Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!!





Γράφει η Anna Art

Έλληνες και Ελληνίδες όλου του κόσμου αφυπνιστείτε πρίν χάσουμε την ιερή αυτή γή , πρίν χαθεί το γένος μας!!

Επιχειρείται για άλλη μία φορά μία ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας μας αντίστοιχη με της Μικρασιατικής που οι μουσουλμάνοι είχανε καταλάβει ελληνικά εδάφη και περιουσίες των Ελλήνων προγόνων μας! 

Όπως είχανε αλώσει τότε τα εδάφη μας και ότι ανήκε στους Έλληνες και τους διώξανε από τα μέρη τους το ίδιο ακριβώς επιχειρείται και τώρα με τις ευλογίες των δοσίλογων πολιτικών μας , των Εισαγόμενων αλληλέγγυων και ΜΚΟ, των αιμοδιψών τοκογλύφων δανειστών μας, με την συνεργασία των Ανθέλληνων Ελληνόφωνων προδοτών ανά όλη την επικράτεια, όπως και με την αγαστή συνεργασία όλων των εξουσιών και της κεφαλής της Οθοδόξου θρησκείας των Ελλήνων!


Οι προδότες πολιτικοί με την στάση τους από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πρωθυπουργούς υπουργούς βουλευτές, αφήνουν να εννοηθεί ότι μάλλον δεν είναι Ελληνικής καταγωγής και ότι ποτέ δεν αγάπησαν αυτόν τον ευλογημένο τόπο αλλά διορίζονται από ξένες Εταιρείες για να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα αλλά και τα δικά τους! 

Αυτοί είναι όλοι απάτριδες διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν αλόγιστα τις τσέπες τους με αργύρια και δεν νοιάζονται όπου και να πάνε να κατοικήσουν διότι πιστεύουν ότι με τα λεφτά τους τους ανήκει ο κόσμος όλος! 

Όμως εμείς; Εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτήν την γή, εμείς που οι γονείς μας οι παππούδες μας πασχίσανε σε αυτήν την γή για να μας μεγαλώσουν , που με τους κόπους τους καί τους κόπους μας κάναμε περιουσίες θα τα παραδώσουμε όλα αμαχητί στους προδότες και στους βάρβαρους κατακτητές; 

Θα παραδώσουμε την γή που ποτίστηκε με ωκεανούς αίματος , από τους προγόνους μας, για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι;


Το κράτος έθνος μας αυτήν την στιγμή είναι σε πλήρη αποσύνθεση! 

Δεν λειτουργεί σωστά απολύτως τίποτε! 

Δεν λειτουργεί σωστά η υγεία, δεν λειτουργεί σωστά η παιδεία δεν λειτουργεί σωστά η αστυνόμευση δεν λειτουργεί σωστά ο στρατός , δεν λειτουργεί σωστά καμμία απολύτως υπηρεσία εκτός από τις υπηρεσίες που εισπράττουν φόρους και δασμούς από τους Έλληνες δηλαδή αφαίμαξη χωρίς καμμία ανταπόδοση!

Οι προδότες υπουργοί βουλευτές κλπ υπόσχονται στους πολίτες να φέρουν λαθραίους εισβολείς που θα αναλογεί από 10% έως και 40% του πληθυσμού κάθε τόπου ενώ κοροϊδεύουν και αντί για αυτά τα ποσοστά κουβαλάνε το διπλάσιο ποσοστό των Ελλήνων που κατοικεί σε κάθε χωριό η πόλη της Ελλάδας και οι ροές συνεχώς αυξάνονται!

 Μας φέρνουνε λαούς τριτοκοσμικούς χαμηλού επιπέδου πολιτισμού από όλη την Ασία και την Αφρική από μη εμπόλεμες χώρες και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι πρόσφυγες με συνεργασία των προπαγανδιστικών ΜΜΕ!

Όλοι όσοι έρχονται είναι νεαροί ανήλικοι το πολύ μέχρι 35 ετών που τους ταίζουν τους ποτίζουν για να είναι έτοιμοι να επιτελέσουν το καθήκον τους όταν έρθει η ώρα!

Όσοι ακόμη δεν καταλάβατε η δεν ακούτε τις αναλύσεις ειδικών για την κατάσταση διαβάστε λίγο την ιστορία της Μικρασιατικής καταστροφής για να καταλάβετε μπάς και μπείτε στο νόημα!

Αυτοί που παρανόμως εισβάλλουν στην χώρα μας απέδειξαν τις εχθρικές διαθέσεις τους κλείνοντας παράνομα πολλές φορές τους δρόμους μας, παρενεχλώντας κατοίκους, βίασαν νεαρά κορίτσια, κλέψανε, ακούμε καθημερινά ότι μαχαιρώνονται μεταξύ τους, αφόδευσαν σε ιερούς χώρους, κάψανε κέντρα φιλοξενίας, βανδάλισαν μνημεία , τάφους, προσπαθούν να μας επιβάλλουν την κουλτούρα τους την πίστη τους φορώντας τις μπούργκες και όπως (βλέπε Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας που έβγαλε τον σταυρό όταν τους επισκέφτηκε μην τους προκαλέσει, και με έμμεσο τρόπο επιβολή να μην τρώμε χοιρινό) για να μην τους προκαλούμε!



Μας λένε ότι αυτοί θα ενσωματωθούν στην κοινωνία μας! Αυτό είναι αδύνατον! 

Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας από την στιγμή που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και ήρθαν με απαιτήσεις σαν κατακτητές! 

Δεν μπορώ να γράψω άλλες λεπτομέρειες γιατί πρέπει να γράψω κατεβατά ολόκληρα!

Όμως μπορώ να κάνω έκκληση σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες που είναι αδέλφια! Όλους μας αφορά το πρόβλημα! Για όλους είναι κοινό! Η Ελλάδα μας σβήνει αλώνεται! 

Σας παρακαλώ όλους και όλες να αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν για έναν απώτερο σκοπό! 

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Ελληνες, Ελληνίδες ας γίνουμε ένα σώμα μια ψυχή να διώξουμε τους εχθρούς μας, εντόπιους και ξένους!
Στρατιωτικοί τηρήστε τον όρκο σας και όχι τις παράνομες κατοχικές εντολές! 

Κλείστε τα σύνορα, Διαφυλάξτε τα , Διαφυλάξτε την Εδαφική μας ακεραιότητα!

Αστυνομικοί συνταχθείτε με τον λαό και μην διασπάτε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του λαού με τα γκλοπς και τα χημικά! 

Μην υπακούτε παράνομες κατοχικές εντολές!

Λιμενικοί και νησιώτες Διαφυλάξτε μόνοι σας τα θαλάσσια σύνορα και μην φοβάστε, μην υπακούτε ξένες παράνομες εντολές! 
Η Ελλάδα χάνεται και θα έχετε το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης που επιτρέπετε τις λαθροεισροές στα νησιά!
\
Δικαστικοί τηρήστε τους νόμους σύμφωνα με το Σύνταγμα για το συμφέρον του Ελληνικού λαού! Μην υπακούτε τις παράνομες κατοχικές εντολές που είναι άδικες και αντίκεινται στα ανθρώπινα δικαιώματα!

Εφοριακοί πάψτε να εισπράττετε παράνομους φόρους που δεν είναι ανταποδοτικοί για τους Έλληνες αλλά εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα!

Γιατροί εξυπηρετείστε πρώτα τους Έλληνες ασθενείς διότι από αυτούς πληρώνεται η Υγεία!

Δημοτικοί υπάλληλοι μην δίνετε βεβαιώσεις για ιθαγένειες και ελληνοποιήσεις παράνομων εισβολέων, το ίδιο και οι υπάλληλοι της περιφέρειας!

Δάσκαλοι και καθηγητές διδάξτε στα παιδιά την ιστορία μας τον πολιτισμό μας και την θρησκεία μας! Μην διδάσκετε ξενόφερτη ύλη!

Εκκλησιαστικοί, ιερείς δεσποτάδες, μοναχοί επικεντρωθείτε στο έργο σας στο έργο που δίδαξε ο Χριστός την θρησκεία την πίστη που εκπροσωπείτε, μην πουλάτε τα όσια και ιερά μας δεχόμενοι τον εξισλαμισμό του Ορθόδοξου αυτού λαού! Θα λογοδοτήσετε πρώτοι!

Υπάλληλοι της Δεή του νερού μην κόβετε ρεύμα και νερό σε Έλληνες που έχουν υποστεί παράνομη αφαίμαξη!
Όλοι οι του δημόσιου τομέα θυμηθείτε τους όρκους που δώσατε θυμηθείτε από που πληρώνεστε και ποιόν πρέπει να υπηρετείτε!

 Μην επιτρέπετε τον διχασμό του πολύπαθου αυτού λαού! Μην σκέφτεστε το ατομικό συμφέρον, ότι εγώ δεν μπορώ να αντιδράσω, θα χάσω την δουλειά μου τον μισθό μου! 

Ο μισθός δεν έχει αξία αν χάσεις την πατρίδα σου αν χάσεις την περιουσία σου Έλληνα! Δεν έχει αξία αν καταστρέψεις το μέλλον των επόμενων γενεών ήτοι των παιδιών σου εγγονών σου αυτού του τόπου! 

Τα προβλήματα της πατρίδας μας ,αφορούν και εσάς!Ενωθείτε χωρίς φόβο! Όλοι μαζί μπορούμε!! Κάντε την υπέρβαση! Αυτήν την υπέρβαση που μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να κάνει!!
Και για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα! 

Μην εξυπηρετείτε τους λαθροεισβολείς! Καταστήματα τροφίμων κέτερινγκ ρουχισμού ηλεκτρικών ειδών ειδών πρώτης ανάγκης μην τους εξυπηρετείτε τους λαθροεισβολείς! 

Μην σκέφτεστε το προσωπικό συμφέρον σκεφτείτε το γενικό! Κάντε τους εμπάργκο να αναγκαστούν να γυρίσουν στις χώρες τους!

Ξενοδόχοι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μην τους νοικιάζετε καταλύματα σκεπτόμενοι την τσέπη σας και το προσωπικό σας συμφέρον! 

1ον Θα σας καταστρέψουν τις περιουσίες σας κάνοντας σας ανυπολόγιστες ζημιές, 

2ον) Είστε υπεύθυνοι για την εγκατάσταση τους και 

3ον) Δικαίως θα σας χαρακτηρίσουν οι συμπολίτες σας προδότες διότι αντιτίθεστε στην βούληση τους!

Οδηγοί φορτηγών λεωφορείων αστικών και ΚΤΕΛ μην τους μεταφέρεται και διευκολύνετε τις μετακινήσεις τους! Αφήστε τους να κουραστούν! Νεαροί που κάθονται και τρώνε έτοιμα από τους δικούς σου κόπους είναι!

Αυτά φίλοι μου φίλες μου αδέλφια μου, μας αφορούν όλους! Γιατί όλοι μας είμαστε μέρη ενός συνόλου της κοινωνίας αλλά και όλη η κοινωνία!

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΣ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!

 ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ,ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου