Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΠΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΗΠΑ...

 Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ RS-26 «Avangard»     ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΒΙΝΤΕΟ



Πυραυλικό σύστημα RS-26 "Avangard"

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο από τις τελευταίες δοκιμές του νέου ρωσικού πυραυλικού συγκροτήματος RS-26 "Avangard", το οποίο έχει μοναδικές ιδίοτητες ταχύτητας, καθιστώντας το άτρωτο στη σύγχρονη και προηγμένη πυραυλική άμυνα.




Το RS-26 "Avangard" έχει μοναδικά χαρακτηριστικά

Σχετικά με το βίντεο o Αντισυνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας-ο διοικητής της μονάδας πυραύλων, η οποία διεξήγαγε αυτή τη στρατιωτική δοκιμή, έδωσε την διαταγή για την εκτόξευση του πυραύλου RS-26 "Avangard", κατόπιν άνοιξε το κάλυμμα της προστατευτικής διάταξης του πυραυλικού συγκροτήματος, και στη συνέχεια έγινε η εκκίνηση των μηχανών της ρουκέτας και εκτόξευση της στο διάστημα κοντά στην γη , η οποία παρακολουθείτο στενά από τον Πρόεδρο της χώρας μας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έναρξη και έξοδος του πυραύλου RS-26 "Avangard" σε βαλλιστική τροχιά, προφανώς, συμβαίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και αυτό δείχνει ότι αυτό το συγκρότημα είναι σχεδόν αδύνατο να το υποκλέψουν στην αρχή. Και χωρίς να αναφέρουμε κατά τη φάση της πτήσης, γιατί αυτό το όπλο στο πλαίσιο των πειραματικών δοκιμών έδειξε την ικανότητα να αναπτύξει Αστρονομική ταχύτητα, τουλάχιστον σε 27 mAh.

Αυτό δείχνει ότι το RS-26 "Avangard" είναι σε θέση να αναπτύξει ταχύτητα 25 έως 30.000 χιλιόμετρα ανά ώρα, η οποία είναι πολύ υψηλότερη ακόμη και από την ταχύτητα εργασίας κατασκευής , η οποία μίλαγε για περίπου 20 mAh. Η διαφορά στην εκτίμηση ταχύτητας είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι αυτός ο δείκτης εξαρτάται από το υψόμετρο του πυραύλου. Μετά από όλα, με το υψηλότερο, ο αέρας μειώνεται ί, και, ως εκ τούτου, γίνεται και υψηλότερη η ταχύτητα του πυραύλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δοκιμές αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσφατης δήλωσης του Ρώσου Υπουργού Άμυνας Στρατηγού Σεργκέι Soigu ότι το επίπεδο του εξοπλισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με σύγχρονα όπλα έφθασε το 61,5 τοις εκατό, το οποίο είναι ένας πρωτοφανής δείκτης.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Στρατού Γενικό Σεργκέι Shoigu 

ABF «Οικονομικά σήμερα»

Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να ενημερώνεται με σύγχρονα όπλα.

Μαρτυρεί επίσης ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκπληρώνει προσεκτικά τους προγραμματισμένους δείκτες που καθορίζονται στο πλαίσιο της κρατικής αμυντικής εντολής για την άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας το έτος 2028 ο δείκτες να φθάνουν στο 70% του εξοπλισμού των σύγχρονων όπλων.

Αυτή είναι μία από τις αρχές του στρατιωτικού τμήματος υπό την ηγεσία του Soigu -για την επίλυση όλων των ζητημάτων πριν από το χρονοδιάγραμμα, έτσι ώστε να μην υπάρχου προβλήματα που σχετίζονται με τα προγράμματα του ανασυγκρότησης ή βελτίωσης της ικανότητας καταπολέμησης των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Επιπλέον, όταν πρόκειται για την RS-26 "Avangard", το σημαντικό γεωπολιτικό πρόβλημα λύνεται, το οποίο συνδέεται με τις απειλές, που προκύπτουν με τις περιοδικές επιθυμίες των Ηνωμένων Πολιτειών να επιτύχουν ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα μέσω της κατασκευής της Παγκόσμιας πυραυλικής άμυνας. Και εδώ αυτό το σύμπλεγμα πυραύλων θα γίνει το ατού, το οποίο δεν θα νικήσει καμία παγκόσμια πυραυλική άμυνα.

Το γεγονός ότι η ταχύτητά του και το βεληνεκές δράσης του είναι μοναδικά. Επιπλέον, η RS-26 "Avangard" είναι δυνατό, τόσο σε κινητήρες όσο και σε σταθερές επιλογές, τα οποία δίνουν την ευελιξία στη Στρατηγική της χρήσης αυτού του στρατιωτικού εργαλείου.


Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας 

Η Ρωσία έχει επαρκή ανταπόκριση σε κάθε πιθανή απόπειρα των ΗΠΑ

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση όχι μόνο να αποκτήσουν ένα αποφασιστικό στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας, αλλά και να εμπλέξουν τη χώρα μας στον αγώνα εξοπλισμών, επειδή ο οπλισμός RS-26 "Avangard" δεν θα απαιτήσει από τη χώρα μας καμία επιπλέον προσπάθεια.

Ο υπουργός Soigu έχει επανειλημμένα πει ότι οι Αμερικανοί, προσπαθώντας να διατηρήσουν τη θέση της παγκόσμιας ηγεμονίας, είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιαδήποτε δράση, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής, για να επιτύχουν τους στόχους τους. Έτσι, το RS-26 είναι μια απόδειξη για το γεγονός ότι μια τέτοια επιλογή δεν θα περάσει.

Ο Συνταξιούχος συνταγματάρχης, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Viktor Litlykin σε μια συνομιλία με την FBA "Business today" επιβεβαίωσε ότι αυτή η καινοτομία των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων θα αναιρεί όλες τις παραβιάσεις που βλέπουμε σήμερα από την πλευρά των δυτικών εταίρων μας.

"Αυτό το μπλοκ μάχης δεν έχει ανάλογο στον κόσμο, και σήμερα δεν μιλάμε για μια μαζική χρήση αυτού του όπλου, διότι το όπλο αυτό απλά δεν χρειάζεται στην σύγχρονη διάταξη των δυνάμεων,"-λέει ο Litlykin.



Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Βίκτορ Litovkin
Τα Αμερικανικά σχέδια ενάντια στη Ρωσία δεν θα περάσουν

Όπως σημειώνει ο εμπειρογνώμονας, τέτοια συστήματα μάχης είναι απαραίτητα για να μην βομβαρδίσουν ή να καταστρέψουν κάποιον, αλλά για να καταστήσουν σαφές στον πιθανό εχθρό μας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για κάθε πιθανή δράση στη στρατιωτική κατεύθυνση.

"Όλα αυτά τα συγκροτήματα που δημιουργήθηκαν σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να δίνουν 100% εγγύηση για την ήττα ενός συγκεκριμένου στόχου και όχι να χρησιμοποιηθούν ενάντια σε κάποιον Είναι κυρίως ένα όπλο αποτροπής, "-συνοψίζει ο Litlykin.

Σύμφωνα με τον Βίκτορ Νικολάεβιτς, ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων συγκροτημάτων της Ρωσίας δεν χρειάζεται-αρκετά δύο-τρεις δωδεκάδες, οι οποίες θα είναι ήδη μια εγγύηση ότι αυτά τα πυραυλικά συστήματα θα χτυπήσουν οποιοδήποτε στόχο, και αυτό είναι το πρωταρχικό καθήκον των Ρωσικών στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων (RVVN).

"Πιθανός αντίπαλός μας πρέπει να καταλάβει εδώ ότι αν επιτεθεί , θα πάρει σίγουρα ένα σοβαρό χαστούκι σε απάντηση. Αυτό δεν είναι το σύνολο της Δύσης, αλλά μόνο μια χώρα που χτίζει το σύστημα της παγκόσμιας πυραυλικής άμυνας, "καταλήγει Litinkin.

Είναι απλά "αυτή η χώρα" που προσπαθεί να μας αποδείξει ότι με τη βοήθεια των συστατικών της από την παγκόσμια πυραυλική άμυνα μπορεί να αποκτήσει ένα στρατηγικό στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας και ακόμη και να μας νικήσει στις συνθήκες του νέου παγκοσμίου πολέμου.

Έτσι, η παρουσία της Ρωσίας σε τέτοια συγκροτήματα πυραύλων ως RS-26 "Avangard" αυξάνει την ασφάλεια στον κόσμο.


Συντάκτης: Ντμίτρι Sikorski



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου