Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!


ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...



 Κοινοποιεί ο Γεωκών

Λέτε τόσο εύκολα ναι σε όλα και τόσο δύσκολα ναι Στον Χριστό

Παιδιά μου, θα έχετε πολλές εκρήξεις, που δεν μπορείτε να φαντασθείτε σε τι βαθμό θα είναι, οι εκρήξεις  που είδατε έως τώρα είναι τα προοίμια  της μεγάλης εκρήξεως την οποίαν δεν έχετε ακόμα αντιληφθει.


Εσείς, οι Έλληνες,  δεν έχετε καταλάβει ότι φθάσατε στο τέλος, αλλά και ποτέ δεν σκεφθήκατε το τέλος.


ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ  «ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ»; 

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΡΑΤΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ;


Λέτε τόσο εύκολα ναι σε όλα και τόσο δύσκολα ναι Στον Χριστό,  η σκέπη Του Κυρίου σ’ αυτήν την χώρα ορισμένους θα χωρέσει, αυτή θα είναι η κάλυψις, θα είναι η προστήθεια καλυψις  Του Χριστού προς τους δικούς Του 

Αλλοίμονο παιδιά μου σ’ αυτόν που θα γελαστή από το φως του φεγγαριού και θα νομίζει ότι θα είναι ο ήλιος.




Ο ήλιος παιδιά μου, και μην γελιέστε, στο σημείο αυτό, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, και το φως του φεγγαριού θα ανατείλει γρήγορα και θα σβήσει γρήγορα επίσης, αυτό το φως ( του φεγγαριού )  είναι αυτοί οι σπινθήρες της φωτιάς από το κακό το κάρβουνο.

Αυτό το φως του φεγγαριού θα έχει ένα όνομα που θα λέγεται, προδοσία προς Τον Πατέρα σας , προς Τον Χριστό, και προς την Μητέρα την οποία Ο Χριστός  σας άφησε για προστασία και θα είναι η ικανοποίησης της ψευδοπροφητειας, ότι Ο Χριστός σβήνει και άλλο φως θα λάμψη στην γη. 

Να τους πείτε αυτούς ότι κουτσούς λογαριασμούς έχουν με Τον Κύριο,  ξέρετε επίσης τι άλλο όνομα έχουν αυτοί οι ψευδοπροφήτες , οποιουδήποτε ρήγματος θρησκευτικού και αν είναι; το όνομα αυτών θα είναι ο αντίχριστος και τον έχετε μπροστά σας και δεν τον βλέπετε, κακό στην τύφλωση των ματιών σας, παιδιά μου, είναι αυτό.

Μου μιλάτε για γεγονότα, αυτά όμως τα οποία κάνετε, ξεπερνούν τα γεγονότα, τι έγινε στα Ιεροσόλυμα και στην Ρώμη ; 

Δεν μιλώ για αυτούς που τελείωσαν, δεν μπορώ παιδιά μου να μιλήσω για πέτρες ατελείωτες, που θα κουβαλήσουν, μιλώ παιδιά μου γι’ αυτούς που έμειναν, γι’ αυτούς που γνωρίζει Ο Κύριος ότι δεν θα τον προδώσουν.

Μιλώ για τον δρόμο Του Ουρανίου Πατρός και όχι γι’ αυτούς που δεν βλέπουν το Φως, μιλώ γι’ αυτούς που θα γιορτάσουν στην πολη Του Χριστού με τον Βασιλεα (Ιωαννη) , και αυτοί είναι εκείνοι που δεν θα προδώσουν Τον Χριστό, είναι εκείνοι που βρίσκονται κάτω από την σκέπη που σας είπα λίγο πιο πριν και Ο Κύριος η ασπίδα τους .

Μιλώ για τους νικητές, αυτοί είναι οι νικητές Του Θεού. Δεν μιλώ για τους αγνώριστους ( τους οποίους δεν θέλει Ο Κύριος να τους ξέρει )

Δεν μιλώ γι’ αυτούς που θέλουν να τους χαϊδεύουν οι προφητείες για να ακούσουν ότι θέλουν τα αυτιά τους  ( οι ψευδοπροφήτες ) 

Αλλά μιλώ για τους προφήτες Του Χριστού, με τις αληθινές προφητείες.

Κάποτε σε μια κοινωνία μεγάλη, περνούσε ένας ταπεινός, σοφός,  αθόρυβος και αυστηρός στον λόγον του, και ότι έλεγε με το στόμα του, εγένετο ως αλήθειαν, και πολλοί τον εφοβήθηκαν, ολίγοι τον υπ’ άκουσαν , ολίγον ο χρόνος που πέρασεν.

Και άλλος εμφανίστηκεν επί τούτου, γλυκύτατος, ομορφότατος, σπουδασμένος, σπουδαιότατος και μη αυστηρός ο λόγος του, και όλοι τον αγκάλιασαν επειδή τους εχάιδευε, και όλοι τον έβαλαν στα σπίτια τους και ολίγοι τον απεμάκρυναν.

Όμως παιδιά μου, όπου μπήκε , φωτιάν έβαλεν και καταστροφήν έφερεν , και εκάθησεν αυτός εις μεγάλον ύψος και γελούσε μ’ αυτούς, που τον πίστεψαν, την ωραν εκείνην ξαναεμφανίστηκεν Ο ΠΡΩΤΟΣ  και εκηρυξεν με πολλήν  αγάπην λογον και όπου επατησεν , άνθισεν, και όπου έβλεπεν, έκτισεν, και όπου άγγιξεν ευλόγησεν!      Και στο τέλος έδιωξεν τον άλλον τον ψεύτην με τα ψεύτικα και χαϊδευτικά λόγια

Στην παραβολή αυτή είναι ο προφήτης ( Μωυσής ) και οι άλλοι προφήτες , και ο άλλος είναι ο ψευδοπροφήτης και οι ψευδοπροφήτες που θα έλθουν και θα σας βγάλουν τα μάτια .

Και στο τέλος αυτός που όπου πατούσε άνθιζε, είναι Ο Κύριος μας, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ,  αυτός δε που γελούσε από το ύψωμα , ο αντίχριστος ο οποίος είναι φίλος, υιός και αδελφός του μαμωνά.

Ανοίξτε τα μάτια σας, σας έχω πει ότι εφθασε το τέλος, τον χρόνον τον ακριβή, μόνο Ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Χριστός γνωρίζουν, και ας μην σας πιστεύουν, σύντομα θα έλθει η μετάνοια τους.

Εσείς πέστε τα με σοβαρότητα, πέστε όλες τις προφητείες που διαβάζετε και γνωρίζετε, και αν δεν σας πιστέψουν, μην στενοχωρηθείτε, σας πιστεύει Ο Κύριος!

 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΤΑ ΑΝΘΙΖΕΙ, ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΖΗ ΠΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ .

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω !

ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ. 

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να κρατήσετε τις ψυχές σας καθαρές, αυτό που σας λέγω είναι ότι ο Χριστός θα είναι πάντοτε δίπλα σας.



Σημείωση   Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου