Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ



Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΡΑΞΗ




Η μεγάλη σύρραξη θα γίνει από την στιγμή που η Τουρκία προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου 

Γράφει ο Γεωκών

Αυτά που θα διαβάσετε είναι από συνομιλία που είχα πριν από 4 χρόνια με ένα Διπλωμάτη , διαβάζοντας το θα καταλάβετε ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι κατόπιν σχεδίου που έχουν σχεδιαστεί πριν από πολλά χρόνια και σήμερα υλοποιούνται 


Η Συρία θα χάσει έδαφος βορειοανατολικά ο δε Λίβανος δυστυχώς θα διαμελιστεί, το ένα κομμάτι θα αντικαταστήσει εκείνο το οποίο θα χάσει η Συρία χάριν του Κουρδικού κράτους (το νόμισμα που θα κυκλοφορήσει στο Κουρδιστάν είναι έτοιμο και βρίσκετε σε strong room μεγάλης υπερδύναμης) 

Τα νότια εδάφη του Λιβάνου είναι πολύ πιθανόν να είναι η λύση μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους για να μην είναι μέσα στα σπλάχνα του Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι. 

Νέος άξονας που θα γίνει μεταξύ Γαλλίας-Αγγλίας περιφρονώντας την Γερμανία η οποία Γερμανία έχει μυστικά ιδιαίτερες σχέσεις με την Ρωσία λόγο προμήθειας φυσικού αερίου, η οποία Ρωσία προσποιείτε και παρουσιάζεται ότι έχει ιδιαίτερες και φιλικές σχέσεις με την Τουρκία για τον λόγο ότι θέλει να αποσπάσει από την Τουρκία την ελεύθερη ναυσιπλοΐα από τα Δαρδανέλια παρά τις υπάρχουσες συμβάσεις και συμφωνίες που υπάρχουν για τα Δαρδανέλια. 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι για να ικανοποιήσει την Ρωσία και να μην έχει πρόβλημα με την προμήθεια αερίου-πετρελαίου στις ευρωπαϊκές χώρες, ο λόγος είναι απλός, διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα της Ρωσίας λόγο των πετρελαίων και φυσικού αερίου στην ΑΟΖ Ισραήλ – Κύπρου, με επακόλουθο η Ευρώπη να έχει απρόσκοπτα όσες ποσότητες θέλει φυσικού αερίου από Ισραήλ και Κύπρο μέσω Κύπρου –Ελλάδος και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , με υποθαλάσσιους αγωγούς 

Η Τουρκία δεν είχε αντιληφθη ότι η συνεργασία της με το Ισραήλ ήταν προμελετημένη από το Ισραήλ για να έχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν την Τουρκία. 

το πρόβλημα της Τουρκίας θα εξελιχθη αμέσως μετά την πλήρη ανεξαρτητοποίηση του κουρδικού κράτους, και μετά ακολουθη ο διαμελισμός της Τουρκίας , η οποία σε κάποια στιγμή θα προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου για να ματαιώσει η παρεμποδίσει τα σχέδια Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας-Ε.Ε. για απρόσκοπτη προμήθεια αερίου προς τις χώρες αυτές από το Ισραήλ. 

Η Κίνα είναι στο στόχαστρο των Δυτικών δυνάμεων, της Ρωσίας ??? και της Ινδίας, όμως η Ρωσία και η Κίνα παρόλο που φοβάται το θεριό τον Γιάννη και ο Γιάννης το θεριό, θα προσπαθήσουν να τα βρουν μεταξύ τους για αντίδραση λογο των συμφερόντων τους, ιδιαίτερα της Κίνας. 

Η διάσπαση του ΝΑΤΟ θα είναι φυσιολογική εξέλιξη με την σταδιακή περιφρόνηση της Γερμανίας η οποία δεν έχει άλλο τρόπο να αντιδρά, παρά με οικονομική δυσμένεια προς τα άλλα κράτη της Ε.Ε και περισσότερο προς την Ελλάδα η οποία Ελλάδα είναι ο κεντρικός άξονας των σημαντικότατων εξελίξεων , Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος προς όφελος των χωρών της Ε.Ε. 

Παρά τις διάφορες ταλαιπωρίες , οικονομικές και άλλες που θα υφίσταται Η Ελλάδα , στο τέλος όμως διχοτόμηση της Τουρκίας τουλάχιστον σε δυο. 

Ακολούθως οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και η υπερατλαντική Σύμμαχοι της Ελλάδας θα αναγνωρίσουν την σημασία και το ρόλο της σε αυτήν την οικονομικοστρατιωτικη προσφορά της Ελλάδος μεταξύ Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος-Ε.Ε. 

Η μεγάλη σύρραξη θα γίνει από την στιγμή ( και αν τολμήσει ) που η Τουρκία προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου, διότι η Ρωσία από την στιγμή που θα πάρει αυτά που θέλει από την Τουρκία θα βρεθεί αυτόματα εναντίων των τούρκων όπως έγινε και μεταξύ Ισραήλ-Τουρκίας. 

Η μόνη παραχώρηση που θα ζητήσει η Ρωσία από την Ελλάδα –Κύπρο- και Ε.Ε. για την υποστήριξη της, θα είναι μετά τον θάνατο του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Βαρθολομαίου, να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν ότι ο μελλοντικός Ορθόδοξος Πατριάρχης να είναι Ρώσος με έδρα την Ρωσία…


Αυτό είναι λίγο –πολύ το κείμενο, θυμήθηκα αυτό που είπε Ο Γέροντας Παισιος…
 «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» 

 «Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.»

Άρα παιδιά κανείς δεν μας αγαπά, όλοι θέλουν να μας εξοντώσουν , όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα έχουν επίσης σχέση με σχέδιο το οποίο στόχο έχει την αποδυνάμωση της Ελλάδας σε σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει όταν θα διαμελίζετε η Τουρκία για τον λόγο ότι δεν θέλουν μια δυνατή Ελλάδα για να διεκδικήσει τα κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη , ξεχνούν όμως ότι πάνω από όλους και όλα είναι Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ…..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου