Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!



Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ



Γράφει η Anna Art

Δεν φοβάμαι τους Τούρκους, δεν φοβάμαι τους λαθρομετανάστες, φοβάμαι τους νεοέλληνες ραγιάδες , φοβάμαι αυτούς που ασυνείδητα, αυτούς που χωρίς ψυχή σκοτώνουν τους Έλληνες συμπολίτες τους λέγοντας την δουλειά μου κάνω, εντολές εκτελώ!
ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩ!

Οι νεοραγιάδες που ευθύνονται για την γενοκτονία των Ελλήνων!!
Σου ζητάνε φόρους παράνομους και καταχρηστικούς, αυτοί που υποτίθεται ότι είναι υπάλληλοι της εφορίας. 

Και λέω υποτίθεται γιατί εφορία δεν υφίσταται από την στιγμή που εφορία λέγεται το ταμείο δημοσίων εσόδων! Και δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε ταμείο δημοσίων εσόδων! 

Έχουμε ΑΑΔΕ η οποία είναι μία ανεξάρτητη αρχή χωρίς νομική υπόσταση! Δηλαδή μία ιδιωτική εταιρεία εσόδων που λειτουργεί αόρατα απρόσωπα και χωρίς έδρα! Και από μία μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι τα έσοδα κατατίθενται σε τράπεζα της ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ!

Επομένως δεν καταταχωρούνται υπέρ του έθνους κράτους αυτά τα έσοδα ούτε είναι ανταποδοτικά στον Ελληνικό λαό!;

Τώρα οι υπάλληλοι αυτής της ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, δεν είναι κάν δημόσιοι υπάλληλοι! Είναι υπάλληλοι αυτής της ιδιωτικής Εταιρείας οι οποίοι όμως πληρώνονται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού!

Τα καθήκοντα των υπαλλήλων; Να κάνουν σωστά την δουλειά τους η οποία είναι να υπακούσουν στις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές των αόρατων αφεντικών τους γιατί αλλοιώς κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους και να μείνουν χωρίς μισθούς!

Ποιά είναι όμως η δουλειά τους; Η δουλειά τους είναι να σε χρεώνουν φόρους που σε ρουφάνε το αίμα, που σε αποστραγγίζουν μέχρι να μην μπορείς να τους πληρώσεις και να προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσίας! 

Υπογράφουν βέβαια τις κατασχέσεις για να μην χάσουν αυτοί τις δουλειές τους, χωρίς να σκέφτονται ότι υπογράφουν την καταδίκη και τον θάνατο του διπλανού τους!

Η σκέψη του η ασυνείδητη; Την δουλειά μου κάνω: Δηλαδή εγώ ζώ εσύ να πεθάνεις, αλλοιώς κόψε τον λαιμό σου!

Και εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Όμως στους λαθρομετανάστες επενδυτές δίνουν απλόχερα ΑΦΜ χωρίς κανέναν έλεγχο χωρίς καμμία φορολογική επιβάρυνση. 

Δίνουν σε αυτούς που όχι δεν πρόκειται να συνεισφέρουν το παραμικρό έσοδο για τον μισθό τους, αλλά μπορεί αυτοί να είναι οι δολοφόνοι, η βιαστές των παιδιών τους η να γίνουν οι κλέφτες τους η οι μελλοντικοί συμπολίτες τους! 

Δίνουν σε αυτούς που ήρθαν να εποικήσουν, να αλώσουν την χώρα μας ως μία άλλη άλωση , ως μία νέα Μικρασιατική καταστροφή!

Πάμε τώρα στους συμβολαιογράφους:

Εκτελώ εντολές!Το να προχωρήσω σε πληστειριασμό ακινήτου είναι η δουλειά μου! Εκτελώ εντολές! Όμως δεν μας έχουν πεί τι εντολές εκτελούν! Είναι νόμιμες οι εντολές; Συμφωνούν με τους νόμους του Συντάγματος;

Η δεν γνωρίζουν τους νόμους οι συμβολαιογράφοι;
Τους γνωρίζουν! Απλά εκτελούν εντολές των αφεντικών τους γιατί έχουν τους μισθούς τους! Πληρώνονται βαρβάτα για την δουλειά που κάνουν!

Τι , θα σκεφτούν αυτούς που θα ξεσπιτώνουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν η γιατί είναι άρρωστοι;

Όχι βέβαια γιατί μπορεί να χάσουν την δουλειά τους! Να χάσουν και αυτοί την δουλειά τους όπως τους άλλους; Πρός Θεού! Αλλά δεν μας είπαν ποιοί είναι τα αφεντικά τους!
Πάλι: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!


Πάμε τώρα στους τραπεζίτες!

 Σου κατάσχουν τα ακίνητα γιατί και αυτοί εντολές εκτελούν!
Δεν ξέρουν όμως ότι οι τράπεζες πήρανε τρείς φορές πίσω τα λεφτά τους με τις ανακεφαλαιοποιήσεις για να σωθούν και τα χρεώθηκε ο Ελληνικός λαός και ότι αυτοί χρωστάνε στον Ελληνικό λαό; Και φυσικά το ξέρουν, αλλά εκτελούν και αυτοί εντολές των αφεντικών τους και έτσι ξεσπιτώνουν τους Έλληνες και χαρίζουν τα ακίνητα των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες! Στους μελλοντικούς φονιάδες τους! Βέβαια τι , να χάσουν την δουλειά τους;
Και εδώ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!


Πάμε τώρα στους υπαλλήλους της ΔΕΗ!

Έρχονται και σου κόβουν το ρεύμα η σου βγάζουν την χελώνα γιατί δεν μπορείς , αδυνατείς να πληρώσεις τους υπέρογκους λογαριασμούς που σε φορτώνουν, διότι δεν σε φορτώνουν μόνο με την αξία ρεύματος που και εκεί κλέβουν από τις κιλοβατώρες, αλλά σε φορτώνουν με ΕΡΤ θαρρείς και την βλέπουμε, σε χρεώνουν ΔΕΔΔΗΕ ΑΔΜΗΕ, ΥΚΟ υποτίθεται για τις παραμεθόριες περιοχές που και αυτοί πληρώνουν, αλλά στην ουσία είναι για τις δωρεάν παροχές στους λαθρομετανάστες, σου χρεώνουν με τέλη δήμου, θαρρείς και η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να εισπράττει τέλη που τα χιλιοπληρώνουμε αυτά και μετά σού ρχεται ο λογαριασμός που αντιστοιχεί πολλές φορές με έναν κατώτατο μισθό!

Και αφού τους μισούς Έλληνες τους έχουν απολύσει από τις δουλειές τους και τους άλλους τους δίνουν μισθούς πενίας, έχουν απαίτηση να πληρώνουν τους λογαριασμούς χωρίς να τους νοιάζει εάν μπορούν να ζήσουν!

 Και φυσικά εάν δεν μπορούν να πληρώσουν κόβουν το ρεύμα η σου βγάζουν το ρολόι! Φυσικά γιατί κάνουν την δουλειά τους, γιατί εντολές εκτελούν!

Δεν τους νοιάζει εάν στερούν την ζωή του άλλου! Αν ο άλλος δεν μπορεί να μαγειρέψει, εάν δεν μπορεί να ζεσταθεί, εάν είναι άρρωστος! Απλά αυτοί έχουν δουλειές! Τι, να μείνουν χωρίς δουλειά;

Σου λένε βέβαια: Πάνε να κάνεις διακανονισμό!

Χμ... Να κάνεις διακανονισμό σε τι; Εάν ήσουν άνεργος για χρόνια, εάν αδυνατούσες να πληρώσεις διότι δεν είχες να φάς, εάν οι χρεώσεις ήταν υπέρογκες και κάποιος που είναι χαμηλόμισθος δεν μπορεί να πληρώσει, πώς να πάει να κάνει διακανονισμό όταν οι διευθυντάδες της ΔΕΗ σου ζητάνε το 30-40%;;; 

Και μάλιστα εάν τους Λές, ναι είμαι πρόθυμος να πληρώνω κάθε μήνα ένα επιτρεπτό ποσό αλλά είναι αδύνατο να βρώ το 30% που ζητάτε που μπορεί να είναι 3000, 4000 διότι δεν το έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να το βρώ και η απάντηση τους είναι: δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα εμείς!

Δεν μας ενδιαφέρει απευθυνθείτε σε ιδρύματα του κράτους. Στην εκκλησία, στον δήμο!!
Χα χα στην εκκλησία, στον δήμο!!
Μα εμείς δεν είμαστε λαθρομετανάστες, Έλληνες είμαστε!
Η εκκλησία και ο Δήμος έχουν πρόνοια και αλληλεγγύη μόνο για τους λαθρομετανάστες!

Το κράτος δίνει επιδόματα, δωρεάν σπίτια, δωρεάν θέρμανση, δωρεάν νερό, δωρεάν περίθαλψη , δωρεάν σίτιση δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές μόνο τους επίδοξους κατακτητές που είναι προωθημένοι από τον Σόρρος και τον Ερντογάν! 

Οι Έλληνες δεν πρέπει να ζήσουν!Ομως όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς την συναίνεση των Ελλήνων που δουλεύουν για τα αφεντικά τους που εκτελούν εντολές!

Βέβαια όλοι αυτοί εκ του ασφαλούς δεν μπορούν να καταλάβουν κανέναν άνεργο η χαμηλόμισθο η οποιονδήποτε αδυνατεί να πληρώσει διότι πληρώνονται αδρά από τον Ελληνικό λαό έχουν μία θέση υπολήψιμη ειδικά οι διευθυντάδες , οπότε δεν τους νοιάζει αν πεθάνεις εσύ, αρκεί να ζήσουν αυτοί!

Και εδώ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Μα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τους υπαλλήλους της ύδρευσης!
Σου κόβουν το νερό ,το οποίο είναι κοινωνικό αγαθό και υπάρχει και ΦΕΚ, που λέει ότι δεν είναι τρόφιμο η οτιδήποτε άλλο υλικό αγαθό που υπάγεται στην αγορά τροφίμου η άλλου υλικού, παρόλο αυτό όμως προχωρούν σε διακοπή ύδρευσης και σου στερούν το κοινωνικό αγαθό που είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου!

Και αυτούς δεν τους ενδιαφέρει εάν δεν μπορείς να πληρώσεις!
Δεν τους ενδιαφέρει εάν οι εντολές που εκτελούν είναι παράνομες και αν βρισκόμαστε υπό κατοχή!
Τι να χάσουν την δουλειά τους και αυτοί; Για να ζήσεις εσύ; Όχι βέβαια!

Και εδώ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!


Και εδώ μια διευκρίνιση! Το ρεύμα είναι πηγή ενέργειας! Αυτές οι πηγές ενέργειας ανήκουν στην χώρα μας! Συγκεκριμένα ο λιγνίτης!
Αυτά είναι περιουσία του Ελληνικού λαού την οποία θα έπρεπε να την παρέχουν εάν όχι δωρεάν ,στον Ελληνικό λαό που διανύει περίοδο κρίσης και θα έπρεπε βάσει Συντάγματος να είχαν ληφθεί ειδικά μέτρα, να δίνουν το αντίτιμο στον Ελληνικό λαό για τον ενεργειακό πλούτο που του ανήκει και να πληρώνει ο Ελληνικός λαός μόνο για τα έξοδα που απαιτούνται όπως για την παραγωγή και τους μισθούς!

Το ίδιο και για το νερό! Το νερό προέρχεται από πηγές της χώρας μας! Ακριβώς το ίδιο έπρεπε να ισχύει και για το νερό!
Πάμε τώρα στους εισαγγελείς!

Τους καταγγέλλεις κάποιο περιστατικό από αυτά και σου λένε δεν είναι δική μου αρμοδιότητα!

Ποιανού αρμοδιότητα είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για κάποιον που παρανομεί εις βάρος σου; Όταν σε βλάπτει σωματικά , ηθικά και ψυχικά;

Του πολίτη μήπως, να πάρει τον νόμο στα χέρια του , να αρχίσει να κυκλοφορεί με καραμπίνες και να αρχίσει να παίρνει κεφάλια για να επιβάλλει τον νόμο και να την πάρουνε κάποιοι χαμπάρι;

Και γιατί κύριοι δικαστές δεν επιβάλετε τον νόμο στους κλέφτες λαθρομετανάστες , ρομά, η στους βιαστές και μόλις τους συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί εσείς τους αθωώνετε και την άλλη μέρα κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι εγκληματίες;

Δεν γνωρίζετε τους νόμους; Δεν ξέρετε ότι οι νόμοι που νομοθετούν οι βολευτές η οι ξένες κατοχικές δυνάμεις αντίκεινται στους νόμους του Συντάγματος , στα ανθρώπινα δικαιώματα και στους νόμους της ηθικής;

Τους γνωρίζετε! Όμως για να μην χάσετε τις θέσεις σας το κύρος σας τους μισθούς σας με το να εκτελείτε εντολές παράνομες συνενείτε στην παρανομία και στην γενοκτονία των Ελλήνων!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙ: ΓΙΑΤΙ;

Μήπως γιατί έχει καταλυθεί το Σύνταγμα με την δική σας συναίνεση;

Η μήπως γιατί απλά είναι όλα ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 με ΑΦΜ ;
Όμως και σε αυτήν την περίπτωση εάν δουλεύετε για ιδιωτικές Εταιρείες είστε πάλι παράνομοι διότι καμμία ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν έχει δικαίωμα να νομοθετεί η να δικάζει στο όνομα του Ελληνικού λαού!

Διότι οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Οι ιδιωτικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ δεν μπορούν ούτε να εισπράττουν φόρους υπέρ του δημοσίου συμφέροντος!
Και για να το κάνω πιο λιανά: Φτιάχνω εγώ μια ιδιωτική Εταιρεία! Μπορώ να νομοθετήσω για τον Ελληνικό λαό; Μπορώ να δικάζω τον κάθε πολίτη;

Μπορώ να απαιτήσω φόρους από τον κάθε πολίτη υπέρ του δημοσίου συμφέροντος ενώ αυτά που θα εισπράττω θα είναι για την Εταιρεία μου;

Όχι βέβαια. Δεν θα μου το επιτρέψετε! Εσείς όμως ενώ το γνωρίζετε, πώς εργάζεστε για ιδιωτικές εταιρείες;
Απλά για να μην χάσετε τα μισθό σας τις θέσεις σας! Και ας πεθάνουν όλοι( άπειρες αυτοκτονίες, άπειροι θάνατοι από αρρώστειες λόγω στενάχωρων γεγονότων όπως οικονομικές δυσχέρειες κ.α)

Και εδώ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Άρα ποιοί είναι οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων; Ποιοί γενοκτονούν τους Έλληνες; Οι Τούρκοι; Οι λαθρομετανάστες;

Η οι ασυνείδητοι εκτελεστές παράνομων εντολών που με το να εκτελούν εντολές νομιμοποιούν κάθε τι παράνομο και με την συναίνεση τους νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες , την παράδοση της χώρας μας σε εχθρικές δυνάμεις;

Και φυσικά στην Κατοχή οι γκισταμπίτες και οι δοσίλογοι, εντολές εκτελούσαν για να σώσουν τα τομάρια τους!

Σε τι διαφέρουν οι σημερινοί Νεοέλληνες νεοραγιάδες από αυτούς;
Και κάτι ακόμη! 

Η κάθε κυβέρνηση είναι παράνομη διότι η Βουλή ποτέ δεν συστάθηκε σε σώμα!

Τα συμπεράσματα όσων διαβάσετε το κείμενο αν και μακρόσυρτο , δικά σας!



1 σχόλιο:

  1. Δεν μας ενδιαφέρει απευθυνθείτε σε ιδρύματα του κράτους. Στην εκκλησία, στον δήμο!!
    Χα χα στην εκκλησία, στον δήμο!!
    Μα εμείς δεν είμαστε λαθρομετανάστες, Έλληνες είμαστε!
    Η εκκλησία και ο Δήμος έχουν πρόνοια και αλληλεγγύη μόνο για τους λαθρομετανάστες!
    ΡΩΜΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή