Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ;Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ  

14 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το φάρμακο για τον κορωναϊό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Είναι το Chlorochine αλλά τα σχέδια τους είναι άλλα: θάνατος σε εκατομμύρια ανθρώπους και παγκόσμια οικονομική κρίση.

Το φάρμακο για τον κορωναϊό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση και θεραπεία από ελονοσία. Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς σε διαφορές πόλεις στην Κίνα και διαπίστωσαν την αποτελεσματική θεραπεία.

Σε έναν 54χρονο άντρα του χορήγησαν το Chlorochine επί τέσσερις συνεχείς ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη θεραπεία.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου μετά από 100 δοκιμές σε ασθενείς δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια και οι ασθενείς θεραπεύτηκαν.

China announced that they found a cure.

2.23 NEWS from Korea, China, Italy, turkey and IRAN.
Εν τω μεταξύ όπως δείχνει το παρακάτω ω βίντεο οι καταστάσεις που βιώνονται στην Κίνα είναι πραγματικά φρικτές. Κάτοικοι βράζουν τα χρήματα τους για να τα απολυμάνουν από τα μικρόβια, πέφτουν νεκροί στους δρόμους και οι περαστικοί ούτε καν γυρίζουν να τους κοιτάξουν γιατί είναι μολυσμένοι. Ο θάνατος πλέον δεν έχει καμία αξία.

Σε όλα αυτά είναι χαρακτηριστική η μεγάλη βία που ασκούν οι αρχές στον πληθυσμό.

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 12

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 13
ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ

Only women Medical staff have to shave. why??



Παραιτήθηκε ο υπουργός υγείας του Ιράν, Saeed Namaki, δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τον ιό του κορόνα είναι λέει ανεξέλεγκτη η κατάσταση και η εξάπλωση του γίνεται με γρήγορους ρυθμούς, χάσαμε τον έλεγχο. 

Η γραφειοκρατία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους ρυθμούς και την εξάπλωση και θεραπεία του ιού πράγμα που αρχίζει να δημιουργεί πανικό στον λαόν. Αναγκαστική η παρουσία του στρατού στους δρόμους.

Το Ιράν δεν έχει τα μέσα να χειριστεί μια πανδημία στην χώρα της .Μην πιστεύετε τις αναφορές τις Π.Ο.Υ , τα ΜΜΕ λένε ψέματα . Ψάξτε την αλήθεια στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητες αναφορές και βίντεο από I-Phone και κρυφές κάμερες. Καθημερινά η αλήθεια βγαίνει όλο και περισσότερο στο φώς.

Iran President Report Leaked



9 korean don’t know where did they get infected






Ο κοροναϊός-Coronavirus περιέχει μοναδική ιδιότητα «κέρδους-από-λειτουργία» για αποτελεσματική διάδοση στον ανθρώπινο πληθυσμό «- Ακριβής απόσπασμα από το Επιστημονικό Έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην Ανίχνευση Ανίχνευσης



Τώρα έχουμε βόμβες, αποδεικνύοντας ότι ο κορωναϊός του CoVid-19 «Wuhan» σχεδιάστηκε ειδικά ως επιθετικό όπλο βιολογικού πολέμου, σχεδιασμένο να στοχεύει στην εξόντωση των ανθρώπων.



Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Antiviral Research (τόμος 16, Απρίλιος 2020) έχει τον τίτλο: «Η γλυκοπρωτεϊνη ακίδας του νέου κοροναϊού 2019-nCoV περιέχει μια θέση διάσπασης που μοιάζει με φουρίνη και δεν υπάρχει στον CoV της ίδιας ομάδας».



Αποκαλύπτει ότι ο κοροναϊός CoVid-19 περιέχει μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία του επιτρέπουν να λειτουργήσει ως αποτελεσματικότερο όπλο για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, γεγονός που εξηγεί γιατί ο ιός ήταν αδύνατο να περιέχεται (ακόμη και κάτω από συνθήκες «καραντίνας» έχουν αποτύχει καθολικά στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και αλλού).





Όπως εξηγούν οι συγγραφείς της επιστήμης στο πλήρες κείμενο: «Αυτή η θέση διάσπασης τύπου φουρίνης … μπορεί να προσφέρει κέρδος-λειτουργία στο 2019-nCoV για αποτελεσματική εξάπλωση στον ανθρώπινο πληθυσμό». (Η έμφαση προστέθηκε)

Τα πτώματα είναι τόσα πολλά που για να μην χρειάζεται η μεταφορά τους σε κλίβανους έχουν τοποθετήσει φορητούς καυστήρες στα νοσοκομεία για να τους καίνε επί τόπου. 400.000 φορητοί καυστήρες έχουν μοιραστεί σε όλη την Κίνα για να καίνε τα μολυσμένα πτώματα με την ελπίδα ότι έτσι δεν θα απλωθεί παραπάνω η μόλυνση. 

Εξαιτίας αυτής της ανάγκης η κινεζική κυβέρνηση έχει παραγγείλει άλλο ένα εκατομμύριο φορητούς καυστήρες γεγονός που δείχνει σε τι έκταση έχει απλωθεί η θανατηφόρος επιδημία.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν κάψουν…30.000.000 πτώματα σε μικρό χρονικό διάστημα. 3000 ιατροί και νοσοκόμες έχουν μολυνθεί από τον ιό. 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και ενώ οι επίσημες αρχές μιλάνε για 2000 θανάτους στην πόλη Βουχάν, το νούμερο αυτό δεν δικαιολογεί ότι παρήγγειλαν χιλιάδες φορητούς καυστήρες για να καίνε τα πτώματα.

Αν ο ιός προερχόταν πραγματικά από ζώα οι κινεζική κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκρυβε τον ακριβή αριθμό των πεθαμένων αλλά επειδή έχει διαπιστωθεί ότι είναι βιολογικό όπλο και ο κόσμος το μαθαίνει παντού η Κίνα προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια με κάθε μέσο.


Coronavirus Outbreak – Wuhan whistleblower discloses highly likely REAL death toll, 1200 ppl/day!


Ο Bill Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έκαναν μια προσομοίωση εκβλάστησης Coronavirus μόλις 6 εβδομάδες πριν από την πραγματική έκρηξη.

Περαιτέρω, το επιστημονικό έγγραφο διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει γνωστή ιογενής καταγωγή στον κοροναϊό CoVid-19, που σημαίνει ότι δεν εξελίχθηκε από τη φύση. 

Είχε κατασκευαστεί, και οι συγγραφείς του επιστημονικού χαρτιού δηλώνουν επίσης ότι ο ιός περιέχει στοιχεία από το MERS, δηλώνοντας: «Πριν από την εμφάνιση του 2019-nCoV, αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό δεν παρατηρήθηκε στη γενεαλογία β των ιόντων betacoron».

Το αφηρημένο και πλήρες PDF (πληρωμένο) της μελέτης είναι διαθέσιμο μέσω του ScienceDirect.com.


Οι πτυχές αυτής της έρευνας ήρθαν στο φως νωρίτερα σήμερα από τον καθηγητή Frances Boyle ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Alex Jones (2η ώρα εκπομπής, 19 Φεβρουαρίου 2020) για να αποκαλύψει τα ευρήματά του που επιβεβαιώνουν ότι ο κορωναϊός Wuhan ήταν μηχανικό βιολογικό όπλο.

5 + προγράμματα της ΝΤΠ που συνοδεύουν την επιδημία του κοροναϊού. το πλήρες αντίγραφο από αυτή τη συνέντευξη, περιέχει εκπληκτικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του ιικού όπλου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τμήμα των 47 λεπτών εδώ:

SMOKING GUN: China Bought Weaponized Wuhan Virus From U.S.

China’s Coronavirus May Have Leaked From A Lab
Coronavirus COVID19 China Unrest dehumanizing – China Uncensored


Undercover Investigation Indicates Coronavirus Death Toll in Wuhan Much Higher Than Official Number




Η θανατηφόρος αυτή επιδημία έχει ανατρέψει δραματικά τις παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες και κυρίως το εμπόριο εισαγωγών-εξαγωγών γεγονός που εξυπηρετεί τα σχέδια της ελίτ για να επιβάλλουν αυστηρό οικονομικό έλεγχο.


Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της εξέλιξης είναι ότι εκατοντάδες πλοία που θα μετέφερνα προϊόντα της Κίνας στο εξωτερικό έχουν καθηλωθεί στα λιμάνια και δεν μπορούν να φύγουν.


CV Fear Porn News Update ~ Worldwide Lockdown Coming ~ 40-70% to Be Infected…»Experts» Warn







Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης είχαν αντίκτυπό και στα λιμάνια της Ινδίας και από την άλλη μεριά της Χιλής σε ένα ντόμινο οικονομικής καταστροφής το ο ποίο όπως υποστηρίζουν κάποιοι ερευνητές εκτυλίσσεται βάσει της ατζέντας 21.



Shipping Shutdown: Exporters Warn of Global Food Trade Collapse


Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ για την Ατζέντα 21

Οι Στόχοι της Ατζέντα 21

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το ιστολόγιό μας εφιστά την προσοχή σε σχέση με το υποδεικνύμενο στο παρόν άρθρο ως φάρμακο για τον κορωναϊό,  το Chlorochine (Χλωροκίνη) καθώς πρόκειται για βαρύ φάρμακο που μπορεί να έχει σημαντικές παρενέργειες.

Για τον λόγο αυτόν δεν πρέπει να γίνει χρήση του φαρμάκου, παρά μόνο μετά από την γνωμάτευση και σύσταση ειδικού ιατρού.

2 σχόλια:

  1. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

    Over 160k men and women are losing weight with a simple and SECRET "water hack" to burn 2 lbs each night as they sleep.

    It's very simple and it works every time.

    Just follow these easy step:

    1) Take a clear glass and fill it with water half the way

    2) Proceed to do this weight loss hack

    you'll become 2 lbs skinnier as soon as tomorrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή