Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΛΗΘΥΝΕ ΣΑΝ ΝΟΣΟΣ ΛΟΙΜΙΚΗ Η ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ


ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ


Γράφει ο Γεωκών 

Είναι χρέος και δικαίωμα των Χριστιανών και προπαντός των Μοναχών και των ποιμένων να ομολογούν και να μαρτυρούν την Ορθόδοξη και Πατροπαράδοτη Πίστη τους, έως θανάτου, κατά τον λόγο του Ιησού Χριστού και Κυρίου μας «..έμπροσθεν των ανθρώπων...», ειδικά όταν αυτή προδίδεται. 


Άγιοι Πατέρες… 

Γνωρίζετε, ότι μετά τη ληστρική σύνοδο της Κρήτης, κατέστησαν οι συμμετέχουσες αυτοκέφαλες «εκκλησίες» με όλα τα μέλη τους (κλήρο και λαό) ΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΥΝΟΔΙΚΑ, πλέον, μέλη του «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών» (Π.Σ.Ε), δηλώνοντας ΥΠΑΚΟΗ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ το βλάσφημο καταστατικό αυτού και την αντίχριστη δήλωση του Τορόντο; 

Εάν το γνωρίζετε, που προφανώς το γνωρίζετε, γιατί δεν ενημερώνετε και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα, που από ότι φαίνεται, θέλετε να βρίσκεται σε πλήρη άγνοια περί της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, που έγινε με τη «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ» και κυρίως περί του ότι ανήκει και αυτό, πλέον, στην ψευδεκκλησία του αντιχρίστου, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ, μάλιστα πάντα εν αγνοία του και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για την ενίσχυση του παναιρετικού αυτού οργανισμού που προετοιμάζει την έλευση του αντιχρίστου; 

Πώς εσείς, που μετά τη σύνοδο της Κρήτης, υποχρεούστε συνοδικά πλέον σε «αγάπη» «ενότητα» με όλους τους αιρετικούς,( μέλη του Π.Σ.Ε. και όχι μόνο), δείχνετε τόσο μίσος και εμπάθεια στους δικούς σας ανθρώπους, με τους οποίους υποτίθεται είσαστε αδελφοί; 

Σημείωση του  Γεωκών: Να κάνετε μια λίστα με τα ονόματα ΟΛΩΝ των Αρχιερέων που έλαβαν μέρος, και υπέγραψαν στην ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ, και να ενημερώνετε την λίστα τακτικά με αυτούς που φεύγουν από την ζωή και τον τρόπο που φεύγουν π.χ ασθένειες κλπ…

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ «ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ» , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ» (Π.Σ.Ε.), ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ….. Μ. ΑΘΑ 

Για πρώτη φορά η Εκκλησία δηλ. ο Χριστός - Θεός, «ο πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών» έγινε -κατ΄αυτούς- μέλος επίσημα, συνοδικά, μιας αιρετικής κοινότητας, του «Παγκόσμιου Συμβούλιου Εκκλησιών» δηλ. της ψευδεκκλησίας του αντιχρίστου. (κεφ ε΄. αρθ. 16 και επ. Συνόδου Κρήτης) 

Ας σταθούμε, έστω και τώρα, προ των ευθυνών μας, ως Χριστιανοί και ας αδράξουμε τη μεγάλη ευκαιρία, που μας δίνει ο Κύριος, να Του αποδείξουμε την αγάπη μας, με αυταπάρνηση και ορθή ΟΜΟΛΟΓΙΑ, διακόπτοντας κάθε κοινωνία με τους βέβηλους εχθρούς Του, θυμούμενοι τα σωτήρια και προειδοποιητικά λόγια Του, στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, 18.4: 



"Ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς, καὶ ἵνα ἐκ τῶν πληγῶν αὐτῆς μὴ λάβητε."

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ 

Ο άγιος γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης (+1994): 

«Μαζεύονται και συνεδριάζουν και κάνουν συζητήσεις ατέλειωτες για πράγματα πού δεν χωράει συζήτηση, που ούτε οι Άγιοι Πατέρες συζήτησαν εδώ και τόσα χρόνια. 

Όλες αυτές οι ενέργειες είναι του πονηρού, για να ζαλίζουν και να σκανδαλίζουν τους πιστούς και να τους σπρώχνουν άλλους στην αίρεση και άλλους σε σχίσματα, και να κερδίζει έδαφος ο διάβολος. 

Ο Κύριος όμως, όταν θα πρέπει, θα παρουσιάσει τους Μάκρους τους Ευγενικούς και τους Γρηγορίους Παλαμάδες, που θα συγκεντρώσουν όλα τα κατασκανδαλισμένα αδέλφια μας, για να ομολογήσουν την Ορθόδοξη πίστη και να στερεώσουν την Παράδοση, και να δώσουν χαρά μεγάλη στην Μητέρα μας Εκκλησία. 

Οι αιρετικοί θα αποκτήσουν ισχύ πάνω στην Εκκλησία, και θα τοποθετήσουν τους υπηρέτες των παντού. Οι ευλαβείς θα ατενίζονται καταφρονητικά. 

Ο ίδιος ο Κύριος είπε ότι από τους καρπούς των θα τους αναγνωρίσετε, και έτσι, από τους καρπούς των καθώς και από τις ενέργειές των αιρετικών, προσπαθήστε να τους διακρίνετε από τους αληθινούς ποιμένες. 

Αυτοί είναι πνευματικοί κλέφτες, διαρπάζοντες τη πνευματική ποίμνη, και θα εισέλθουν στο μαντρί (την Εκκλησία), σκαρφαλώνοντας με κάποιο άλλο τρόπο, χρησιμοποιώντας δύναμη και καταπατώντας τους ιερούς κανόνες. 

Ο Κύριος καλεί αυτούς ληστές (Ευαγ. Ιω. 10/1). Πράγματι, η πρώτη τους ενέργεια θα είναι η καταδίωξη των αληθινών ποιμένων, και η εξορία τους, διότι χωρίς αυτό θα είναι αδύνατο γι' αυτούς να διαρπάσουν το ποίμνιο…

Αναγνωρίστε αυτούς τους λύκους με ένδυμα προβάτου από τις υπερήφανες διαθέσεις τους και την αγάπη της ισχύος. Θα είναι συκοφάντες, προδότες, παντού δεικνύοντες έχθρα και κακοήθεια. 

Αλλά αλλοίμονο και στους μοναχούς εκείνες τις ημέρες που θα καθηλωθούν από ιδιοκτησίες και πλούτη, οι οποίοι λόγω της αγάπης της ειρήνης (ανάπαυσης) θα είναι έτοιμοι να υποταχθούν στους αιρετικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου