Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ 4ο ΡΑΪΧ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης​

Όλοι αγανακτούμε με την στάση του πολιτικού κατεστημένου στα εθνικά μας θέματα που παρά τις μεταξύ τους διαμάχες για την κατάληψη της εξουσίας συμφωνούν στην υποτέλεια της χώρας σε ξένες δυνάμεις που την οδηγούν στον αφελληνισμό της.

Ομολογουμένως τα μικρά πατριωτικά κινήματα έχουν δυσκολίες να συνενωθούν λόγω της διείσδυσης διαλυτικών στοιχείων εκ του συστήματος, της ασυμφωνίας χαρακτήρων, της στέρησης δημόσιου λόγου, της έλλειψης χρημάτων και της πελατειακής σχέσης του ίδιου του λαού με τα κόμματα εξουσίας.


Ο λαός είναι διεφθαρμένος και βάζει το προσωπικό συμφέρον έναντι του εθνικού και ψηφίζει ανθρώπους που του υπόσχονται εξυπηρετήσεις ή τον έχουν ήδη εξυπηρετήσει. 

Η πολιτική αντίληψη πολλών παρομοιάζει με τη νοοτροπία φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων. Έτσι έχουμε καταντήσει στην μετατροπή του πολιτεύματος σε κληρονομική δημοκρατία.

Ο εχθρός που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι καλά οργανωμένος και δουλεύει μεθοδικά έχοντας και τα οικονομικά μέσα για την προώθηση του σκοπού του αλλά και για την εξαγορά συνειδήσεων.

Έχουν αλώσει την παιδεία με την διαστροφή των αξιών, την αλλοίωση της ιστορίας και της γλώσσας. Με τα μέσα προπαγάνδας καλλιεργούν στον λαό τον ατομικισμό και την διεκδίκηση ατομικών δικαιωμάτων χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις και προάγουν τον ευδαιμονισμό και τον καταναλωτισμό.

Απαξιώνουν κάθε αίσθημα αυτοθυσίας για το καλό του συνόλου με το να υποβαθμίζουν την έννοια της οικογενειακής συμβίωσης και της εθνικής συνοχής αφήνοντας το άτομο μόνο και αδύναμο έναντι του πανίσχυρου συστήματος. 

Μονοπωλούν την πληροφόρηση και δημιουργούν σύγχυση με αντικρουόμενα θέματα που ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να τα συνδυάσει, να τα αξιολογήσει και να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα παραμένοντας θύμα των εντυπώσεων.

Υποβαθμίζονται φυσικοί και βιολογικοί νόμοι επιβίωσης και αντικαθίστανται από εφήμερα οράματα και προσωπικές φιλοδοξίες που επιρρεάζονται και από την ένταση που δημιουργεί το οικονομικό σύστημα και το σύστημα μοντέρνων αξιών που κάνουν δύσκολη την συμβίωση των νέων με κύριο αποτέλεσμα την υπογεννητικότητα και την μοναξιά.

Όπως είπε και ο Οδυσσέας Ελύτης, Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. 

Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του.

Είναι η δική μας γενιά που έφερε την παρακμή της μεταπολίτευσης που πρέπει να αντιδράσει και να επανορθώσει διότι η επομένη δεν θα έχει την μνήμη και το μέτρο σύγκρισης. 

 Ας ενωθούμε να κάνουμε την αγανάκτηση κραυγή και θύελλα που θα σαρώσει τους προδότες και θα κόψει τα δεσμά της επιστημονικά επιβαλλόμενης βαρβαρότητας που στοχεύει στον εξευτελισμό και την ατίμωση ​του ανθρώπου όπως λέει και ο ποιητής.

Ηλίας Σταμπολιάδης​



1 σχόλιο:

  1. If you're trying hard to burn fat then you absolutely have to try this totally brand new custom keto plan.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and chefs have united to provide keto meal plans that are powerful, convenient, price-efficient, and delicious.

    Since their first launch in early 2019, thousands of people have already remodeled their figure and health with the benefits a great keto plan can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή