Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ



 Κοινοποιεί ο Γεωκών

Η πίστης σας να κυριαρχήσει ως μέσον για να ανεβείτε την σκάλα της Αληθείας … 

Γνωρίζετε ποια είναι η Αλήθεια; ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΣΗ ΣΑΣ! 

Μα πως θα φθάσετε στην θέωση, όταν δεν γνωρίζετε τον Θεό Πατέρα; όταν αγνοείτε τον Δημιουργό σας που είναι ο Ουράνιος Πατέρας και ομολογείτε μόνον τον υλικό πατέρα με τον οποίο έχετε γίνει αδελφές ψυχές κάτω στην γη ; 

Για να διασχίσετε τον δρόμο της κάθαρσης της ψυχής και το ξέπλυμα των ακαθαρσιών, 

Είναι προϋπόθεση να καθαρίσετε με μετάνοια την ψυχή σας από τις αμαρτίες, ώστε να μπορείτε μετά να ανεβείτε και να πάτε προς τον Δημιουργό Πατέρα, που και ο υλικός σας πατέρας, από Αυτόν πήρε την εντολή της ανανέωσης του σώματος, όπως ένας καλός ράπτης φτιάχνει ένα κοστούμι για να μπη μέσα το σώμα. 

Έτσι και η ψυχή σας για να κατοικεί προσωρινά, για κάποια χρόνια στο υλικό σας σώμα, όπως π.χ το κοστούμι 

Γι’ αυτόν τον λόγο το κοστούμι να το κρατήσετε καθαρό, σιδερωμένο, και ατσαλάκωτο και χωρίς λεκέδες, γιατί είναι με ενοίκιο και θα λογοδοτήσετε 

Έτσι να φροντίσετε και την ψυχή σας, να μείνει ατσαλάκωτη, πλυμένη και καθαρή, με το πιο ισχυρό απορρυπαντικό, που είναι η προσευχή, προς τον Ουράνιο Πατέρα και προς τον Χριστό. 

Να παρακαλείτε τον Ουράνιο Πατέρα να σας ελεήσει και να σας ευλογεί, μετά την πραγματική σας μετάνοια. 

Προσέξτε! Είναι Νόμος! και ο Νόμος του Θεού δεν έχει ατέλειες , ούτε παραλήψεις έχει, διότι ζυμώθηκε και εκφράστηκε από την αγάπη του Ουράνιου Πατέρα για τα σπλάχνα του, τα δημιουργήματα Του, γι’ αυτό, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ! να ομοιάσετε με τον Υιό του Πατέρα σας, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ως πραγματικά αδέλφια ! 

Μόνον Ο Χριστός μπορεί να μεσολαβήσει για σας στον Πατέρα Του, να σας ανοίξει τις Ουράνιες Πύλες, αυτό όμως εξαρτάται από εσάς. 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία, από εσάς εξαρτάται εάν θέλετε να φτάσετε στο τέλος και να κερδίσετε τον αγώνα, Ο Χριστός σας περιμένει, σας αγαπά, σας συμπονά, γι’ αυτό θα σας δώσει κουράγιο γι’ αυτά που έρχονται…. Θα σας δίνει δύναμη να τα ξεπεράσετε. 

Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου