Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


 Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ-ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ




Δρ. Γιώργος Βαφειάδης 

Έχω διαβάσει πολλά σημαντικά άρθρα για τις συνέπειες της ισλαμικής εισβολής των σουνιτών λαθρομεταναστών στη χώρα μας και την πιθανή ισλαμοποίηση της Ελλάδος. 

Μου δημιουργήθηκε λοιπόν το εξής ερώτημα, είναι τόσο απάτριδες και ανθέλληνες το πολιτικό σύστημα της χώρας και το κατεστημένο των ΜΜΕ; 

Είναι τόσο δέσμιοι στον ξένο παράγοντα, που κατέστησε την Ελλάδα αποικία, στον Soros και στα συμφέροντα των ΜΚΟ; Δεν βλέπουν την απειλή από τον εσωτερικό εχθρό για την εθνική ασφάλεια αλλά και το διχασμό που απειλεί την Ελληνική κοινωνία;

Καλά, οι γνωστοί «αριστεροί» με τις προδοτικές διεθνιστικές τους ιδεοληψίες εξυπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες του Soros αλλά δεν περίμενα ποτέ οι ψευτοπατριώτες -νεοφιλελεύθεροι του Μητσοτάκη να κάνουν το ίδιο. Τέτοια υποκρισία που θυμίζει τις κυβιστήσεις του Τσίπρα.

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν καταλάβει ότι :

α) Οι διεθνείς οργανισμοί (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) δεν ενδιαφέρονται για το Διεθνές Δίκαιο ούτε μπορούν να το επιβάλουν, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι το εθνικό συμφέρον κάθε αναθεωρητικής χώρας το οποίο υλοποιείται με στρατιωτικά μέσα (βλέπε Τουρκία) που μεταβάλλει το status quo.

β) Όχι μόνον η Ελλάδα είναι μόνη της στο μεταναστευτικό αλλά, δυστυχώς, το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που κόπτεται υπέρ μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας με το Ισλάμ (που δεν είναι θρησκεία αλλά ένα ενιαίο πολιτικό-κοινωνικό-πολιτιστικό σύστημα) αποτελεί μέρος του προβλήματος και δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μεταφέρει τους λαθραίους μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία, ξεχνώντας ότι:

α) Δεν θα μπορέσει να τους στείλει πίσω στην Τουρκία βάσει της κατάπτυστης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας και β) Τα νησιά θα ξαναγεμίσουν με λαθραίους αφού συνεχίζονται οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Τα πράγματα είναι απλά για μία πατριωτική κυβέρνηση που δεν επιδιώκει την πολυπολιτισμική κοινωνία της Νέας Τάξης και κάποιων πονηρών ή αφελών της Ε.Ε.

1) Προσωρινή αποχώρηση για ένα εύλογο διάστημα από τις συνθήκες Σένγκεν, ΔουβλίνοIII και την Ευρωπαϊκή Οδηγία για το Άσυλο για να ελαχιστοποιηθούν τα κίνητρα των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών να έλθουν στην Ελλάδα. Υπάρχει πλέον κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια και την γεωπολιτική μας ύπαρξη.

2) Κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο με τείχος, ενίσχυση της συνοριοφυλακής και αποτροπή των παράνομων εισβολέων προτού οι βάρκες φθάσουν στα χωρικά μας ύδατα με τη συνεργασία του πολεμικού μας ναυτικού και του λιμενικού. 

Γιατί η FRONTEX δεν κάνει το λεγόμενο push-back κοντά στα Τουρκικά παράλια; Ανεχόμαστε συμφωνίες που βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

3) Κλείσιμο και απέλαση όλων των ΜΚΟ στη χώρα μας πλην ορισμένων πιστοποιημένων Ελληνικών ΜΚΟ. Βαριές ποινές στους λαθροδιακινητές. 

Πότε θα είναι έτοιμες οι κλειστές δομές κράτησης που είχε υποσχεθεί προεκλογικά η ΝΔ και τώρα φέρνει τους λαθρομετανάστες στα αστικά κέντρα; 

Γιατί δεν φτιάχνουν προαναχωρησιακά κέντρα σε έρημα νησιά δυτικά του 25ου παράλληλου; Τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες που περνούν ανενόχλητοι τον Έβρο και δεν πιστοποιούνται. Προφανώς δεν βλέπουν την τεράστια ασύμμετρη απειλή για την Θράκη μας.

4) Μήπως η κυβέρνηση του κ. Τσιπροτάκη σκέπτεται να αποχωρήσει από τη συμφωνία του Μαρακές στο Μαρόκο για τους μετανάστες; Μήπως σκέπτεται να επαναφέρει το άρθρο 74 του παλαιού ΠΚ ώστε να επιτρέπονται οι απελάσεις αλλοδαπών, κυρίως αυτών που διαπράττουν ποινικά αδικήματα (βλέπε το άρθρο το Π.Αποστόλου στην «Τρικλοποδιά»). Όχι βέβαια.

5) Απέλαση όλων των οικονομικών μεταναστών τώρα, δεν είναι πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης. Ας πάνε στις χώρες τους, στην Τουρκία, στη Συρία ή όπου αλλού τους δέχονται. 

Ας αναλάβει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και η Ε.Ε. (θεωρώ ότι είναι πολύ ύποπτος ο ρόλος τους) με διμερείς συμφωνίες να τους στείλουν πίσω στις χώρες τους όπως και τα ασυνόδευτα παιδιά, αλήθεια πού βρήκαν τα χρήματα για να περάσουν στην Ελλάδα; 

Οι δε οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ να διαμοιρασθούν αναλογικά στις χώρες της Ε.Ε. 

Άλλωστε, μόνον σε ορισμένες περιοχές της Συρίας (Ιντλίμπ και η μεθόριος μεταξύ της ΒΑ Συρίας και της Τουρκίας) είναι εμπόλεμες ζώνες, γιατί άραγε οι νεαροί Σύριοι και Ιρακινοί χωρίς οικογένεια δεν επιστρέφουν πίσω;

6) Γιατί η συμμορία των πονηρών της Ε.Ε. δεν συνήψαν συμφωνία με την Τουρκία ώστε να της δίνουν χρήματα μόνον όταν η διαλογή των μεταναστών και η έκδοση των απαραίτητων εγγράφων να γίνεται στα hot-spots στο Τουρκικό έδαφος; Τι κάνει η Ελληνική κυβέρνηση ως προς αυτό;

7) Είναι γνωστό ότι δίδονται τραπεζικές κάρτες στους λαθροεισβολείς (από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ή τον Soros;) και αυτοί στέλνουν χρήματα στις πατρίδες τους μέσω της Western Union. Τι λέει η ΤτηςΕ για αυτήν την παράνομη εκροή συναλλάγματος;

Όσον αφορά τις Τουρκικές απειλές τα λάθη του πολιτικού συστήματος (δηλαδή ο εσωτερικός εχθρός, όπως έχει αποδειχθεί) ήταν και είναι εγκληματικά. 

Ο συνεχής υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου με επεκτατικές βλέψεις αντιμετωπίστηκε πάντα με ενδοτισμό και με την προσπάθεια κατευνασμού υποτιμώντας τον Τουρκικό αναθεωρητισμό.

 Ειλικρινά βαρέθηκα την καραμέλα για το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο που πιπιλίζουν πολιτικοί και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια. Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνον την ισχύ και τη δύναμη της αποτροπής έναντι της απειλής του casus belli. 

Φοβάμαι ότι η Ελληνική κοινωνία του καταναλωτισμού και της μακάριας ευδαιμονίας δεν βλέπει τον κίνδυνο να καταστεί η χώρα μας ισλαμικό προτεκτοράτο της Τουρκίας ή απλά ένας πολυπολιτισμικός χώρος με ελεύθερες οικονομικές ζώνες.

Από χθες έπρεπε να είχαμε πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της Τουρκικής απειλής. Επειδή κατάγομαι από το ακριτικό και αγαπημένο Διδυμότειχο έχω ιδιαίτερη ευαισθησία για την Θράκη μας. 

Διερωτώμαι λοιπόν γιατί μέχρι τώρα οι ανθελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν κλείσει το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής το οποίο είναι η βάση των πρακτόρων της ΜΙΤ;

Γιατί δεν έχει αφαιρέσει την ιθαγένεια και δεν έχει απελάσει κάποιους που μιλούν είτε για Τουρκικές μειονότητες, όχι μόνον στη Θράκη αλλά και στα Δωδεκάνησα, είτε για αυτονομία της Δυτικής Θράκης;

Γιατί δεν ενεργοποιείται το ενιαίο αμυντικό δόγμα με την Κύπρο; Ξεχάσαμε φαίνεται την συμπεριφορά των Τούρκων στα γεγονότα της εκδίωξης των Ελλήνων από την Πόλη το 1955 και το 1964.

Θα μπορούσε η χώρα μας να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία με έμφαση στην παραγωγή οπλισμένων drones τα οποία θα μπορούσε να διασπείρει στα διάφορα νησιά του Αιγαίου. 

Υπάρχουν έξυπνες και φθηνές λύσεις κυρίως στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου (ή και τα electronic countermeasures), στον τομέα τοποθέτησης αντιπυραυλικών συστημάτων στα νησιά και στη ναυπήγηση μικρών-ευέλικτων σκαφών με πυραυλικά συστήματα και άλλα όπλα. 

Οι φρεγάτες είναι πανάκριβες και είναι για την ανοικτή θάλασσα, όχι για το αρχιπέλαγος του Αιγαίου.

Δεν είμαι υπέρμαχος των συνωμοσιολογικών θεωριών αλλά το σχέδιο διάλυσης της χώρας είναι πλέον προφανές. 

Πρώτα η Γερμανική συμμορία της Ε.Ε. μας έβαλε στο ευρώ με τη συνεργασία του Γερμανόφιλου εθνομηδενιστικού πολιτικού κατεστημένου της χώρας και στη συνέχεια είτε εκβιάζοντας είτε χρηματίζοντας ανάξιους πολιτικούς και ΜΜΕ έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα στο υπέρογκο χρέος και στην παγίδα των Μνημονίων. 

Η Ελλάδα μετατράπηκε σε οικονομικό προτεκτοράτο της Γερμανίας. Σε δεύτερο στάδιο, οι Γερμανοί σε συνεργασία με τους Τούρκους συμμάχους τους μας έριξαν στην παγίδα του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος με σκοπό την πληθυσμιακή αλλοίωση και την εθνική διάλυση.

 Άλλο που δεν ήθελε ο Ερντογάν, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο χαλίφης όλων των σουνιτών μουσουλμάνων, στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που έχει αρχίσει εναντίον μας, δημιουργεί ισλαμικούς θύλακες και 5η φάλαγγα στην χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι πλέον failed state (αποτυχημένο κράτος) χωρίς εθνική κυριαρχία, με θεσμούς που σταθερά υπολειτουργούν και με μία κοινωνία χωρίς ηθικές και εθνικές αξίες. Η παρούσα κατάσταση θυμίζει την περίοδο του Βυζαντίου πριν το 1453. 

Δυστυχώς άνοιξαν την Κερκόπορτα οι Εφιάλτες, οι εθνομηδενιστές του Σύριζα, κάποιοι δήθεν διεθνιστές απάτριδες αριστεροί ενώ αρκετοί, ανεξαρτήτως κόμματος, ακολουθούν τις εντολές του Βερολίνου, του Soros και της τσέπης τους αφού είναι μίσθαρνα όργανα των διαφόρων ΜΚΟ. 

Είναι βλέπετε πολλά τα λεφτά. Δεν βλέπουν ότι οδηγούν την χώρα σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

Εμείς οι αγνοί πατριώτες που έχουμε όραμα για την συνέχεια του Ελληνικού έθνους πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για να μην γίνει η χώρα μας χώρος μουσουλμάνων εποίκων και να μην επέλθει η πλήρης γεωπολιτική εξαφάνιση του Ελληνικού έθνους. Νυν υπέρ πάντων η Πατρίς.

ΥΓ. Θα ήθελα να εκφράσω για μία ακόμα φορά την πικρία μου και την απογοήτευσή μου για τις έριδες και τη διχόνοια που επικρατούν ανάμεσα στις πατριωτικές δυνάμεις και στις πατριωτικές συλλογικότητες ή σχήματα. 

Επίσης πιστεύω ότι κατάλληλος για τη θέση του ΠτΔ θα ήταν ένας πατριώτης απόστρατος ανώτατος αξιωματικός και όχι τα συνήθη πολιτικά πρόσωπα που είναι υπάκουα στο σύστημα. Γιατί όχι; Ο νοών νοείτω.

Δρ. Γιώργος Βαφειάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου