Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...




Γράφει ο Γεωκών 

Η αίθουσα τελετών ήταν γεμάτη από ότι πιο «εκλεκτό» διέθετε η χώρα. Πολιτική ηγεσία, βιομήχανοι και χρηματιστές, διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων. Η εκδήλωση της ημέρας εκείνης είχε ιδιαίτερη σημασία. 

Όλοι ήταν ευχαριστημένοι, πολιτικοί αντίπαλοι, που μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ήταν έτοιμοι να βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου, αντάλλαζαν χειραψίες και φιλικά κτυπήματα στον ώμο! 

Σε κάποια στιγμή ακούστηκαν ξαφνικά κάπου από έξω υπόκωφοι κρότοι… Δεν έδωσε κανένας σημασία. Λίγο μετά η αίθουσα της συνεδριάσεως άνοιξε και ένας καλοντυμένος μεσόκοπος ψιθύρισε κάτι στ’ αφτί ενός από τους επισήμους. 

Σε λίγα λεπτά οι ψίθυροι είχαν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται και να απλώνεται πάνω από την αίθουσα ένα σύννεφο ανησυχίας. Η ανησυχία στην συνέχεια έγινε φόβος και ο φόβος τρόμος! Κάποιοι είχαν καταλάβει τον χώρο. Ποιοι να ήταν άραγε; 

Την απορία τους ήλθε να λύσει ένας νέος άνδρας με γαλάζιο πουκάμισο, που μπήκε συνοδευόμενος από μία ομάδα …λίγη ώρα αργότερα στην αίθουσα. Δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια, ούτε φορούσαν κουκούλες. 

Αντίθετα, είχαν βήμα ίσιο και σταθερό και βλέμμα που κοίταζε ψηλά, που δεν καταδεχόταν καν να κοιτάξει τα πρόσωπα όσων ήσαν συγκεντρωμένοι σε αυτήν την αίθουσα. 

Ο επικεφαλής της ομάδος, που είχε καταλάβει το κτίριο ανέβηκε στο βήμα και με σταθερή δυνατή φωνή είπε: 

«Εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους, εν ονόματι της Ελληνικής Ιστορίας, εν ονόματι των Μεγάλων Νεκρών του Γένους μας, σας κατηγορώ ότι είσθε ένοχοι για το ηθικό κατάντημα του λαού μας. 

Για την ανέχεια, για την παρακμή, για την φτώχεια, για τους νέους που πεθαίνουν κάθε βράδυ στους δρόμους με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι. 

Σας κατηγορώ γιατί στην χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός εσείς εγκαταστήσατε ένα φρικτό βασίλειο του κέρδους. 

Σας κατηγορώ γιατί εκμεταλλευτήκατε τον ιδρώτα του λαού για να πλουτίσετε και γιατί πάνω απ’ όλα ξεπουλήσατε τα Εθνικά Δίκαια της Ελλάδος. 

Γιατί προσπαθήσατε να βάλετε μια απέραντη γκρίζα ταφόπετρα επάνω στο όνειρο πέντε ολόκληρων αιώνων ενός ολόκληρου λαού, την Μεγάλη Ιδέα. 

Γιατί υποδουλώσατε την χώρα μας στους ξένους και γιατί δώσατε κομμάτια της Ελληνικής γης στην εξουσία των ξένων αφεντών σας. 

Σας κατηγορώ γιατί καταντήσατε την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκετε σήμερα, γιατί αφαιρέσατε από την ψυχή του λαού μας κάθε Ιδανικό, κάθε Πίστη, κάθε όραμα για το μέλλον…» 

Το πώς θα τελείωση η φανταστική ιστορία που διαβάσατε, εξαρτάτε από εσάς, εσείς θα αποφασίσετε, 

Α. Σενάριο… Ενώ ακόμη βρισκότανε ο ομιλητής στο βήμα, ακούστηκαν πυροβολισμοί. Η μάχη ήταν άνιση και δεν κράτησε πολύ. Όταν τέλειωσε 23 νέοι βρισκόντουσαν νεκροί γύρω από τον χώρο. 

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν βγάλει έκτακτα παραρτήματα με θριαμβευτικούς τίτλους: «Η δημοκρατία νίκησε», «η φασιστική απειλή εξουδετερώθηκε», οι επίσημοι βγήκαν ανακουφισμένοι από την αίθουσα και όλα πήραν τους κανονικούς τους ρυθμούς προς το τίποτε… 

Β. Σενάριο… Ενώ ακόμη βρισκόταν ο ομιλητής στο βήμα ήρθε το μήνυμα ότι όλη η Ελλάδα ξεσηκώθηκε, και χιλιάδες Έλληνες, με ελληνικές σημαίες κατευθύνονται στην αίθουσα τελετών φωνάζοντας «φωτιά και τσεκούρι τους προσκυνημένους» 

Ούπς, έκανα λάθος, αυτή η φράση είναι από πραγματικά γεγονότα όχι φανταστικά όπως το σενάριο μας, τέλος πάντων, όλοι οι εκλεκτοί που βρίσκονταν στην αίθουσα τελετών άρχισαν να τρέχουν τρομοκρατημένοι προς την έξοδο, σε χώρο που βρίσκονταν ελικόπτερα για να τους φυγαδεύσουν…

Η συνέχεια; μην τα θέλετε όλα έτοιμα παιδιά μου, βάλτε την φαντασία την δική σας και συμπληρώστε το σενάριο……. 

«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ…


Σ’ αυτόν τον τόπο έχουμε χάσει προ πολλού το μέτρο. Και η μεταναστευτική μας πολιτική, με ότι αυτή συνεπάγεται, δεν μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στην απώλεια του μέτρου, της λογικής και της ισορροπίας.

Ας μην σπεύσουν οι νεοφανείς δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μου προσάψουν την κατηγορία ότι διακατέχομαι από ξενοφοβικά σύνδρομα και προάγω ρατσιστικές αντιλήψεις.

Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία εκκολάπτονται εκεί όπου οι άνθρωποι που γεννήθηκαν και δημιούργησαν την πατρίδα τους αισθάνονται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας …


Όσο οι Έλληνες χάνουν το αίσθημα της εθνικής τους τιμής τόσο η φτώχεια και η δυστυχία θα γίνονται μόνιμος καθημερινός τους σύντροφος.

Γιατί μόνο στον τόπο αυτόν, παρέχεται το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι άφοβα τα συμφέροντα εχθρών.

Ακόμα κι αν κάποιος δωροδοκηθεί, μπορεί να μιλάει μπροστά σας με πλήρη ασυλία και ασφάλεια, έστω κι αν επιδιώκει συμφορές για την πατρίδα…Μπορεί μάλιστα να αυτοχαρακτηριστεί και προοδευτικός!!!

Πότε θα αντιδράσετε;

Όταν εξαναγκαστείτε από τα γεγονότα; Κοίτα γύρω σου…. Ο τόπος σου καταστρέφεται και εσύ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙΣ!!

Μας αποκοιμίζουν… μας αποπροσανατολίζουν…. Μας ενοχοποιούν… μας Τρομοκρατούν.

Φοβούνται τις κοινές μνήμες… Θέλουν συνειδήσεις νεκρές.. Αμαυρώνουν συστηματικά, ιδέες και ιερά σύμβολα..

Αυτή είναι η πέμπτη φάλαγγα…ΕΛΛΗΝΑ αυτοί είναι οι δήμιοί σου!! θα σε παραδώσουν στους εχθρούς που θα καιροφυλαχτούν στα ”τείχη” της ”πόλης”…. Δεν θέλουν να σε υποτάξουν…. Θέλουν να σε αφανίσουν.. Ξέρουν Ιστορία…. Ξέρουν ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες..

Είναι βέβαιο ότι στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, θα είμαστε το μοναδικό ανάχωμα. 

Είναι βέβαιο επίσης πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας θέσουν στο περιθώριο με διάφορους τρόπους, όπως ακριβώς έκαναν και στο παρελθόν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…

Στην Ιστορία η αποδόμηση, η παρακμή και στη συνέχεια ο θάνατος των κοινωνιών δεν έγιναν μόνο δια των οπλών, αλλά και δια του εποικισμού και αλλαγής της εθνοθρησκευτικής σύστασης του πληθυσμού. 

Τη ζωή μας εξουσιάζουν οι διάφοροι ανθέλληνες και προδότες πολιτικοί και πολιτικάντηδες, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους άξιους να χειρίζονται τις τύχες μας.

Εσείς, ‘’κύριοι’’ και τα κόμματά σας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μας, γεμίσατε την χώρα μας με ξένους. 

Τώρα προσπαθείτε να μας εξαπατήσετε επικαλούμενοι τα ανθρωπιστικά μας αισθήματα ή προβάλλετε τα δήθεν καλά της ενσωμάτωσης των ξένων στην κοινωνία μας. 

Εσείς δε οι καλοταϊσμένοι μοιράζετε απλόχερα σ’ αυτούς επιδόματα από το δικό μας υστέρημα. Συνεπώς μας εξαπατήσατε, μας καταπιέσατε και ακόμα μας καταπιέζετε.


Ούτε και οι προστατευόμενοί σας «φτωχοί», «καλοί» και «απλοί» ‘άνθρωποι, μας ρώτησαν όταν μπούκαραν στη χώρα μας. Δηλαδή εισήλθαν απρόσκλητοι στο σπίτι μας και τώρα ζητάνε μερτικό. 

Επωφελούνται από τα αγαθά της δικής μας κοινωνίας χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας. Συνεπώς μας καταπίεσαν όταν έμπαιναν παράνομα και ακόμα μας καταπιέζουν.

Εμείς, οι «μέσοι πολίτες» όπως υποτιμητικά συνηθίζετε να μας αποκαλείτε αντιστεκόμαστε στην ετσιθελική επιβολή των, συμπαθέστατων κατά τ’ άλλα, ξένων στην κοινωνία μας και στον λαό μας. 

Δεν καταπιέζουμε κανέναν, αλλά εκτελούμε το απλό καθήκον μας μπροστά στα παιδιά μας και στις επερχόμενες γενεές να κρατήσουμε αυτόν τον τόπο ελληνικό.

Ήρθαν παράνομα….. απομυζούν τη χώρα μας ετσιθελικά….. αποτελούν εν δυνάμει απειλή στην εθνολογική αποδόμηση της Πατρίδας μας


Δεν είναι παράδοξο ένας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που εισβάλλει στην χώρα μας να τυγχάνει της προστασίας του Κράτους μας; 

Δεν είναι παράλογο εμείς να του δίνουμε επιδόματα, να πληρώνουμε την περίθαλψή του ιδίου και της οικογένειάς του, την εκπαίδευση του παιδιού του;


Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ……ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…


1 σχόλιο: