Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ο BILL GATES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ «ΑΛΛΑΞΕΙ» ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ!


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ




Ο Bill Gates χρησιμοποιεί τη πανδημία του κορωνοαϊού για να προωθήσει ριζικές αλλαγές στον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών 

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, παραδέχτηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς και η δική του διακυβέρνηση χρησιμοποιούν την κρίση του κορωναϊού για να κάνουν ριζικές αλλαγές στη «ξεπερασμένη» παραδοσιακή εκπαίδευση.


Φυσικά η Ελλάδα, σύμφωνα και με τη πρόσφατη ψήφιση της τροπολογίας για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα αυτές τις επιδιώξεις στις οποίες αναφέρεται στο παρακάτω άρθρο ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης...! 

Δυστυχώς η Νέα Εποχή είναι εδώ!

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις το status quo», είπε ο Cuomo . 
«Αλλά υπάρχουν στιγμές στην ιστορία όπου οι άνθρωποι λένε, «Εντάξει, είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος για αλλαγή. Το καταλαβαίνω».  Νομίζω ότι αυτή είναι μια από αυτές τις στιγμές».

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς συνεργάστηκε με την πολιτεία της Νέας Υόρκης για να σχεδιάσει ένα προσχέδιο για την εκπαίδευση στο μετα-πανδημικό μέλλον, επιβεβαίωσε ο Cuomo, ο οποίος αναρωτιόταν ανοιχτά γιατί εξακολουθεί να υπάρχει το « παλιό μοντέλο ».

Η απομακρυσμένη – εξ’ αποστάσεως μάθηση και η απόλυτη εξάρτηση από την τεχνολογία θα μπορούσαν να γίνουν ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής των μαθητών, ακόμη και μετά τη λήξη της πανδημίας, εάν ξεκινήσουν οι ριζικές αλλαγές που προωθούνται από τον Μπιλ Γκέιτς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς βγήκε έξω από τα όρια δράσης του και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά της Αμερικής εκπαιδεύονται στο σχολείο. Ήταν επίσης ο κύριος υποστηρικτής του Common Core, το αμφιλεγόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Το Ίδρυμα Γκέιτς ξόδεψε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια και επηρέασε ένα εντυπωσιακό ποσό 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε αμερικάνικους φορολογούμενους πόρους για να καταστήσει το Common Core ως το υποχρεωτικό πρόγραμμα σπουδών σε ολόκληρη τη χώρα.

Οκτώ χρόνια αργότερα, το 2018, και μετά από ένα τεράστιο κύμα αποδοκιμασίας από γονείς και δασκάλους, ο  Μπιλ Γκέιτς τελικά παραδέχτηκε ότι το δημιούργημα του και ο Μπαράκ Ομπάμα, ήταν μια αποτυχία.

« Με βάση όλα όσα έχουμε μάθει τα τελευταία 17 χρόνια, εξελίσουμε την εκπαιδευτική μας στρατηγική », έγραψε ο Γκέιτς  στο blog του  ως πρόλογο σε μια ομιλία που έδωσε στο Κλίβελαντ. 

Αυτή η δήλωση ακολούθησε παραδεχόμενος ότι η εκπαίδευση των ΗΠΑ ουσιαστικά δεν έχει βελτιωθεί στα χρόνια, αφού αυτός και το ίδρυμά του - σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση Ομπάμα - άρχισαν να κατευθύνουν  τρισεκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα που τώρα παραδέχεται ότι απέτυχαν στην εφαρμογή τους στα παιδιά μας.

Τα κακά νέα είναι ότι ο Γκέιτς μιλάει για μια νέα ιδέα για τα σχολικά προγράμματα, ένα Common Core 2.0, αν θέλετε. 

Είναι αυτό το μέρος του σχεδίου του για την εκπαίδευση νέων Νεοϋορκέζων; Φυσικά, γνωρίζοντας τον Μπιλ Γκέιτς, οι ανελέητες φιλοδοξίες του δεν θα ξεκινήσουν και θα τελειώσουν με μια μόνο κατάσταση. Θα είναι η Νέα Υόρκη πρώτη και η υπόλοιπη χώρα στη συνέχεια.

Μετά την καταστροφική αποτυχία του Common Core, είναι δύσκολο να αποδεχτούμε ότι θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Bill Gates να έχει λόγο στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά μας εκπαιδεύονται στο μέλλον.





1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, είμαι η Τερέζα Γουίλιαμς Μετά από χρόνια σχέσης με τον Άντερσον, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να τον επαναφέρω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, Τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον επαναφέρω, αλλά είμαι ο τύπος που ποτέ δεν πίστευε στο ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω, εγώ μου έστειλε το ξόρκι ξόρκι, και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από τρεις ημέρες, ότι ο πρώην μου θα επιστρέψει σε μένα πριν από τρεις ημέρες, έριξε το ξόρκι και εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν γύρω στις 4μμ. Ο πρώην μου τηλεφώνησε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν, έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί ευτυχισμένοι ξανά. Έκτοτε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος γνωρίζω ότι έχει πρόβλημα σχέσης, θα βοηθούσα ένα τέτοιο άτομο παραπέμποντάς τον στο μοναδικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email του: {drogunduspellcaster@gmail.com} μπορείτε να τον στείλετε μέσω email εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
    1) Αγάπη ξόρκια
    2) Χάθηκε η αγάπη
    3) Σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου
    4) Ορθογραφία γάμου
    5) Ξόρκι εγκυμοσύνης
    6) Διαλείμματα ξόρκια
    7) Ξόρκι θανάτου
    8.) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
    9) θέλεις να ικανοποιήσεις τον εραστή σου
    10) Λοταρία
    Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα για μια διαρκή λύση
    μέσω { drogunduspellcaster@gmail.com }

    ΑπάντησηΔιαγραφή