Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΘΕΟΣ...


ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ:ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 




Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης

Την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην χώρα μας μπορεί να χαρακτηρίσουμε με μια λέξη: αφασία! Αφασία των πολιτικών και των κομμάτων, ιδίως των βουλευτών, που αμετροεπώς σκιαμαχούν και αναιδώς αφαιμάζουν τα δημόσια ταμεία. 

Αφασία και των πολιτών, τουλάχιστον εκείνων που ανταπεξέρχονται στα προς το ζην, που αδιαφορούν για τον περίγυρό τους και στρουθοκαμηλίζουν.


 Όσο για τους άλλους; Εκείνους όλους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Κι αυτοί κατατεθλιμμένοι, απελπισμένοι, παραιτημένοι, φυγομαχούν στην μεταφυσική ή στην απόσυρση.

Σε πείσμα όλων μας πάντως, υπάρχει φαίνεται κάποιος Θεός (ή, θεός) που προστατεύει την πατρίδα μας. Αυτός, που οξύνει την αποδόμηση της Δύσης και ειδικά της Ευρωζώνης, ανοίγοντας περιθώρια παρεμβάσεων της Ελλάδας, όταν και εφόσον αυτή ορθώσει το ανάστημά της. 

Αυτός, που διαλύει την Τουρκία και ειδικά τις ένοπλες δυνάμεις της, στέλλοντας συνεχώς λιποτάκτες-πρόσφυγες στην αγκαλιά μας, διαβρώνοντας το ηθικό των Τούρκων και βαθαίνοντας το μεταξύ τους εμφύλιο μίσος. 

Αυτός, που υποχρεώνει τους δωσίλογους πολιτικούς μας, στην Κύπρο και στην Ελλάδα να συνάπτουν εθνικές συνέργειες εξωτερικής πολιτικής. 

Αυτός, ο ίδιος που έχει πια ξεφτιλίσει τα δόγματα και τις ιδεολογίες, που έχει γελοιοποιήσει τις ιδεοληψίες, που έχει ξεγυμνώσει την κυνική ιδιοτέλεια και την χυδαία υστεροβουλία, των λογάδων και φανφαρόνων, των δημαγωγών και κολάκων, των κάθε δήθεν και δε μας αφήνει πια κανένα άλλοθι ή λαγούμι για να αποφύγουμε το καθήκον μας. Έναντι των αγαπημένων μας, έναντι της κοινωνίας και της πατρίδας μας, έναντι της τιμής μας.

Από τα τρία εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες (3.600.000) πολιτών που ψήφισαν «ΟΧΙ» τον Ιούλιο του 2015, δεν υπάρχουν τριακόσιες εξήντα χιλιάδες (360.000=10%) να μπορούν να απαγκιστρωθούν εκλογικά; 

Κι απ’ αυτούς δεν υπάρχουν τρείς χιλιάδες εξακόσιοι (3.600=10%=0,1%) να χειραφετηθούν πολιτικά; 

Και απ’ αυτούς τριακόσιοι εξήντα (360=0,01%) να προσφερθούν για το σύνολο; Οπωσδήποτε ΝΑΙ! 

Και γι’ αυτό λυσσομανούν η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός, τα κομφετί κομμάτων και αρχηγίσκων, ο εσμός των παντοειδών εγκαθέτων και ρουφιάνων, ώστε να αποτραπεί αυτή η απελευθερωτική σύμπτυξη.

 Την οποία όμως θα συντήξουν όλοι όσοι θα εισφέρουν την ανιδιοτέλεια και την ψυχή τους, σε ένα πολιτικό πρόταγμα και σε όποιον εθελοντή θυσιαστεί να τους οδηγήσει.

Το δικό μας στοίχημα έχει έναν αριθμό: 2021 ._

Νίκος Καραβαζάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου