Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 60 
ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ 25. ΜΑΡΤΙΟΥ 1957

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει η Βενετία Κάντζια

Με την ευκαιρία της ανάρτησης από το αγαπητό «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ» άρθρου σχετικού με τα « ευτυχή και πολύ ευτράπελα γεννητούρια» της Ε.Ε. και προς συμπλήρωση των όσων αναφέρονται εκεί, παραθέτω και εγώ συμπληρωματικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν το απίθανο αυτό γεγονός και που θα πρέπει να μας προβληματίσουν πάρα πολύ σοβαρά.


Και πρώτα:

Άρθρο από την παρουσίαση του 2. μέρους του βιβλίου του José Manuel Barroso « Ιστορία της Επιτροπής της Ε.Ε. από το 1973 – 1986», στις 14.5.2014 στις Βρυξέλλες. 


Κατά τη διάρκεια αυτής της «σημαντικής παρουσίασης», μας διηγήθηκε και αυτός, αυτά τα πολλά απαράδεκτα ατυχήματα και ευτράπελα που προηγήθηκαν αυτής της «τόσο ιστορικής Συνθήκης της Ρώμης». Αυτής, που με τόση επισημότητα και φανφάρες εορτάζεται αυτές τις μέρες, 60 χρόνια μετά, από την ουδέποτε νομιμοποιημένη από τους κυρίαρχους λαούς – αυτοδιορισμένη ή έξωθεν φυτεμένη ηγεσία της - που με το έτσι θέλω διατάσσει, αποφασίζει και επιβάλλει σε όλους εμάς, τους κυρίαρχους λαούς, με την απύθμενη αναλγησία, εγκληματικότητα και θρασύτητα που διαχρονικά τη χαρακτηρίζει, τα όσα αποφασίζουν αυτοί, για εμάς – χωρίς εμάς.


Ας απολαύσουν λοιπόν οι αγγλομαθείς:




Το άρθρο από το «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ», για όσους και όσες δεν το έχουν ακόμη διαβάσει:

Συνθήκη της Ρώμης: Συγκλονιστική αποκάλυψη για το πώς γεννήθηκε η ΕE 




Οι έξι ιδρυτικές χώρες των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων υπέγραψαν λευκές σελίδες μονογράφοντας τη Συνθήκη της Ρώμης το 1957, διηγείται ένας από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός.

Ο Ντέιβιντ Γουίλι (David Willey), 24χρονος τότε δημοσιογράφος, είχε σταλεί από το πρακτορείο Reuters για να καλύψει ένα «γεγονός» που μάλλον δεν ενδιέφερε τον βρετανικό Τύπο.

«Ημουν ο νεότερος στο γραφείο και στο Reuters» η υπογραφή της συνθήκης αυτής «δεν εθεωρείτο σημαντικό γεγονός», εξηγεί ο συνταξιούχος σήμερα δημοσιογράφος που πέρασε 35 χρόνια ως ανταποκριτής του BBC στη Ρώμη.

Καθώς η Βρετανία δεν συμμετείχε στη Ιδρυτική της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ) Συνθήκη, ούτε στην ιδρυτική συνθήκη της Κοινότητας Ατομικής ενέργειας (Euratom), οι βρετανικές εφημερίδες είχαν μάλλον απαθείς. Οι Times του Λονδίνου, για παράδειγμα, δεν αφιέρωσαν παρά ένα μονόστηλο στο γεγονός.

Αλλά, ίσως αυτή η παντελής απουσία ενδιαφέροντος να ήταν δικαιολογημένη, αφού οι έξι ιδρυτικές χώρες της ΕΟΚ (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ιταλία) δεν υπέγραψαν παρά λευκά χαρτιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



«Το διασκεδαστικό είναι ότι διαπιστώσαμε εκ των υστέρων πως η Συνθήκη της Ρώμης ήταν γεμάτη λευκές σελίδες, διότι έπρεπε να προετοιμασθεί στα γρήγορα και διότι η ιταλική οργάνωση δεν ήταν και τέλεια, και ότι αναγκάσθηκαν να συμπληρώσουν μετά την υπογραφή τις λευκές σελίδες», λέει.

«Μόνο η πρώτη και η τελευταία σελίδα είχαν τυπωθεί εγκαίρως. Ανάμεσα στις δύο σελίδες αυτές δεν υπήρχε τίποτε άλλο από λευκά φύλλα», επιβεβαιώνει ο Αλμπερτ Μπόιερ, ένας από τους υπεύθυνους της οργάνωσης της τελετής υπογραφής του 1957, στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ομως το λάθος δεν ανήκε μόνο στους ιταλούς οργανωτές, σύμφωνα με τον πρώην αξιωμαοτύχο. Οι Ελβετοί συνέβαλαν επίσης μπλοκάροντας το τρένο που μετέφερε τα έγγραφα από τις Βρυξέλελς στη Ρώμη. Και στο αποκορύφωμα της ατυχίας, το προσωπικό καθαριότητας της αίθουσας, όπου στη συνέχεια εργάσθηκαν οι εμπειρογνώμονες, πέταξε στα σκουπίδια μεγάλο μέρος των σχεδίων του κειμένου της συνθήκης!

Ωστόσο, το γεγονός έμεινε χαραγμένο στη μνήμητου Ντέιβιντ Γουίλι, καθώς περιλαπλανάται στη μεγάλη αίθουσα της Αναγέννησης του Καπιτωλίου, που φιλοξένησε την τελετή του 1957 και όπου θα συναντηθούν σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου, οι 27, 60 χρόνια μετά.


Ο Αlbert Breuer που αναφέρει ο David Willey, ήταν αυτός στον οποίο είχε ανατεθεί η ασφαλής οργάνωση και μεταφορά του υλικού από τις Βρυξέλλες στη Ρώμη, αλλά και η όλη προετοιμασία για την «επίσημη» τελετή της υπογραφής της Συνθήκης από τους 6 ηγέτες, που θα ακολουθούσε.


Απολαύστε (όσοι γνωρίζετε αγγλικά) τον κύριο Breuer στη συνέντευξη που έδωσε το Φεβρουάριο του 2007, όπου ο ίδιος, ως ο αρμόδιος και υπεύθυνος , μας περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα απίστευτα συνέβησαν τότε:











Βασικό ερώτημα τώρα προς όλους και όλες, τους/τις ακόμα σκεπτόμενους/ες πολίτες που αποτελούν τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, της Πατρίδας Ελλάδος, αυτούς/αυτές δηλ., που τουλάχιστον έχουν εμπεδώσει το 1+ 1 = 2, θα πρέπει να είναι το :


Πόσο έγκυρες μπορούν να θεωρηθούν και γι αυτό τον πολύ, μα πάρα πολύ βασικό λόγο ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΈΚΤΟΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΤΟΎΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΡΑΦΟ – ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΡΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΜΈΝΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ;;; ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;;;


Φαντάζομαι ότι όποιος ειλικρινής και σοβαρός νομικός ή συμβολαιογράφος, ερωτηθεί σχετικά, θα βεβαιώσει λοιπόν, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥ 1957, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΙΩΝ, ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΟΛΑ – ΜΑ ΟΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΤΟΤΕ.


Αποφεύγω να παραθέσω την «καινούρια – εορταστική διακήρυξη των πολύ τεράστιων ηγετών μας», που μπορεί ο καθένας και η καθεμιά μας να απολαύσουν – στο διαδίκτυο,μαζί με τις έξοχες οικογενειακές φωτογραφίες, τις γεμάτες χαμόγελα, αγάπη, αλληλεγγύη και μοναδική αισιοδοξία για τους βαθύτερους και πολύ διπλωματικά εκφρασμένους στόχους της παγκόσμιας ληστρικής και φονικής δικτατορίας που ονειρεύονται και που – με το αζημίωτο πάντα - έχουν στρατευθεί να φέρουν με κάθε είδους βία, «εις αίσιον πέρας»…

Καμαρώστε τους


Αντί αυτού, παραπέμπω για μια επανάληψη – που ως γνωστόν είναι «μήτηρ πάσης μαθήσεως» - στα ακόλουθα, για να αρχίσουμε επιτέλους να εμπεδώνουμε, που έχουμε αφεθεί να μας εγκλωβίσουν. Που οδηγούμαστε. Και που εμείς, με άγνοια και νωθρότητα, εξακολουθούμε να ανεχόμαστε να σφιχτο – αγκαλιαζόμαστε από την «αγία οικογένεια της Ε.Ε. των εταιρειών» - βέβαια πάντα αδελφικά και με αγάπη στην ειρήνη και την αδελφοσύνη, τις ανοιχτές αγκαλιές και τα λοιπά φαρμακερά και ύπουλα κηρύγματα. 


Δεν μας είναι φαίνεται ακόμα κατανοητό, το τέλος που μας επιβάλλουν αυτοί οι μεγάλοι και «ασύγκριτα πιο πολιτισμένοι από εμάς,» προστάτες και ευεργέτες μας και που δεν είναι τίποτε άλλο από γενοκτονία, στραγγαλισμός και ασφυξία μέχρι του τελικού θανάτου και εξαφάνισης του τελευταίου από εμάς.… εννοείται βέβαια, πάντα για το καλό μας… αλλά δυστυχώς, με την απόλυτη σύμπνοια και τέλεια συνεργασία όλων των δικών μας Εφιαλτών , αλλά και με τη δική μας σιωπή και αδράνεια… Τι άλλο λοιπόν περιμένουμε για να καταλάβουμε;;; και από ποιόν, αν όχι από εμάς τους ίδιους και τις ίδιες;;;


Μικρή λοιπόν συμβολή τα ακόλουθα, από το πλήθος των σχετικών μελετών παγκοσμίως, που είναι πλέον εύκολα προσιτές, σε όποιον και όποια ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώση και θέλει να προασπίσει το απόλυτο δικαίωμα στη δική του ζωή, στη ζωή των δικών του, στο ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.


Dr Matthias Rath - ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - Hotel Imperial, Atens 30 04 2013 

Εκδήλωση στην Αθήνα 

Ο λόγος του Dr. Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο. Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .

Lógos Dr. Rath Berlin 2012 ellàda (Greece) 



Εκδήλωση στο Βερολίνο στις 13. Μαρτίου 2012, με Ελληνικούς υπότιτλους και κάλεσμα προς τους Γερμανούς, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους και τον κόσμο ολόκληρο να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ζούμε σε μια περίοδο αλλαγής. Το κατεστημένο πολεμά, με κάθε μέσο, αυτήν την αλλαγή.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επισκεφθείτε το:  http://www.wiki-rath.org/


Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών»

Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!

Το βιβλίο ολόκληρο.
Dr. Rath Health Foundation
PAUL ANTHONY TAYLOR, ALEKSANDRA NIED\ WIECKI, MATHIAS RATH & AUGUST KOWALCZYK

2.


Βενετία Κάντζια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου