Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ 


Γράφει ο Γεωκών 

Προσευχηθείτε για την Ελλάδα

Ελληνόπουλα του αύριο , λυπάμαι για την Ελλάδα που χάσατε. Οι άνθρωποι της γενιάς μου και οι μεγαλύτεροι θα σας πουν ότι τα πούλησαν όλα για το καλό σας, σιώπησαν για το καλό σας, πουλήθηκαν για το καλό σας. 

Αλλά μην τους πιστέψετε. Τα έκαναν όλα αυτά γιατί αδιαφόρησαν. Γιατί δεν τους ένοιαζε να μειοδοτήσουν…

Ελληνόπουλα, μην φοβηθείτε τίποτε από όσα βιώνουμε τώρα, και από όσα θα έρθουν το επόμενο διάστημα. Δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο καλός Θεός, μέσα από τους Αγίους της Εκκλησίας μας, μέσα από τις Προφητείες που μας χάρισε η Αγάπη Του, μας έδωσε την Ελπίδα και το Κουράγιο για τα επερχόμενα.

Αγιος Παισιος : ‘’Θα έρθουν μεγάλες ευλογίες για την Ελλάδα μας!! ‘’

Οι μεγάλες ευλογίες που λέει ο Άγιος είναι για την εποχή την δική σας Ελληνόπουλα μου, για εσάς που δεν έχετε φταίξει σε τίποτα…Δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε τη μεγαλύτερη δύναμη με το μέρος μας. Τον Δημιουργό μας! Δεν θα σωθούμε, ούτε με το νου μας, ούτε με τα όπλα μας, ούτε με τίποτε άλλο κοσμικό.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει: "Με μια ματιά στον ουρανό, αλλάζουν όλα". Τι μας έμεινε; Τι είναι αυτό που περιμένει ο καλός Θεός από εμάς μόνο; Ένα και μοναδικό. 

Την μετάνοιά μας. Να του απλώσουμε, δηλαδή, το χέρι μας, να Του ζητήσουμε την Πατρική Του Αγάπη και Βοήθεια. Να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό. Και τότε θα αλλάξουν όλα! 

Θα γίνουν πιο ανώδυνα και θα έρθει η λύτρωση και για την Ψυχή μας και για Έθνος μας!........Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον την Ελλάδα μας…

Προσευχή για την Ελλάδα

Εμείς οι ανάξιοι δούλοι Σου με δάκρυα Σε θερμοπαρακαλούμε.

Φείσαι ημών, Κύριε, κατά το πλήθος των οικτιρμών Σου και σώσε το Έθνος μας διά το όνομά Σου το Άγιον, από την πνευματική, κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση· όποτε θέλεις και όπως ΕΣΥ θέλεις.

Σήκωσέ το από την κοπρίαν της πνευματικής δουλείας, σώσε μας από την «αιχμαλωσία» και οδήγησέ μας διά της μετανοίας από τον σταυρό στην Ανάσταση.

Και εάν οι φωνές μας δεν Σε παρακινούν να μας ευσπλαγχνιστείς, λόγω των πολλών αμαρτιών μας, ας Σε παρακινήσουν οι φωνές και οι παρακλήσεις του πλήθους των Αγίων της Πατρίδας μας…

Ελπίζουμε, Κύριέ μας και Θεέ μας, ότι ανακαινιζόμενοι με τη σωτήρια επέμβασή Σου, όχι μόνο να ανανήψουμε πνευματικά, αλλά και ότι θα μας καθοδηγήσεις, το νέο περιούσιο ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, να συνεχίσουμε εμείς το Σχέδιο της Θείας Οικονομίας Σου, ώστε να προκύψει μια μεγάλη Καθολική και πολύπλευρη Ορθόδοξη Χριστιανική Αναγέννηση προς δόξαν του Αγίου ονόματός Σου, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, πρεσβείαις της πανενδόξου Δεσποινης ημών Θεοτόκου και πάντων των Αγίων, 

Αμήν….Γένοιτο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου