Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1821;


 
Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821




Γράφει ο Μιχάλης

Η γλώσσα μας καταστράφηκε πλέον.

Η σφαγή της Σμύρνης ξεχάστηκε.

Η Κύπρος χάθηκε.

Η Μακεδονία το ίδιο.

Από κοντά ακολουθούν η Ήπειρος και το Αιγαίο με τα νησιά του.

Τι απέμεινε να προδοθεί και να ξεπουληθεί από τον Σύριζα αλλά και όποιον άλλον κυβερνήσει μετά από τον Τσίπρα;

Μα τι άλλο από την ίδια η ύπαρξη του νεοελληνικού κράτους. Την ίδια την ύπαρξή μας ως έθνους. 

Είμαστε [ή μάλλον ήμασταν] σε παγκόσμιο επίπεδο από τα ελάχιστα παραδείγματα κράτους που κατά τουλάχιστον το 95% οι πολίτες ανήκουν στην ίδια φυλή, μιλάνε την ίδια γλώσσα και ακολουθούν την ίδια θρησκεία.

Φυσικά οι έννοιες φυλή και έθνος δεν έχουν καμία σημασία πλέον αφού συγχέονται ΤΕΧΝΗΤΑ με τον όρο «κράτος». Για παράδειγμα στα πολυεθνικά/πολυφυλετικά/πολυθρησκευτικά κράτη ΗΠΑ και Καναδά μιλάνε για «έθνος». 

Τι σόι «έθνος» αποτελούν άγγλοι, γάλλοι, γερμανοί, έλληνες, τούρκοι, αλβανοί, ισπανοί και όλες οι φυλές του κόσμου, οι οποίες κρατάνε μέσα σε αυτά τα κράτη την γλώσσα και τα έθιμά τους;

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, ξέρετε πως έφτασα στο συμπέρασμα ότι απειλείται πλέον το ίδιο το κράτος-έθνος-φυλή μας; Ορίστε τα στοιχεία:

1) Ξέρετε πόσο αγαπάνε οι έλληνες εφοπλιστές την Ελλάδα. Την αγαπάνε τόσο πολύ που έχουν όλα τους τα καράβια σε ξένες σημαίες, ενώ τα περισσότερα πληρώματα είναι πλέον Αφρικανοί και Ασιάτες. 

Έτσι λοιπόν οι κληρονόμοι ενός από αυτούς αποφάσισαν να φτιάξουν το 1996 ένα ίδρυμα για τον εκπολιτισμό της χώρας: το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

2] Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς [δηλαδή στις σκοτεινές ΜΚΟ], στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. 

Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των 2.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μέσω 4.300 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 124 κράτη ανά τον κόσμο.

3) 2009: Το ΙΣΝ ανέλαβε την υποχρέωση να δώσει 861 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί το κτίριο έκτρωμα του «Κέντρου Πολιτισμού» στο οικόπεδο φιλέτο του πρώην Ιππόδρομου.

4) Μετά τα εγκαίνια του «Κέντρου Πολιτισμού», το ΙΣΝ ανακοινώνει ότι θα δίνει τα επόμενα πέντε χρόνια από 53 εκατομμύρια δολάρια για να το στηρίξει με σκοπό να κάνει δωρεάν εκδηλώσεις.

5) 2014: Το ΙΣΝ έδωσε 5.000.000 ευρώ για τη μετεγκατάσταση της Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού.

6) 2017: Το ΙΣΝ έδωσε 2.500.000 ευρώ για τον σχεδιασμό του προγραμματισμού της Λυρικής Σκηνής.

7) 2019: Το ΙΣΝ έδωσε 20.000.000 ευρώ στην Λυρική για ένα τετραετές εορταστικό πρόγραμμα. Έτσι θα ενισχυθεί η «εξωστρέφεια» της Λυρικής και θα διαφημιστεί στο εξωτερικό.

8) Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Λυρικής, έχουν αρχίσει ήδη οι επαφές με το εξωτερικό -στόχος είναι να παρουσιαστεί ένας κύκλος δυο τριών παραγωγών του οργανισμού σε Ευρώπη αλλά και Αμερική-, ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 θα παρουσιαστούν πρωτογενείς παραγωγές, κατά κύριο λόγο Ελλήνων δημιουργών. «Η Ελληνική Επανάσταση δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, αλλά και παγκόσμιο» σχολίασε ο κ. Κουμεντάκης.

9) Μια από τις ιδέες που έχει πέσει στο τραπέζι για το αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση είναι να ζητηθεί από Τούρκους δημιουργούς και συνθέτες να παρουσιάσουν από την δική τους οπτική γωνία το θέμα της Ελληνικής Επανάστασης.

Το δικό μου συμπέρασμα;

Η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα συνεργαζόμενη με τους «εθνοσωτήρες» πολιτικούς αλλά και τους «καλλιτέχνες» του Συριζα, αποφάσισαν ότι πρέπει να διαφημίσουν τις απόψεις των Τούρκων για την καταστροφική για αυτούς Επανάσταση του 1821. 

Έτσι με ελληνικά χρήματα και την συνεργασία του Ελληνικού κράτους, ο Ερντογάν [ο οποίος μας απειλεί με νέα σφαγή] θα μπορέσει ΔΩΡΕΑΝ να διαφημίσει τις απόψεις που έχει το κράτος-έκτρωμα των Νεοτούρκων, του οποίου η μόνη συμβολή στον πολιτισμό είναι οι εθνοκαθάρσεις και οι σφαγές χριστιανών.

Αλλά μην μου δίνετε σημασία εμένα. Είμαι ένας εμφανώς φασίστας, εθνικιστής και ομοφοβικός αφού διαμαρτύρομαι για όσα «πολιτισμένα» εισάγει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ η «πολιτισμένη» Δύση στο Ελλαδιστάν και μάλιστα με δικά μας έξοδα.

Εσείς συνεχίσετε να πηγαίνετε στο «Κέντρο Πολιτισμού» και να το στηρίζετε στην λειτουργία του, να κάνετε χα-χα-μπάχα βόλτες στους κρύους διαδρόμους του, να συμμετέχετε στις ξενόφερτου τύπου φιέστες του και να ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ τα παιδιά σας με την νεοταξικη άποψη περί πολιτισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου