Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η "ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ" ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ....


ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ



Γράφει ο Νικόλας Καρπούζης

Στο σπίτι μου δεν έχω συσκευή τηλεόρασης και από χρόνια έχω πάψει να ακούω ακόμα και τις… “ειδήσεις” που δεν είναι τίποτ’ άλλο παράι ένα… “κοινό ανακοινωθέν” συντασσόμενο από το εκάστοτε “υπουργείο τών Εσωτερικών”. 

 Γι’ αυτό, δεν είναι καθόλου παράξενο να αναμεταδίδεται, λέξη προς λέξη, το ίδιο… “αντίγραφο” από όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. 

 Όσο για τον… “αδέσμευτο τύπο” είναι πασίγνωστο ποιον κομματικό χώρο υπηρετεί η κάθε εφημερίδα. 

 Έχοντας καταργήσει κάθε ποικιλία ειδήσεων και προγραμμάτων ο κάθε ακροατής ή θεατής παρακολουθεί το ίδιο “πρακτορείο ειδήσεων” μένοντας με την εντύπωση ότι διάβασε ή άκουσε κάτι το διαφορετικό. 

 Με την πάροδο τών χρόνων τόσο οι… “ειδήσεις” όσο και τα λοιπά ψυχαγωγικά προγράμματα έχουν υποβαθμίσει την ποιότητα σε αφάνταστο βαθμό ώστε να είναι έκδηλη η προσπάθεια τής δημιουργίας ανεγκέφαλων ακροατών πουι δεν είναι σε θέση να κρίνουν το περιεχόμενο και την ποιότητα τών όσων ακούνε ή βλέπουν.

Όμως, τον τελευταίο καιρό η… “ελεγχόμενη” παραπληροφόρηση έχει φτάσει, τόσο πολύ, στο ζενίθ τής αδιαντροπιάς ώστε οι γνωστοί άσσοι τής κωλοτούμπας να έχουν μετακομίσει από το Μοναστηράκι στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Έτσι, αν και οι κομματικοί θίασοι αλλάζουν την σύνθεσή τους, για να δημιουργείται η εντύπωση τής διαφορετικότητας, το σενάριο δεν παύει να είναι ένα και μοναδικό που διδάσκει την διάλυση τής Πατρίδας μας.

Δεν θέλω να σας κουράσω με ένα μακροσκελές κείμενο. Απλά θα θέσω μερικά ερωτήματα επειδή οι… αναδιορθωτές τής Ιστορίας και τού… προοδευτισμού αδιάβαστοι και ανιστόρητοι όντες (κάτω από διαφορετικές συνθήκες δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά) έχουν το θράσος να λένε και να γράφουν ένα σωρό βλακείες, όπως:

α) Μιλώντας για προσφυγιά έχουν δημιουργήσει έναν… αχταρμά εξομοιώνοντας την Μικρασιατική προσφυγιά με τις διατεταγμένες… “εισαγωγές” που με πολλή αισχρότητα επιβάλλονται σήμερα στην Πατρίδα μας.

Οι Μικρασιάτες πρόσφυγες ήταν ομόθρησκοι, ομοεθνείς και ομόγλωσσοι. 

 Οι σημερινοί, λαθρομετανάστες στο σύνολό τους όχι μόνο δεν χαρακτηρίζονται από τα 3 αυτά στοιχεία, αλλά, τουναντίον, ανήκουν σε πολύ περισσότερες φυλές και απ’ αυτές τού Ισραήλ. 

 Η διαφορετικότητά τους, οι αντιθέσεις τους και ο φανατισμός που τους χαρακτηρίζει τους αποτελούν πηγές θανατηφόρων κακών ακόμα και μεταξύ των.

β) Όταν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες ήλθαν στην μάνα Πατρίδα αντιμετώπισαν ένα σωρό αντιξοότητες και προβλήματα (πείνα, δυστυχία, μιζέρια και κοινωνική υποβάθμιση) για τα οποία δεν τους δόθηκε καμιά κρατική βοήθεια εκτός από το να τους δοθούν, ακαλλιέργητες μέχρι τότε εκτάσεις ή να εγκατασταθούν σε περιοχές αντικαθιστώντας τους Τούρκους λόγω τής Συμφωνίας για την ανταλλαγή τών πληθυσμών.

Πέρα απ’ αυτή την εγκατάσταση δεν είχαν καμιά βοήθεια από το κράτος (οικονομική, υγειονομική, τροφοδότηση, κ. ά.) όπως γίνεται σήμερα με τα… “ευρωπαϊκά προγράμματα” και τις ΜΚΟ. 

Αντίθετα, επί δεκαετίες αφέθηκαν στην τύχη και στην μιζέρια τους, εγκλωβισμένοι σε απάνθρωπους… τενεκεδομαχαλάδες (βλ. παραπάνω φωτογραφία) στο Δουργούτι, στην Καισαριανή, στο Πολύγωνο, στο Πέραμα και στην Δραπετσώνα όπως και σε παρακείμενους προσφυγικούς συνοικισμούς στις μεγάλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, κ. ά.). 

Ωστόσο, παρ’ όλη την κρατική εγκατάλειψη κατόρθωσαν όχι μόνο να ορθοποδήσουν, αλλά και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη τής Πατρίδας μας με κάθε τρόπο και τούτο επειδή ήταν παιδιά Της.

γ) Πρέπει να σημειωθεί ότι και τότε και σήμερα τα υπάρχοντα προβλήματα οφείλονται στην ανικανότητα τών ελληνικών (;) κυβερνήσεων να διαχειριστούν σωστά τα προβλήματα που αυτές δημιούργησαν.

 Και τότε και σήμερα οι εθελόδουλες κομματικές κυβερνήσεις ενήργησαν πάντοτε με βάση το συμφέρον τών αφεντικών τους και το κομματικό τους τέτοιο. 

δ) Αναμφισβήτητα ανάμεσα στους… “εισαγόμενους” υπάρχει πλήθος κατατρεγμένων στους οποίους θα πρέπει να δοθεί βοήθεια. 

Όμως, αυτό δεν δικαιολογεί την ακολουθούμενη πολιτική τών δύο, τάχα, κομματικών αντιπάλων οι οποίοι επικαλούμενοι την αρχή τής παροχής φιλοξενίας και φιλανθρωπίας εφαρμόζουν την πολιτική τού… “μπάτε σκύλοι αλέστε κι’ αλεστικά μην δίνετε” υπακούοντας και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα τών… “αφεντικών” τους που αποβλέπει στην διάλυση τής Πατρίδας μας. 

Το θράσος και οι απαιτήσεις τών εισαγομένων είναι τόσο εξοργιστικές ώστε με την βοήθεια τών προστατών τους να επιβάλλουν με πρωτάκουστο τρόπο τα δικά τους ήθη και έθιμα παραγνωρίζοντας τα ήδη υπάρχοντα τού ντόπιου πληθυσμού.

 Με λίγα λόγια η συμπεριφορά τους, συνεπικουρούμενη και από εκείνη τών φίλων τους είναι: «Φύγε εσύ να κάτσω εγώ».

Κλείνοντας θέλω να σημειώσω ότι η αντιπαλότητα τών δήθεν κομματικών αντιπάλων είναι πλαστή και δεν εξυπηρετεί παρά μόνο ξένα και υποβολιμαία συμφέροντα γι’ αυτό: ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! 

Το βόλεμα τού παιδιού σου σήμερα είναι ο θάνατος τών εγγονιών σου. Εκτός από τα κομματόσκυλα και όσους φορούν… ποδίτσα κανένας άλλος δεν πρέπει να νομίζει ότι έχει δέσει τον γάϊδαρό του.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Νικόλας Καρπούζης
 (Αθήνα).


Υ. Γ. Δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι: 

 Η δήθεν ανακριτικές έρευνες για την τιμωρία τών ενόχων τών διαφόρων εγκληματικών πράξεων και οικονομικών καταχρήσεων είναι ένας εύσχημος τρόπος για να αποπροσανατολίζεται ο Λαός ώστε πιο εύκολα να εφαρμόζονται τα εθνοκτόνα σχέδια τής Ν. Τ.

 Τα περί… “οικονομικής ανάπτυξης” τού τόπου είναι μια καραμέλα που εμπεριέχει υπνωτικές ουσίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου