Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!


Η
 ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΥΓΜΑΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! 


2 ΒΙΝΤΕΟ



Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου στο Παρίσι, ο 37χρονος πρωταθλητής Γαλλίας στο μποξ το 2007, Κριστόφ Ντετινγκέ στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και «Κίτρινων Γιλέκων» «επιτέθηκε» ενάντια στους πάνοπλους με περίστροφα, γκλόμπ, χημικά, ασπίδες και κράνη αστυνομικούς των γαλλικών ΜΑΤ με μόνο όπλο τα...χέρια του!!!



Οι ατυνομικές κοτούλες ντροπιασμένες από το βίντεο με τα μπουκέτα σε πάνοπλο συνάδελφό τους, που έκανε τον γύρο του κόσμου και τους έκανε ρόμπες ξεκούμπωτες, συνέλαβαν τον...«δράστη!!!»

Ο 37χρονος μποξέρ ξεκαθάρισε ότι αντέδρασε οργισμένα όταν δέχτηκε δακρυγόνο στο πρόσωπο, ο ίδιος και η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης.

«Αντέδρασα άσχημα.Ναι, αντέδρασα άσχημα, αλλά έχω γίνει μάρτυρας της αστυνομικής βίας  κατά διαδηλωτών».

«Διαδηλώνω για όλους τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μου, για τις ανύπαντρες μητέρες για όλα όσα παλεύουμε.

Είμαι με τα κίτρινα γιλέκα.

Έχω των θυμό των ανθρώπων σαν εμένα, γιατί είναι πάντα οι μικροί άνθρωποι που πληρώνουν»

Η είδηση ότι ο μποξέρ τελικά συνελήφθη από τις αρχές, οδήγησε μία ομάδα «κίτρινων γιλέκων» στη δημιουργία μίας πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για τα δικαστικά του έξοδα.

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν για να συγκεντρώσουν μέσω διαδικτυακού εράνου το ποσό των 114.000 ευρώ για τον ήρωα μποξέρ που γρονθοκόπησε τον οπλισμένο αστυνομικό κατά τη διάρκεια κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων».

Ο διαδικτυακός έρανος «κατέβηκε» από τη σχετική πλατφόρμα μετά την δυσαρέσκεια που εξέφρασαν πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ: 

«Η συνεισφορά χρημάτων για την υποστήριξη κάποιου που επιτέθηκε σε αστυνομικό ισοδυναμεί με το να είσαι συνεργός σε αυτές τις σοβαρές πράξεις βίας», δήλωσε η Μαρέν Σιαπά. 

Η υπουργός Εργασίας, Μιριέλ Πενικό,  αναρωτήθηκε: 

«Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πουν στα παιδιά τους ότι η βία είναι η απάντηση;»

Ο Μουνίρ Μαζουμπί, υπουργού ψηφιακής οικονομίας: 

«Προφανώς το να χτυπάς έναν αστυνομικό φέρνει χρήματα. Νιώθω αηδιασμένος»

Και ερχόμαστε στην δήλωση που οι αστυνομικές κότες των γαλλικών ΜΑΤ έβγαλαν στο Τουίτερ  την οποία συμμερίζονται ο ομοφιλόφιλος τραπεζίτης ψευτοπρόεδρος, ο troufion (τρυπίδα) Εμμανουέλ Μακρόν

«Κύριε, εσείς που χτυπήσατε έναν συνάδελφό μας, ταυτοποιηθήκατε. Για μποξέρ, δεν σέβεστε πολλούς κανόνες. Θα σας διδάξουμε αυτούς του ποινικού κώδικα»...

Ώ της υποκρισίας και της άθλιας παρακρατικής βίας των οικονομικών δικτατόρων!!!

ΌΛοι εσείς που γράφετε όλες αυτές τις μπούρδες κυρίως οι λυράτες κότες των πραιτωριανών δήθεν αστυνομικών των γαλλικών ΜΑΤ αλλά και οι δικαστές που θα δικάσουν τον μποξέρ, ας δουν αυτά τα δύο βίντεο: 


1ο ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΜΠΟΞΕΡ ΑΦΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ...ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ!




2ο ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ«ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ»  ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ 7 ΠΑΝΟΠΛΟΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΟΥ, ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΩ, ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ!



There is no democracy in the EU only the fascist ideologies of the globalist elitist. Who did the French think they were voting for when they elected this elitist. Did they actually believe that a member of the Bilderberg elites a UN lapdog would have any cares about the people

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! 

ΜΑΚΡΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου