Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΛΕΣΒΟΣ!
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

7 ΒΙΝΤΕΟ




Την κόλαση έζησαν τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις της κατοχικής δωσίλογης κυβέρνησης στην περιοχή της Παγανής,όταν έφτασαν 6 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να σπάσουν την πολιορκία του στρατοπέδου «Κυριαζή» από τους 1500 κατοίκους που με πυροβόλα όπλα και κάθε είδους άλλα «εργαλεία» (λοστούς, μαδέρια κλπ.) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις είχαν εγκλωβίσει τις 4 (κατ'άλλες πηγές 8) διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν μέσα.


Εκτεταμένη όπως πάντα ήταν η ρίψη των παράνομων ακόμη και σε καιρό πολέμου χημικών, ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονταν και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας μάταια να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτούσε να φύγουν άμεσα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.


Αυτό ανακοινώθηκε και από την κυβέρνηση η οποία αναγκάστηκε να δώσει εντολή για αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση....


Protesters tried to breach military barracks verging towards civil unrest








Clashes in front of the Military Base in a couple minutes ago. Now other MAT police squads and a water cannon arrived and dispersed the people. Very tense situation on at the moment.






Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα πατρός Κομνηνού Βράνη...



ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ...

Ραγδαίες ήταν εξελίξεις, με τους κατοίκους να ανακαταλαμβάνουν την υπό επίταξη περιοχή στο Μανταμάδο, αναγκάζοντας τα ΜΑΤ να απομακρυνθούν, και τα μηχανήματα να φύγουν από την έκταση.





Αποχώρηση των ΜΑΤ από Λεσβο






Το μυστικό λοιπόν για την ήττα των δυνάμεων κατοχής βρίσκεται συο γεγονός ότι τραυματιστηκαν 
αστυνομικοί όταν βρίσκονταν ταμπουρωμένοι στο στρατόπεδο Κυριαζή στη Λέσβο και δέχτηκαν πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούσαν καραμπίνες.






Δηλαδή οι δυνάμεις κατοχής. δέχτηκαν επιθέσεις με όπλα.

Στη θέση όπου θα κατασκευαζόταν το νέο κέντρο δύο αστυνομικοί δέχτηκαν πυροβολισμούς με καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια από σκάγια και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Επίσης, μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» από καραμπίνες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 18.30 χθες το απόγευμα οργανωμένη ομάδα ατόμων εισέβαλε σε δεύτερο ξενοδοχείο στο Δήμο Γέρα, όπου διέμεναν αστυνομικοί από την Αθήνα.

Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα δωμάτια, πήραν τα προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν!!!

Η δωσίλογη κυβέρνηση παρά τους πραιτωριανούς που επιστράτευσε, ηττήθηκε κατά κράτος, από τον επαναστατημένο αδούλωτο ελληνικό λαό!












2 σχόλια:

  1. Ο χαπακωμένος ματατζής που άνετα θα έδερνε και την μάνα του για να μην χάσει τα ψίχουλα που του δίνουν,θα σου πει"Την δουλειά μου κάνω ρε φίλεεεεεε"-Ναι ρε φίλεεεεε?Αυτή είναι η δουλειά σου?Να πετάς χημικά στον κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. In this fashion my acquaintance Wesley Virgin's story starts in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to obtain anything they want.

    As it turns out, these are the exact same secrets tons of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and famous.

    You probably know how you use only 10% of your brain.

    Really, that's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this expression has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years back, while riding a non-registered, trash bucket of a vehicle without a license and $3 in his pocket.

    "I'm absolutely fed up with going through life check to check! Why can't I become successful?"

    You took part in those types of thoughts, isn't it right?

    Your very own success story is waiting to be written. All you need is to believe in YOURSELF.

    Watch Wesley Virgin's Video Now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή