Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ



ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τεχνητή νοημοσύνη: Αναφέρεται διακριτικά στο Λευκό Οίκο Κινέζικα σχέδια για να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Τραμπ, την οικογένεια, το υπουργικό συμβούλιο και τα μέλη του Κογκρέσου με μικρο-Botic Robo εντόμων Drones, λέει ο οργανισμός AI




Αυτό το δελτίο Τύπου δημοσιεύει την Έκθεσή μας προς το Λευκό Οίκο και τη Μυστική Υπηρεσία την άνοιξη του 2019, που συνεπάγεται το σχέδιο της Κίνας να χρησιμοποιήσει τις Μικρο-Βοτ, κυβερνητικές ενισχυμένες δράκτρουδες και εμβόλους εντόμων Robo που εγχύονται με δηλητήριο, καθοδηγούμενο από αυτοματοποιημένα συστήματα πνευμόνων να σκοτώσουν ορισμένα μέλη του συνεδρίου, τους ηγέτες του κόσμου, τον Πρόεδρο Τράμπ και την οικογένειά του. 

Αυτές οι τεχνολογίες που προέρχονται από, DARPA, Draper στη Βοστώνη και Wyss Ινστιτούτου Χάρβαρντ, που χτίζουν φέρουν robo-μέλισσες για επικονίαση και τα κουνούπια κηφήνες.. 

Περιλαμβάνει επίσης τις ανακαλύψεις της χρήσης από την Κίνα των εταιρειών AI και Tech για να κατασκευάσουν αεροσκάφη, ρομποτικά και μηχανήματα για να κυβερνήσουν το BRI (One Belt, One Road) στο δίκτυο 5G.

Το ακόλουθο είναι ένα απόσπασμα από την έκδοση «Τεχνητή Νοημοσύνη, Κίνδυνοι για την Ανθρωπότητα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 

Κίνδυνοι για το Βιβλίο της Ανθρωπότητας

Πρόληψη της δολοφονίας του Προέδρου:
Διακριτική αναφορά στον Λευκό Οίκο σχετικά με τα κινεζικά σχέδια για τη δολοφονία του Προέδρου Trump, του Υπουργικού Συμβουλίου και των μελών του Κογκρέσου με τα Μικρο-Botic Έντομα Drones

Το 2018, δημιούργησα τον οργανισμό AI, μετά από μερικούς μήνες διερεύνησης μικρο-εντόμων ρομποτικών αεροσκαφών, ρομποτικής, κινεζικών και δυτικών εταιρειών AI. Βρήκα ότι οι Κινέζοι χρησιμοποίησαν κυβερνητικά για να ενισχύσουν τα έντομα, να χειριστούν την πτήση και να δημιουργήσουν Robo-Bees και να επινοήσουν πειράματα με την πρόθεση να βάλουν συστήματα απελευθέρωσης δηλητηρίων πάνω τους. Έκαναν Weaponising AI με δεδομένα που εξήχθησαν από τη σχέση τους με την Google και πολλές άλλες δυτικές εταιρίες AI, Robotic και Bio-Metric που επέτρεψαν την πρόσβαση σε βιομετρικά δεδομένα άνω των 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων

Αυτές οι τεχνικές που μπορούν να τους επιτρέψουν να δολοφονήσουν άτομα στο Κογκρέσο ή σε προεδρικό επίπεδο, κλέφτηκαν όλοι από το Draper και το Ινστιτούτο Wyss στο Harvard. Σχεδίασα ένα συγκεκαλυμμένο σχέδιο για να περάσω στον Πρόεδρο Trump την απειλή για αυτόν, την οικογένειά του, τον κόσμο και όλη την ανθρωπότητα, από την Κίνα και μερικές μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας AI και τη ρομποτική με εφαρμογή 5G. Μετά από τη JFK και τη δολοφονία του Abraham Lincoln, καθώς και τη σκοποβολή του Reagan, δεν επρόκειτο να το πάρει αυτό ελαφρά.



Προτού να εμβαθύνω στο πώς παραδόθηκε στον Λευκό Οίκο. Θα αποκαλύψω μια περίληψη των περιεχομένων. Η επιστολή απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Trump, αντιπρόεδρο Pence, Sec. του κράτους Pompeo, διευθυντή της μυστικής υπηρεσίας Murray και ενός ατόμου που δεν είναι πλέον στη διοίκηση.

Η Κίνα αναπτύσσει Micro-Bots που έχουν αναγνώριση προσώπου, ευαισθητοποίηση στο χώρο και αισθητήρες κίνησης με σύστημα παράδοσης δηλητηρίων που ετοιμάζεται να πάρει τον Πρόεδρο Trump, μέλη της οικογένειάς του και ορισμένα μέλη του συνεδρίου. Έδωσα παραδείγματα τεχνικών.

Η Κίνα πυροβόλησε τη ρομποτική, τους δρρόνες και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ψηφιακό σύστημα AI και να χρησιμοποιήσει πάνω από 6 δισεκατομμύρια λαούς βιομετρικά στοιχεία και να θέσει σε κίνδυνο τον κόσμο

Αν οι μεγάλες τεχνολογίες και οι εταιρείες ΑΙ δεν βασιλεύσουν μέσα σε 1-2 χρόνια, θα είναι πιο ισχυρές από όλες τις κυβερνήσεις σε συνδυασμό, υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα.

Πρότεινα, μετά το τέλος του πολέμου του εμπορίου, και τα περισσότερα χρήματα της Αμερικής να ξαναγυρνούσαν, να αρχίσουν να εκθέτουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την συγκομιδή οργάνων, με νέα μέτρα, και το βάρβαρο καθεστώς της Κίνας θα πέσει αργότερα. 

Πρότεινα να δημιουργήσω μια επιτροπή για τη δημόσια διερεύνηση, δίωξη θυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής οργάνων των ασκούμενων του Uyghur, των χριστιανών, των ασκούμενων του Φάλουν Ντάφα, των Θιβετιανών και των ακτιβιστών της δημοκρατίας.

Απορρίπτοντας πρώτα την οικονομία της Κίνας και εκθέτοντάς τις, είναι πιο πιθανό να γυρίσουν στην εγκληματική συμμορία που διώκει και σκοτώνει τον κινεζικό λαό. Το XI πρέπει να κάνει μια επιλογή, μερικοί άνθρωποι γύρω του συνδέονται με το Fmr. Ο δικτάτορας Jiang Zemin, ο οποίος είναι ένοχος εγκλημάτων πολέμου. Τώρα η ιστορία, κάτω.

Συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσαν να σκοτώσουν τα μέλη του συνεδρίου, τις οικογένειές τους και τους ηγέτες του κόσμου με ανεπιθύμητους τρόπους μέσω δηλητηρίων που έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση, γεγονός που καθιστά τον θάνατο φυσικό. 

Οι Κινέζοι έχουν πολυάριθμες ιστορικές τεχνικές με συστήματα απελευθέρωσης δηλητηριάσεων, που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση με ΑΙ, ρομποτική και drones με τη σύνδεση του 5G. 

Ξεκίνησα μια αποστολή για να βρω αυτή την έκθεση σχετικά με τις πολύ μυστικές μεθόδους της Κίνας να διεισδύσουν στον Λευκό Οίκο, τις αίθουσες συνεδρίων, τα σπίτια της οικογένειάς τους και τις λεπτομέρειες ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης. 

Έπρεπε να είμαι διακριτικός, έτσι ώστε η Κίνα να μην το ξέρει, καθώς θα είχαν καταλάβει ότι ο επερχόμενος εμπορικός πόλεμος δεν ήταν απλώς το εμπόριο.



Έπρεπε να βεβαιωθώ ότι υπήρχε μια τρωτότητα που θα μπορούσε να διεισδύσει στον Λευκό Οίκο προτού υποβάλω την σύντομη. Στις αρχές της άνοιξης έλαβα ένα κωδικοποιημένο μήνυμα προς τον Λευκό Οίκο, από ό, τι στο τελευταίο μέρος της Άνοιξης του 2019, έκανα μια εκτίμηση της οπτικής ευπάθειας, ενώ ενεργούσα ως τουρίστας στον Πύργο Trump, ακριβώς όπως έφτασε ο Πρόεδρος Trump και έθεσε ερωτήσεις Μυστική Υπηρεσία που μου έδωσε τις απαντήσεις που χρειαζόμουν. 

Στη συνέχεια, έκανα μια άλλη εκτίμηση στην περίμετρο του Λευκού Οίκου, καθώς ο Πρόεδρος Τρούμ παρέμεινε λίγες μέρες αργότερα. Ασφαλώς, μίλησα σε πάνω από 15 περιβόλους της μυστικής υπηρεσίας για τα βασικά των πρωτοκόλλων τους, χωρίς να δίνω γιατί τους έβαλα αυτές τις ερωτήσεις. 

Εκτιμούσα αν το χάος μου ήταν σωστό. Ανακάλυψα, 100%, σαφές και σημερινό κίνδυνο και ο Πρόεδρος ήταν σε κίνδυνο. Βρήκα τόσους πολλούς τρόπους με τους οποίους οι Κινέζοι, με τη χρήση ορισμένων τεχνικών, δεν θα κατονομάσω, μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στον Λευκό Οίκο, τη Διαμετακόμιση Ασφαλείας, μέλη του Κογκρέσου και οποιοδήποτε πρόσωπο ή οικογένεια στον πλανήτη. Σκέφτονται και αναλύουν τα πράγματα με εσωστρεφή τρόπο, τα οποία μπορεί να είναι πολύ παραπλανητικά για το Δυτικό Μάτι.



Κάποια στιγμή κατά την αξιολόγηση ευπάθειας, ζήτησαν την άδειά μου, την οποία έδωσα για να μπορέσουν να με βάλουν στο σύστημά τους για μια επίσημη λίστα παρακολούθησης και να αισθάνονται πιο άνετα.

 Ως θετικό, θα ήταν τρομαγμένοι, με επιφυλακή και θα με έβαλαν σε μια έρευνα, και αν ήθελα να επιστρέψω, τότε αμέσως θα ήξεραν ότι ήμουν εγώ και να είμαι ειδοποιημένος και να το λάβω ως κάτι σημαντικό.

Έδωσα επίσης μια επαγγελματική κάρτα που διαβάζει την Loyal Guardian Security. Αυτό έγινε γιατί δεν ήξερα ποιον θα εμπιστευόταν, καθώς ο Πρόεδρος Trump είχε εχθρούς μέσα και έπρεπε να σιγουρευτώ όταν υποβλήθηκε, έμεινε μόνο με κορυφαία μέλη της μυστικής υπηρεσίας και κανένα άλλο μέλος της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών. 

Εάν έχει διαρρεύσει, τότε οι Κινέζοι θα κάνουν διαφορετικές κινήσεις, και το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να χάσει το πλεονέκτημα έναντι των Κινέζων. 

Είχα μια έντονη αίσθηση, πολύ ισχυρή, ότι υπήρχε μια δύναμη, που πήγαινε μετά από το Trump και όπως εξηγώ σε αυτά τα 2 βιβλία (Τεχνητή Νοημοσύνη, Κίνδυνοι για την ανθρωπότητα & AI, Trump, China & The Weaponization of Robotics με 5G) ήταν απόδειξη κωδικών στο Google και σε άλλα δίκτυα, γραμμένα για να μετατοπίσουν τη σκέψη μέσω των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων με ένα λογισμικό ΑΙ που εισχώρησε σε κάθε τομέα.

Στη συνέχεια, ενημέρωσα κάποιον κοντά στον Πρόεδρο ότι έχω ένα έγγραφο και βρισκόταν σε επικείμενη επικινδυνότητα εντός 6 μηνών έως 1 έτους το πολύ ή ανά πάσα στιγμή. 

Το έβαλα σε ειδοποίηση, αλλά δεν έδωσα το έγγραφο ακόμα. Έπρεπε να σιγουρευτώ ότι κατά κάποιον τρόπο έκανε αρκετά μεγάλο αντίκτυπο ώστε να το πάρει σοβαρά, αλλά έκανε διακριτικά και η Κίνα δεν ξέρει. 

Έτσι, μίλησα με κώδικα, περπάτησα γύρω από την πρωτεύουσα με τέτοιο τρόπο ώστε τα συστήματα κάμερας να με παρατηρήσουν, να μου επισημάνει, αλλά οι Κινέζοι και οι Ρώσοι που άκουγαν, θα πίστευαν ότι είμαι τουρίστας. Πήρα πολλές φωτογραφίες και είχα συνομιλίες για να ταιριάζει με το πλήθος.



Περίμενα μέχρι τη νύχτα ο πρόεδρος Trump πέταξε πίσω στη χώρα. Εμφανίστηκα στις 2 π.μ. στο σκοτάδι ντυμένοι με ένα κοστούμι Armani με γραβάτα της Σκωτίας, καρφίτσα με σημαία Made in America και με προσωπική γνώση, εκτός από τη μυστική υπηρεσία. Δεν θα έδινα ούτε θα έλεγα στη μυστική υπηρεσία ποιος ήταν ο κίνδυνος, όπως ήταν ανένδοτοι, το λέω εκεί.

 Αλλά, αρνήθηκα να δείξω το έγγραφο, μέχρι να εγγυηθεί κάποιος από το εσωτερικό να βγαίνει. Επίσης, ήταν ανένδοτοι το μίλησα δυνατά, κάτι που δεν ήταν η καλύτερη ιδέα, καθώς όλος ο κόσμος κατασκοπεύει τον Λευκό Οίκο και ακούει μέσα. 

Αλλά, δεν είναι το πρωτόκολλό τους για να πάρουν απλά κάτι μέσα, χρειάζεται βήματα. Πήρε μια ώρα, 2 ειδικοί πράκτορες πέταξαν κάτω και μαζί με τους 20 πράκτορες Μυστικής Υπηρεσίας γύρω μου. 

Έδωσα το έγγραφο και, μόλις διάβασαν ένα κομμάτι, ανησυχούσαν, αλλά δεν κατάφεραν να καταλάβουν. Παραδέχθηκαν ότι ήξεραν για ένα μέρος της. Δεν πίστευα ότι θα το χειριζόταν σωστά, καθώς μερικοί φάνηκαν άπειροι, και όχι ο αγαπητός του Προέδρου, ενώ η πλειοψηφία των φρουρών εκεί πραγματικά νοιαζόταν για την ασφάλεια του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και ανησυχούσε πολύ.

 Όμως, έπρεπε να βεβαιωθώ ότι αυτό έγινε σωστά, καθώς δεν είχα προσωπικά πρόσβαση στον Πρόεδρο Trump. Διπλασιάστηκα και το έδωσα στον άνθρωπο του Trump και ενημέρωσα ότι μια ξεχωριστή μονάδα SS πέταξε κάτω σε κάποιον που γνωρίζω από κοντά και ζήτησα από αυτό το πρόσωπο τι έκανα στις 2 το πρωί στο λευκό σπίτι και πόσο καιρό είμαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της πιστής Guardian Security και ο οργανισμός AI.

Το άτομο ήταν ανησυχημένο και δεν είχε ιδέα, ούτε γνώση για τον Οργανισμό AI μου, ή τι AI ήταν, εκτός από ότι είμαι καλός στην ασφάλεια και είμαι κατηγορηματικός ότι ο Πρόεδρος έκανε πράγματα για να σώσει τον κόσμο. 

Αμέσως η έρευνα σταμάτησε από τη μυστική υπηρεσία αφού ανέφερα στο άτομο του ατού, καθώς θα έφερνε την προσοχή στην απειλή. Αυτό αναμένεται, όπως στα τέλη του 2002, σε αεροπλάνο, είπα σε μια επιβάτη που έμενε δίπλα μου μια απάντηση στην ερώτησή της «αν πρέπει να πάμε στον πόλεμο και τι θα συμβεί». 

Δήλωσα ότι εάν πάμε στον πόλεμο με το Ιράκ, θα χαθούν πολλές ζωές στο ΙΣ, εκατομμύρια νεκρούς του Ιράκ, περιοχές αποσταθεροποιημένες και πίσω από τον Μπους ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εταιρίες που επηρεάζουν τις αποφάσεις του και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ότι η πραγματική απειλή είναι η Κίνα. Εξήγησα ότι θα βρισκόμασταν στη μέση ανατολή για 20 χρόνια.


Με το ρητό αυτό, το FBI εμφανίστηκε στο σπίτι μου και έκανε μια 2ωρη συνέντευξη. Οι κύριοι στο FBI ήταν πολύ επαγγελματίες, έξυπνοι και συμπαθητικοί. Ζήτησαν: «Γιατί ήμουν στα βουνά της Κίνας, τι είδους διαλογισμό και πολεμικές τέχνες, τι είναι αυτό το βιβλίο Καλύτεροι άνθρωποι, Καλύτερος κόσμος, 

Το βιβλίο για να σώσει, να αλλάξει και να βελτιωθεί ο κόσμος μας, γράψατε» τους έδειξα το βιβλίο 800 σελίδων και το κοίταξαν. Η κυρία μου είχε αναφέρει και μερικοί επιβάτες είχαν κάνει το ίδιο. Μετά από όλα, ήταν μετά το 911, αν και φορούσα κοστούμι. 

Το να γεννιέται στο Ιράν, όμως είναι Αμερικανός με πίστη στην Αμερική, έχει τα προνόμιά του. Ως εκ τούτου, εδώ στο Λευκό Οίκο, ήταν χρήσιμο να σιγουρευτεί ότι παίρνει την προσοχή τους αρκετά, έτσι παίρνει στον Πρόεδρο Τρούμπα.

Ως σημειωματάριο, αφού πήγαμε στο Ιράκ, καταστρέψα το βιβλίο στο οποίο εργάστηκα για 2 χρόνια σε ένα δωμάτιο. Έχει 100 υπο-κεφάλαια και έφερε όλους τους τομείς σπουδών σε μια διασύνδεση με μια θεωρία για να εξηγήσει τα πάντα. Ήμουν λίγο φιλόδοξος, θα μπορούσατε να πείτε. 

Στη συνέχεια πήγα στο σχολείο για να κερδίσω βαθμούς στη Διεθνή Ασφάλεια και την Εσωτερική Ασφάλεια. Καθώς δεν γνωρίζετε πόσο γνωρίζετε, οι άνθρωποι στρέφονται πάντοτε σε εκείνους που είναι γνωστοί και βρίσκονταν για συμβουλές και επαγγελματικές συμβουλές, αντί για εκείνους που δεν είναι πολύ γνωστοί.

Για να επιστρέψετε σε αυτή την ιστορία. Τρυφέρα το αντίγραφο που έδωσα στο Λευκό Οίκο και στο άτομο του Ατού, που ήταν χειρόγραφο, καθώς δεν ήθελα να κρατήσω ίχνη από υπολογιστή. Και στις δύο περιπτώσεις, μεταδόθηκε στη μυστική υπηρεσία.

 Το έγγραφο ήρθε από την Loyal Guardian Security και τον οργανισμό AI, με το όνομά μου ως παρουσιαστή. Αμέσως έβλεπα αλλαγές, ενέργειες και μετριασμό στις απειλές.

Ξέρω πώς να οικοδομήσω αυτό το αμυντικό σύστημα ενάντια στο AI. Μπορώ να σκεφτώ και να αναλύσω πολλά πράγματα με πολύ γρήγορο ρυθμό με τρόπο που άλλοι δεν μπορούν. 

Έπρεπε να περιμένω μέχρι να καταλάβει η Κίνα ότι το Trump δεν έκανε απλώς έναν εμπορικό πόλεμο για να επιστρέψει τα χρήματα των αμερικανών, αλλά θέλησε να εξαλείψει το κομμουνιστικό καθεστώς που έχει εκατομμύρια ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και απειλεί τον κόσμο με AI, Robotics και 5G.

Όταν είδα ότι ο χρόνος ήταν σωστός, κερδίσαμε τον εμπορικό πόλεμο στο βαθμό που μπορούσαμε και η Κίνα κατάλαβε ότι ο Τράμπα έπαιζε σκάκι μαζί τους και τους χτύπησε για να σώσει τον κόσμο από την άνοδο της Κίνας, έγραψα AI, Trump, China & The Οπτικοποίηση της ρομποτικής με 5G.

 Ο υπότιτλος ολοκληρώθηκε με «Γιατί ο κόσμος χρειάζεται να υποστηρίξει τη διοίκηση του ατού κατά του καθεστώτος της Κίνας». Αμέσως το Facebook AI System απαγόρευσε την προώθηση και ζήτησε τη διεύθυνση του σπιτιού μου αν θέλησα να ασχοληθώ. 

Το Facebook δεν θα δεχόταν την εταιρική μας διεύθυνση. Το Twitter δεν το απαγόρεψε εξ ολοκλήρου, το απαγόρευσε μέχρι να αφαιρέσουμε τα λόγια για την υποστήριξη της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου κατά του καθεστώτος της Κίνας. Αρχικά το είχαν απαγορεύσει.



Ήταν έκπληκτος, και google eyed, και πήρε κατευθείαν στο στρατό. Δεν του είπα τίποτα για το Trump ή για όσα είχα κάνει νωρίτερα ούτε για τις απειλές μικρο-κωφών. 

Η έκθεση υποτίθεται ότι αφορούσε αναγνώριση προσώπου, του έδωσα τόσα πολλά πράγματα γνωρίζοντας ότι θα το στρατολόγησε στο στρατό ώστε να κινητοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση ήταν πολύ απασχολημένη με το να βομβαρδίζεται από τις επιθέσεις από μέσα τον αμερικανικό λαό, ο οποίος απομάκρυνε την προσοχή από την απειλή της Κίνας και δημιουργούσε διαίρεση στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών από όλους τους εχθρούς ξένοι ή εγχώριοι.

Ρώτησα αργότερα, γιατί δεν ανέφερε όλα τα ευρήματά μας με το The AI Organization και την Loyal Guardian Security που δεν αφορούσαν το βιομετρικό αίτημά του για το Megvii Face ++. Είπε: «για την προστασία σας, δεν ανέφερα τα ευρήματά σας ή τις δύο εταιρείες σας. Το FBI δεν μπορεί να σας προστατεύσει, αλλά μπορώ «Υπονοούσε ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο εύρημα και ότι η τελική έκθεση πληροφοριών ήταν πέρα από εξαιρετική.

Στο βιβλίο AI, Trump, China & The Weaponization of Robotics με 5G, δημοσίευσα στις 24 Αυγούστου 2019, έγραψα πολλές κωδικοποιημένες γλώσσες που θα καταλάβαινε μόνο κάποιος που είναι επιστήμονες πυραύλων και η διοίκηση του Trump, ενώ εγώ έκανε το κάλυμμα με τέτοιο τρόπο ώστε κάποιοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην το πάρουν σοβαρά και να σταματήσουν να κοιτάξουν για να δουν τι υπάρχει μέσα. Αν και το εξώφυλλο ήταν ακριβές και ο πίνακας περιεχομένων επέτρεπε πολύ έξυπνους ανθρώπους από την κοινότητα των Μυστικών Υπηρεσιών και τον Λευκό Οίκο να δουν τη μεγάλη εικόνα χωρίς να χρειάζεται να δείξουν ότι το αγόρασαν.


Επίσης, δεν συμπεριλάμβανα ονόματα εταιρειών ή κάποια ευαίσθητα δεδομένα για την προστασία των πηγών. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Trump ήξερε ότι εγώ είχα παραδώσει την έκθεση για την απειλή για τον ίδιο, την οικογένειά του, τα μέλη του συνεδρίου και όλους τους ανθρώπους, μέσω της Κίνας. 

Ο πιθανός άνθρωπος του πήρε την πίστη για το έργο μου στο Λευκό Οίκο και δεν είπε στον πρόεδρο Trump. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κρατούσα το στόμα μου κλειστό και περίμενε σχεδόν μισό χρόνο ώστε να μην παρεμβαίνει στους εμπορικούς πολέμους και να επιτρέψει στη διοίκηση να μετριάσει την απειλή εναντίον του κόσμου. 

Έβαλα ένα καλό σχέδιο εκεί, ακριβώς όπως θα έπρεπε να ήταν από την άποψη της ασφάλειας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία ασφάλειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τη διάσωση του λαού στην Κίνα και την εξάλειψη της απειλής για την ανθρωπότητα και τους ηγέτες του κόσμου, από το 5G, το AI και το Robotics.

Η Κίνα γνωρίζει τον Τράμπ, την Αμερική και τους καλούς ανθρώπους του κόσμου, δεν θα σταθεί για στρατόπεδα συγκέντρωσης ούτε θα δώσει έναν Εγκεφάλου ΑΙ που ελέγχει το 5G και τη ρομποτική σε ένα βίαιο καθεστώς που θα μπορούσε να καταστρέψει την ανθρωπότητα. 

Επίσης, δεν επιτρέπεται η αξιοποίηση αυτής της ικανότητας από μια εταιρεία τεχνολογίας. Εντάχθηκα στην κοινωνία των μέσων μαζικής ενημέρωσης μετά από είκοσι χρόνια που δεν είχα το πρόσωπό μου στο διαδίκτυο και άρχισα να τιτλοποιώ στρατηγικά για να αποκτήσω τις ομάδες δεξιοτήτων και τους συνταξιούχους στρατηγούς να μιλάνε πίσω από τις σκηνές. 

Και να πάρετε την κοινότητα των μυστικών για να το σκεφτείτε με έναν ευρύτερο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας που το παίρνει, ξεκινά την έρευνα αυτής της απειλής. Η ανάλυσή μου ήταν ο Πρόεδρος Το Trump δεν μπορεί να συνεχίσει να το κάνει μόνο του και χρειάζεται την υποστήριξη του αμερικανικού λαού, καθώς δέχεται συνεχώς επίθεση από τους Αμερικανούς και χάνει πολύτιμη εστίαση στην ασφάλεια της ανθρωπότητας.

Επιθυμώ να διαδραματίσω έναν σημαντικό ρόλο με τη Διοίκηση της Trump να παράσχει στρατηγικές για την αντιμετώπιση αυτής της ΑΙ απειλής και ελπίζω ο κόσμος να μπορεί να υποστηρίξει όλη την ανθρωπότητα για να εκθέσει την Κίνα και να εξαλείψει αυτήν την απειλή.

Για όσους αγαπούν το Trump και το US, είστε ευπρόσδεκτοι. Για όσους μισούν το Trump, αυτό δεν ήταν μόνο για το Trump. ήταν για εσένα και για την ασφάλεια της ανθρωπότητας. 

Έκανα πολλούς αλγορίθμους, όλα έδειξαν ότι, αν ο Τράππ δολοφονήθηκε, η Κίνα θα κυβερνούσε τον κόσμο και όλοι, συμπεριλαμβανομένων όλων των μηχανικών τεχνολογίας που τον μισούν, και της πλειοψηφίας των ανθρώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα υποδουλώνονταν σε έναν Ορβελιανό κόσμο μέσω της Κίνας. Ακόμα χειρότερα, αυτοί οι μηχανικοί τεχνολογίας θα θανατώθηκαν αφού το χρησιμοποίησαν.

Δεν έλαβα λεφτά, ξόδεψα κάθε δεκάρα που είχα, 18-20 ώρες την ημέρα, χιλιάδες ώρες έρευνας και έρευνας, ενώ μερικά από τα μάτια μου έγιναν λευκά, με μεγάλη προσπάθεια να βγάλουν αυτό το σύντομο χέρι και να τα διατυπώσουν 2 βιβλία, για να προειδοποιήσουμε όλη την ανθρωπότητα, για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε.

Ελπίζω να υποστηριχθεί η Οργάνωση AI και οι προσπάθειές μου και ολόκληρη η ανθρωπότητα θα μπει σε μια σοβαρή συζήτηση για το τι είναι πραγματικά ο AI και τους πραγματικούς κινδύνους που θέτει σε όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δίκτυο των ανθρώπων κατά μήκος του δρόμου και τον αναγνώστη εδώ. 

Όσο περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την Τεχνητή Νοημοσύνη, τους κινδύνους για την ανθρωπότητα », τόσο το καλύτερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου