιδιοκτητη Κομματαρχη.Η Ελλας θα επιζησει απαλλαγμενη απο τις ιερες χαφιεδοοικογενειες εξουσιας, απο τα Κολεγια Αθηνων, Ανατολιας Θεσσαλονικης ‘η Κολεγιο Deree και απο τους ελεεινους, απληστους, διεφθαρμενους, σταυρωτες, λεηλατες, λαφυραγωγους, ελληνοφωνους ανθελληνες και κλεπταποδοχους πολιτικους πασης κομματικης αποχρωσης, στηριζομενη σε οδυσσειακους Ελληνες, σε διαχρονικες υπερασπιστικες ομαδες ανταξιες των οδυσσειακων αξιων τους, σε ενα οδυσσειακο ιερατειο φυλαξης του ελληνικου πολιτισμου, στο ελληνικο νομισμα «δραχμη», στην εθνικοποιημενη εθνικη της κεντρικη τραπεζα, στην ελληνικη αγορα και στον εμπορικο της στολο, στην ελληνικη οικονομικη πολιτικη και στις ελληνοποιημενες Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας.

Για το σημερινο και ακομη ισχυων εγκληματικο τραπεζικο συστημα, οι αποψεις ορισμενων διασημων ανδρων ομιλουν την γλωσσα της αληθειας:
Θωμας Τζεφερσον (Προεδρος των ΗΠΑ)

«Αν ο Αμερικανικος λαος επιτρεψει ποτε στις ιδιωτικες τραπεζες να ελεγξουν την εκδοση νομισματος, τοτε αυτες και οι εταιρειες που αναπτυσονται στην περιφερεια των τραπεζων, πρωτα με την εκδοση πληθωριστικου χαρτονομισματος και μετα με την ελαττωση των τιμων, θα αποστερησουν απο τον λαο την περιουσια του και καποια μερα οι απογονοι του θα ξηπνησουν αστεγοι σε μια ηπειρο που κατεκτησαν οι προγονοι του».

Δυστυχως για τον Προεδρο Τζεφερσον τον Δεκεμβριο του 1913 ψηφισθηκε στο Κονγκρεσο τον ΗΠΑ η νομοθετικη πραξη FEDERAL RESERVE ACT. Η ετσι ονομασθεισα FED ειναι μια ιδιωτικη εταιρια που ελεγχεται απο τους ιδιωτες τραπεζιτες και αρα λειτουργει σε βαρος παρα σε οφελος του λαου των ΗΠΑ. Γι’ αυτο αλλωστε το δημοσιο χρεος των ΗΠΑ προς την FED ξεπερνα σημερα τα 20 Billionen δολαρια των ΗΠΑ.

Θωμας Τζεφερσον (Προεδρος των ΗΠΑ)

«Το τραπεζικο συστημα αποτελει κηλιδα σε ολα τα συνταγματα μας, που αν δεν απαληφθει θα τα καταστρεψει ολα…ειλικρινα πιστευω πως τα τραπεζικα ιδρυματα ειναι πιο επικινδυνα και απο σταθμευμενους στρατους. Και πως η αρχη της δαπανης χρηματος με αποπληρωμη στο μελλον…αποτελει μια μελοντικη εξαπατιση σε μεγαλο βαθμο».

Λουις Τ. Μακφαβτεν (μελος του Κογκρεσου των ΗΠΑ)

«Το Ομοσπονδιακο Αποθεματικο (FED) ειναι ενα απο τα πιο διεφθαρμενα Ιδρυματα που γνωρισε ποτε ο κοσμος. Δεν υπαρχει ανθρωπος στον χωρο αυτο που να μην γνωριζει πως το εθνος των ΗΠΑ διοικειται απο τους διεθνεις τραπεζιτες».

Γουντροου Ουΐλσον (Προεδρος των ΗΠΑ)

«Ενα μεγαλο βιομηχανικο εθνος ελεγχεται απο ενα συστημα πιστωσεων. Το συστημα αυτο ειναι συγκεντρωτικο. Η αναπτυξη του εθνους και ολες οι δραστηριοτητες μας βρισκονται στα χερια ελαχιστων ανθρωπων. Εχουμε γινει ενα απο τα πλεον κυριαρχουμενα και απολυτως ελεγχομενα κρατη του κοσμου. Δεν ειμαστε πλεον μια κυβερνηση που κυριαρχειται απο την ελευθερη γνωμη, ουτε μια κυβερνηση πεποιθησεων και πλειοψηφιας, αλλα μια κυβερνηση που κυριαρχειται απο την γνωμη και την βια μιας μικρης ομαδος ανθρωπων».

Σερ Ιωσιας Σταμπ (Προεδρος της Τραπεζας της Αγγλιας στα 1920)

«Το τραπεζικο συστημα συνεληφθη στην ανομια και γεννηθηκε στην αμαρτια. Η γη ανηκει στους τραπεζιτες. Αν τους την παρετε και τους
αφησετε το δικαιωμα να δημιουργουν αποθεματικα, τοτε με ενα ποσοστο της πενας, θα δημιουργησουν τοσα αποθεματικα ωστε να την αγορασουν ξανα. Εαν ομως τους αποστερησετε αυτο το δικαιωμα, τοτε ολες οι μεγαλες περιουσιες, οπως η δικη μου, θα εξαφανιστουν. Και οφειλουν να εξαφανιστουν για να γινουμε πιο ευτυχισμενοι και να ζησουμε σ’ εναν καλυτερο κοσμο. Εαν ομως θελετε να παραμεινετε σκλαβοι των τραπεζιτων και να πληρωσετε το κοστος της σκλαβιας σας, αφηστε τους να συνεχισουν να δημιουργουν αποθεματικα».

Σε ενα γνησιο συνταγματικο συστημα δεν θα υπηρχε καμια ιδιωτικη εθνικη κεντρικη τραπεζα (μονο εθνικοποιημενη κατα 100 % κεντρικη τραπεζα) για να ληστεψη τους πολιτες. Οι κυβερνητικες εθνικοποιημενες κεντρικες τραπεζες, υπο τον ελεγχο των αντιπροσωπων του λαου, θα εξεδιδαν και θα ελεγχαν το χρημα και τις πιστωσεις. Δεν θα εξεδιδαν μονο το απαιτουμενο νομισμα, αλλα θα μπορουσαν να δεινουν δανεια χωρις τοκο για την αγορα κεφαλαιακων αγαθων, οπως κατοικιων. Η ιστορια μας δινει α;ρκετα παραδειγματα για κυνερνητικο χρημα χωρις τοκους και χρεη:

Ο Αβρααμ Λινκολ (Προεδρος των ΗΠΑ) αντεδρασε στους διεθνεις τραπεζιτες και εξεδωσε το 1853 μ.Χ. κυβερνητικο χρημα (Lincoln Greenback) χωρις τοκους και χρεη και ετσι χρηματοδοτισε τον εμφυλιο πολεμο. Γι’ αυτο αλλωστε και δολοφονηθηκε.

Η αυτοκρατορια των Σαρακηνων ειχε απαγορευσει τον τοκο στο χρημα για χιλια χρονια και ο πλουτος της ξεπερασε αυτον της Ευρωπης.

Η αυτοκρατορικη Κινα εξεδωσε το δικο της χρημα απαλλαγμενο απο χρεη και τοκους με αποτελεσμα η εποχη αυτη να θεωρειται ως εποχη πλουτου, επιστημων, τεχνων και ειρηνης.

Η Γερμανια εξεδωσε κυβερνητικο χρημα απο το 1935 και μετα, με αποτελεσμα να αναπτυχθη αλματωδως και να περαση απο την υφεση στην ευημερια μεσα σε 5 χρονια. Πολλοι υποστηριζουν οτι γι’ αυτο εγινε στην πραγματικοτητα και ο δευτερος Παγκοσμιος Πολεμος.

Ακομη και σημερα εκδιδουν αρκετα αραβικα εθνη δανεια χωρις τοκους.

Η εκδοση χρηματος που δεν απαιτει την πληρωμη τοκων, αφηνει το χρημα ελευθερο για χρηση, ανταλλαγη αγαθων και πληρωμη υπηρεσιων και το μονο κοστος ειναι η εκτυπωση του χαρτιου. Το κυβερνητικο χρημα καθοριζει την αξια του με την συναλλαγη, αφου αυτο προερχεται απο την ανωτατη νομοθετικη αρχη του εθνους και ετσι νομιμοποιειται για να πληρωθουν ολα τα δημοσια και ιδιωτικα χρεη. 

Στην περιπτωση που το χρημα εκδιδεται αποκλειστικα απο ενα κυριαρχο κρατος δεν κινδυνευει αυτο να καταρρευση και κατ’ επεκταση δεν χρειζεται την στηριξη, ουτε απο χρυσο, ουτε απο αργυρο αλλα και ουτε απο αλλο πολυτιμο μεταλλο.

Ας μη φαντασθη η σημερινη ελιτ της Γερμανιας που ασκει εστω και φαινομενικα πραγματικη εξουσια στην Ε.Ε. οτι θα διασωθει στο μελλον απο τον μοιραιο και αδυσωπητον νομον της φθορας, αν δεν ξυπνηση οσο ακομα εχει νοημα να ξυπνηση, αν δεν ανατρεψη τους τυραννους της πριν καταστρεψουν στο ονομα της την Ευρωπη για τριτη φορα σε λιγοτερο απο εναν αιωνα και θα γινει περιγελος του πλανητη μας. 

Η Γερμανια σημερα ομοιαζει με ενα γιγαντα που στηριζεται σε γυαλινα ποδια διοτι ηδη ακουγονται ευκρινως οι τριγμοι της επερχομενης καταρρευσης με τα τεραστια εσωτερικα προβληματα (Τραπεζα Γερμανιας) που αντιμετωπιζει. Και αυτη ειναι καταδικασμενη να υποκυψη στον θανασιμο εναγκαλιασμο των διεθνων μεγιστανων του χρηματος (διεθνης πολιτικος σιωνισμος!) που κατευθυνουν εκ του αφανους και σημερα, την οικονομικη και εξωτερικη πολιτικην της.

Η αληθεια ειναι οτι η Ελλαδα επεσε θυμα των Γερμανων διαφθορεων, οι οποιοι λειτουργουν υπερ της γερμανικης βιομηχανιας και των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Η διαδικασια απατης σε βαρος της Ελλαδος ηταν απλη. Πρμηθευτες και τοκογλυφοι με την διαφθορα βαζουν τον ελληνικο λαο να «υπερκαταναλωνει» με την δικη τους χρηματοδοτιση. 

Οι διαφθορεις βαζουν τους διαχειριστες να λειτουργουν σε βαρος του λαου που εξουσιαζουν, προκειμενου να επωφεληθουν απο τις προμηθειες, δηλαδη μια διαδικασια που απαγορευεται ακομα και στο επιπεδο των απλων επιχειρησεων, ποσο μαλλον στο επιπεδο των κρατων.

Τα ως ανω καθαρματα ειχαν διαφθειρει σχεδον ολα τα σπουδαια στελεχη των κομματων εξουσιας στην Ελλαδα και ειχαν δημιουργησει, ελεγχοντας τους διεφθαρμενους αυτους πολιτικους, μια κατασταση εγκληματικη. 

 Εβαζαν την Ελλαδα να εκδιδη διαρκως «ομολογα», μεγαλου ρισκου τα οποια αγοραζαν οι ιδιοι οι τοκογλυφοι για να μην αντιδρα ο ελληνικος λαος στον υπερδανεισμο και τα οποια εν συνεχεια μετετρεπαν με τις προδοτικες πολιτικες ηγεσιες της Ελλαδος σε ενυποθηκα δανεια.

Η μεθοδος απατης γινεται ξεκαθαρη. Εδειναν χρηματα οι τοκογλυφοι στους πολιτικους της εκαστοτε ελληνικης εξουσιας αγοραζοντας ομολογα του δημοσιου και στην καταλληλη κρισιμη στιγμη αναγκαζαν τους πολιτικους της εκαστοτε ελληνικης εξουσιας να παρουν επωδυνα δανεια απο τους δανειστες-λαους της Ε.Ε. για να τους ξεπληρωσουν.

 Εδω κρυβεται και η εντονη συκοφαντια των γερμανικων μεσων ΜΜΕ κατα της Ελλαδος. Συκοφαντουσαν εντονα και εγκληματικα την Ελλαδα παριστανοντας τους εαυτου τους ως δηθεν καλοπιστα θυματα που εξαπατηθηκαν απο τους Ελληνες. Ετσι δημιουργουσαν οι απατεωνες συνθηκες ταυτισης με αυτους που δικαιως διαμαρτυρονταν για τα χρηματα τους και επιτιθονταν με ολα τα μεσα που διεθεταν κατα της Ελλαδος κανοντας την απολυτα εχθρικη για τους λαους της Ε.Ε.

Κουρεμα του ελληνικου δημοσιου χρεους:

Τι ειναι το κουρεμα αυτο που συνεχως απαιτει το ΔΝΤ μονο και μονο για να παραμεινη στο αποτυχημενο προγραμμα διασωσης της ελληνικης οικονομιας; Ποια καθαρματα του ΔΝΤ ηθελαν να κανουν το δημοσιο ελληνικο χρεος μη βιωσιμο;

Διοτι τα καθαρματα αυτα των τοκογλυφουν σιωνιστων γνωριζουν πολυ καλα οτι ειναι προς το συμφερον τους να δεινουν μη βιωσιμα δανεια σε ενα αδυναμο οπως η Ελλαδα δανειστη, οταν υπαρχουν πλουσιοι «εγγυητες». 

Οι τοκογλυφοι σιωνιστες συνεπως εκ του πονηρου φορτωναν τα ειδεχθη χρεη στην Ελλαδα με βαση των δυνατοτητων των εγγυητων της. Οι εγγυητες των λαων της Ε.Ε. ηταν και ειναι ο στοχος των τοκογλυφων σιωνιστων και οχι η Ελλαδα.

Πως μπορει ομως να αποδειχθη μια τετοια απατη; Υπαρχει καποιο αποδεικτικο μετρο; Οι ιδιοι οι τοκογλυφοι σιωνιστες του ΔΝΤ δανεισαν ποιο μπροστα απο την Ελλαδα την πιο πλουσια και μεγαλυτερη απο αυτην χωρα, την Αργεντινη, που δεν ειχε εγγυητες, και στην συνεχεια την οδηγησαν στην καταστροφη. 

Η Ελλαδα συνεπως υπηρξε η «τρυπα» για το ΔΝΤ για να μπη αυτο στην Ε.Ε. Στοχος τους ειναι τα χρηματα των Ευρωπαιων. Τους Ευρωπαιους παραχωρουν το ΤΑΙΠΕΔ μονο και μονο για να τους κανουν εκ των υστερων και εν αγνοια τους συνενοχους τους. Γιαυτο αλλωστε εκαναν την Ελλαδα «λαο» των Ευρωπαιων.

Το ΔΝΤ ως γνωστον ιδρυθυκε την 1.-22.07.1944 εις το Bretton Woods της Πολιτειας New Hampshire των ΗΠΑ εις το οποιο σημερα συμμετεχουν 189 χωρες απο τις οποιες και ολες οι χωρες της Ε.Ε. οι οποιες λογω της οικονομικης ισχυς τους εχουν σημαντικους ψηφους και παιζουν αποφασιστικο ρολο στις αποφασεις του ΔΝΤ. 

Ενω η οικονομικη κριση της Ελλαδος ειναι μια καθαρα εσωτερικη υποθεση της Ε.Ε. η προσδεση του ΔΝΤ στα προγραμματα οικονομικης σωτηριας με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ εγινε σκοπημα για να ασκουνται πολυ μεγαλυτερη και ισχυροτερη πιεση αλλα και εκβιασμοι κατα της Ελλαδος.

Εδω τιθεται ενα σοβαρο ερωτημα! Αφου ολες οι χωρες της Ε.Ε. ως μελη του ΔΝΤ συμμετεχουν σημαντικα στις αποφασεις αυτου και το χρησιμοποιουν εδω και 7 χρονια ως υποχειριο σε βαρος της Ελλαδος, ποιο ρολο παιζει στην πραγματικοτητα η δηθεν συγκρουση των δεσμων της Ε.Ε. με το ΔΝΤ; Ποιας μορφης απατης κρυβεται στις ευλογες ως ανω αποριες; Τι αλλο πραγμα μπορει να κρυβεται περαν απο την ολοκληρωτικη και ταπεινωτικη υποταγη της Ελλαδος εντος τις Ε.Ε. απο τους γνωστους «καταπατητες» και «πλατσικολογους» του ελληνικου πολιτισμου;

Αυτοι ειναι που εβαλαν στο χερι της Ελλαδος ενα κιβδηλο λογαριασμο χωρις αυτη να εχη το δικαιωμα ακομη και να τον διαβαση και εκαναν μια απιστευτη προπαγανδιστικη δυσφημιστικη φασαρια γυρω απο το ονομα και την ηθικη της πατριδας μας με τα ΜΜΕ που ελεγχουν απολυτα. 

Τα ως ανω καθαρματα συνεχιζουν να εισπρατουν τα κλεψιμε’ι’κα γρηγορα και χωρις κανενα λογιστικο ελεγχο και ταυτοχρονα παρασυρουν τους εγγυητες να πληρωσουν την ανηθικη Ελλαδα. Με τα γκαρισματα τους οι τοκογλυφοι συνεχιζουν να ταπεινωνουν την Ελλαδα και απο την αλλη να τρομαζουν τους λαους της Ε.Ε. με ενδεχομενη οικονομικη καταστροφη.

Οι λαοι της Ε.Ε. αναγκασθηκαν απο τις ηγεσιες τους να δανεισουν την Ελλαδα οχι για να την σωσουν με τα σωσιβια απο μολυβδο (Μνημονια) αλλα για να ξεπληρωσουν οι Ρωμιοι τους τοκογλυφους. Τα χρεη ομως του ελληνικου δημοσιου προς τους τοκογλυφους δεν ειναι νομιμα. Και αυτο οφειλει να αποδειχθη τοσο σε εθνικο οσο και σε διεθνες επιπεδο. 

Η Ελλαδα οφειλει να αποδειξη σε ολους τους λαους-δανειστες της Ε.Ε. τον πραγματικο ρολο που επαιξαν στην πτωχευση της οι σιωνιστες τοκογλυφοι και οι Γερμανοι βιομηχανοι. Θα πρεπει η ιδια η Ελλαδα να εντοπιση αναλυτικα τα αιτια της δημιουργιας του ειδεχθους τομεα του δημοσιου χρεους της και να αποδειξη η ιδια γιατι αυτο δεν ειναι βιωσιμο. Μονο ετσι θα αποκαλυφθουν και θα τιμωρηθουν ολοι οι ενοχοι. Οι ιδιοι οι τοκογλυφοι σιωνιστες συμμετειχαν στην «απατη» σε βαρος των «εαυτων» τους.

Τα παρανομα χρεη προς τους τοκογλυφους δεν τα εφαγε ο ελληνικος λαος που αναγκαζεται με τα εγκληματικα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, με τα χρηματα των λαων της Ε.Ε. να τα πληρωνη. Ποιος φταιει συνεπως για το δημοσιο ελληνικο χρεος και ποιος πρεπει να το πληρωση; Καθ’ ολου δεν αρκουν οι δηλωσεις καταγγελιας ορισμενων Ελληνων, διοτι αυτες ευλογα αποδομουνται στην κοινη γνωμη των λαων της Ε.Ε. απο τους τοκογλυφους.

 Η προδοσια απο ελληνικης πλευρας αρχισε πριν φθασει η Ελλαδα στα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, οταν οι αχυρανθρωποι πολιτικοι ηγετες πασης κομματικης αποχρωσης πηραν τα προβληματα της ΕΚΤ και τα εκαναν με τα νομοθετηματα

Ν 3723 ΦΕΚ 250 09.12.2008 (αρθρα 2, 3, 4,5) 23 δις. ευρω
Ν 3845 ΦΕΚ 65 06.05.2ο10 (αρθρο 4, παρ. 8) 15 δις. ευρω
Ν 3864 ΦΕΚ 119 21.07.2010 (αρθρο 3, παρ,1) 10 δις ευρω
Ν 3872 ΦΕΚ 148 03.09.2010 (αρθρο 7) 25 δις ευρω
Ν 3965 ΦΕΚ 256 18.05.2011 (αρθρο 19, παρ. 1) 30 δις ευρω
Ν 4031 ΦΕΚ 256 09.12.2011 (αρθρο 1, 2) 60 δις ευρω
Ν 4056 12.03.2012 (αρθρο 21) 30 δις ευρω
Ν 4079 19.09.2912 (αρθρο 1 παρ. 1) 40 δις ευρω
Συνολικα 233 δις ευρω

προβληματα του ελληνικου δημοσιου. Δεκαδες δισεκατομμυρια ευρω των χρεων των ντοπιων τοκογλυφων φορτωθηκαν στις πλατες του ελληνικου λαου.

Γιατι; Οι ιδιωτικες τραπεζες της Ελλαδος με πρωτη την Πειραιως του (ψευδο)Εβραιου Σαλα που αργοτερα εξαγορασε την ισχυρωτερη Αγροτικη Τραπεζα στην οποια ηταν χρεωμενος ολοκληρος ο αγροτικος κοσμος της Ελλαδος, ηταν ολες για «λουκετο». Μηπως επειδη συνεφερε την Γερμανια να πουλαει τα εργοστασια της «σαβουρα» στην Ελλαδα, χωρις να φαινονται δανεια, με την χρηματοδοτηση των τοκογλυφικων τραπεζων;

 Αυτη ηταν η δηθεν εξυπνη μεθοδος απατης της Siemens του δωσιλογικου γονου Χριστοφορακου για μετατροπη της Ελλαδος σε «μεγαλοπελατη» της Γερμανιας και μελλοντικη «αποικια» χρεους; Ο τοτε διοικητης της κεντρικης τραπεζας της Ελλαδος οφειλεν να καταληξη στην φυλακη!

Λογιστικος ελεγχος του δημοσιου ελληνικου χρεους πρεπει να γινη για να αποδειχθει αυτο, το οποιο και στο κοινο ποινικο δικαιο ειναι κολασιμο, να αποδειχθει οτι οι ιδιοι οι τοκογλυφοι σιωνιστες φορτωναν την Ελλαδα με χρεη, γνωριζοντες εξ’ αρχης οτι αυτη δεν ειχε δυνατοτητες να τα ξεπληρωση.  

Συλλογή συνεπως στοιχειων και επιλογη της καταλληλης διονυσσειακης στρατηγικης ειναι τα ζητουμενα.

Πως δημιουργηθηκε το δημοσιο χρεος και με ποιες πραξεις, της Ελλαδος ‘η καποιων αλλων; Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να στραφη η χωρα μας κατα των δανειστων-λαων της Ε.Ε. η οποιοι εγιναν επικινδυνοι διοτι σκοπημα και συστηματικα επι εφτα χρονια πληγωθηκαν απο τους τοκογλυφους και απο την προβληματικοτητα του αποτυχημενου σχεδιασμου της δηθεν σωτηριας της ελληνικης οικονομιας. Η προπαγανδα των μεγαλοαπαταιωνων τοκογλυφων οδηγησε σε ενα μισος των λαων της Ε.Ε. εναντιον της Ελλαδος και στην επιθυμια αυτων να την τιμωρησουν παραδειγματικα.

Αυτος ειναι και ο λογος που η Ελλας απο μονη της οφειλει να απορειψει και το ετσι ονομασθεν κουρεμα του δημοσιου χρεους για να γελειοποιηση τους δυσφημιστες της. Το ΔΝΤ με το κουρεμα του ελληνικου δημοσιου χρεους επιδιωκει δολια να μετακυλιση τις υποχρεωσεις του λογω αποτυχιας των προγραμματων του στις πλατες των λαων-δανειστων της Ε.Ε. Εμφανιζεται να θελη να μετακινηση το δικος της «βαρος» στις «πλατες» αυτων, τους οποιους επιθυμει να εχη συμμαχους της και οχι εχθρους της. 

Οι τοκογλυφοι για να απαλλαγουν απο τις ευθυνες τους για την τραγικη κατασταση της ελληνικης οικονομιας και κοινωνιας, ως εγκληματιες που ειναι, εβαλαν την Ελλαδα στο «στοχαστρο» των δανειστων-λαων της Ε.Ε. για να την απομονωσουν, παρουσιαζοντας την σαν «παρασιτο» που επωφεληται σε βαρος των αλλων λαων της Ε.Ε.

Μπορει να γινη λογιστικος ελεγχος του ειδεχθους δημοσιου χρεους της Ελλαδος απο την Πρωθυπουργια του Κωνσταντινου Μητσοτακη και μετα;

Οπως τουλαχιστον φαινεται, κανενας δεν γνωριζει ουτε ακομη και οι λαοι-δανειστες της Ε.Ε. με ακριβεια, το πως δημιουργηθηκε το δημοσιο ελληνικο χρεος με συνεργεια των διεφθαρμενων δουλικων των τοκογλυφων σιωνιστων. Το «κενο» αυτο γνωσης προσπαθουν να το καλυψουν με «κραυγες» και «συκοφαντιες» κατα της Ελλαδος οι Γερμανοι βιομηχανοι και οι τοκογλυφοι σιωνιστες. Παρ’ ολα αυτα οι δυνατοτητες σκιαγραφουνται ως εξης:

Λογιστικος ελεγχος ολων των μεγαλων αγορων και φιεστων αλλα και εκδοση «κρατικων ομολογων» για την χρηματοδοτιση των Ολυμπιακων Αγωνων του 2004 με παραλληλη ανιχνευση τον ρολο που επαιξαν οι Γερμανοι προμηθευτες στην επιταχυμενη αναπτυξη της διαφθορας στην Ελλαδα.

Παρακαμψη των νομων περι ευθυνης υποργων για εντοπισμο αυτων που πουλουσαν και αυτων που παρανομα αγοραζαν απο το 2000 μεχρι σημερα. Ποσα δισεκατομμυρια ευρω εισεπραξε π.χ. η Γερμανια για εξοπλιστικα προγραμματα και για τους Ολυμπιακους Αγωνες;

Βαθεια αναλυση του ρολου που επαιξαν οι τοκογλυφοι σιωνιστες αφου αυτοι ευθυνονται για τα μαγικα «Swaps», «Παραγωγα», «Hedgefonds», «Private Equity» κ.α. αλλα οπλα μαζικης καταστροφης της ελληνικης οικονομιας. Οι τοκογλυφοι σιωνιστες, σε συνεργασια με τους Γερμανους βιομηχανους, μεσω της απατεωνειας τους στην Ελλαδα κυριο στοχο ειχαν τους λαους της Ευρωπης.
Εντοπισμος αυτων που με δολιους στοχους αλλαζαν τα οικονομικα χαρακτηριστικα της Ελλαδος και αυξανοντας απατηλα τα πιστοληπτικα της ορια, την οδηγησαν στην υπερχρεωση, δηλαδη εκει που βολευε τους σφαγεις της και τους ληστες των λαων της Ε.Ε. Αν αποδειχθει οτι οι Γερμανοι βιομηχανοι και οι τοκογλυφοι σιωνιστες χρησιμοποιουσαν την ελληνικη οικονομια, για να φορτωσουν τους αλλους λαους της Ε.Ε. με υποχρεωσεις, τοτε αλλαζουν τα παντα και αποκτουν ιδιαιτερο νοημα.

Αν αποδειχθει οτι οι Γερμανοι πληρωνονταν, για τα προ’ι’οντα που πουλουσαν στην Ελλαδα, απο τα ομολογα που τραβουσαν οι τοκογλυφοι σιωνιστες και στην συνεχεια οι τοκογλυφοι σιωνιστες πληρωθηκαν απο τα ευρωπα’ι’κα δανεια τα οποια εσπρωχναν οι Γερμανοι προς την Ελλαδα, τοτε θα εχει η Ελλας αδιασειστη αποδειξη μιας μεταξυ τους υποπτης συνεργασιας επικινδυνων συμμοριων.

Μεσα σε 7 χρονια με τις ρυθμισεις των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, η συμμορια της FED, του Μπαφετ και του Σορους εφαγαν απο τους λαους της Ε.Ε. παν απο μισο τρισεκατομμυρια ευρω χρησιμοποιωντας την οικονομικα αδυναμη Ελλαδα. Αυτη υπηρξε η μεγαλυτερη ληστεια ολων των εποχων.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου