Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΣΤΑΡΕΤΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ:«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»!



O Γέροντας Ιωνάς (Ignatenko) της Οδησσού εμφανίστηκε μετά την κοίμησή του κι απέδωσε μια νέα ανέκδοτη προφητεία για τα διαδραματιζόμενα αλλά και για τα μελλούμενα στην Ουκρανία και τον κόσμο. 

Αποκαλυπτικά γεγονότα έρχονται σύμφωνα με την φερόμενη προφητεία του (αυτό το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε στο Διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2021, ένα χρόνο πριν από τα σημερινά γεγονότα). 

Μια ανάρτηση που συγκλονίζει το ρώσικο διαδίκτυο!!
”όλα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη την μέρα που παραιτήθηκε-έπεσε ο τελευταίος Ρώσος Τσάρος (Τον Μάρτιο του 1917, λίγους μήνες πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της δυναστείας των Ρομανόφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον θρόνο)

Η δύναμη του ρωσικού λαού βρίσκεται στην Ορθόδοξη πίστη, και αυτό ακριβώς φοβούνται περισσότερο οι εχθροί μας. Πληρώνουν πολλά χρήματα για να καταστρέψουν την αρχέγονη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θέλουν να καταστρέψουν όλη την Ορθοδοξία γύρω από τη Ρωσία.

Εξόργισαν τον Παντοδύναμο!

Υπάρχει μια τρομερή τιμωρία για τις αμαρτίες, οι εχθροί μας θα καούν στη φωτιά, θα πνιγούν σε βρώμικο νερό, το σώμα τους θα καλυφθεί με ψώρα μέσα και έξω, τα βράγχια και η χολέρα θα νικήσουν αυτούς που καταπάτησαν την πίστη στον ένα Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα, Ποιητή ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός.

Σε μια ώρα το νερό θα σκεπάσει όλους όσους αρνούνται τον Κύριο και έδωσαν τον Οίκο Του σε ονειδισμό.

Για το γεγονός ότι ετοιμάζουν πόλεμο κατά των Ορθοδόξων, θα τιμωρηθούν από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, όλα τα σπίτια θα καταστραφούν από τον Μιχαήλ Αρχάγγελο με τον Ουράνια στρατιά του, όσοι καταπατούν την Παντοδύναμη πίστη.

Τώρα η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία προετοιμάζουν έναν πόλεμο κατά των Ρώσων και στη συνέχεια θα ζητήσουν βοήθεια από τη Ρωσία …

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάει σύντομα στην κρίση του Παντοδύναμου, ο Τραμπ θα επιστρέψει ξανά στην εξουσία.

Ορθόδοξοι, σπεύσατε να βρείτε καταφύγιο στη Ρωσία.( σσ εννοεί και πνευματικά) Ο Θεός να δώσει να μην πέσει η Αμερική πριν την Αγία Ανάσταση και να έχετε καιρό να φύγετε. Ακολούθως πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα πέσουν.

Ο Κύριος, απάντησε στις προσευχές του Προέδρου σας και του έστειλε έναν δυνατό βοηθό, σύντομα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Ναι, έτσι ώστε οι εχθροί να μπλαβιάσουν από το φόβο της υπεροχής και της δύναμης της Ρωσίας. Όλοι οι εχθροί θα εκδιωχθούν από τη Ρωσία και θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις πράξεις τους. Ο Πούτιν είναι ο πιο ζωντανός από όλους, θα φάει τηγανίτες στην κηδεία των εχθρών της Ρωσίας.( σσ έθιμο ρώσικο)

Πονάει η καρδιά μου για το κοιμισμένο λαό της Ουκρανίας. Μόλις οι ριζοσπάστες μισθοφόροι αγγίξουν τα ουκρανικά ορθόδοξα ιερά, όλα θα ξεκινήσουν. Όσοι μπορούν να προστατεύσουν τα μοναστήρια τους θα αποφύγουν προβλήματα. 

Πόλεις και κωμοπόλεις θα υψωθούν σαν τα νησιά πάνω από αυτά που θα παραμένουν κάτω από το νερό. Διότι επέτρεψαν την κατάχρηση του Κυρίου και της Ορθόδοξης πίστης. Α, θα υπάρχει πολύ βρώμικο νερό. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι άρρωστος, θα ακολουθήσει τον Μπάιντεν.

Ο λοιμός θα πάει σε όλο τον κόσμο, όχι ο πόλεμος, αλλά η ταραχή της φύσης θα σταματήσει το ανθρώπινο κακό και θα σας κάνει να αγαπήσετε τον πλησίον σας.

Θα υπάρχει μεγάλη χάρη του Θεού πάνω στον μεγάλο Ορθόδοξο λαό. Όλοι οι Ορθόδοξοι θα επανενωθούν, πολλοί από τους αλλόδοξους θα λάβουν το Άγιο Βάπτισμα.”

Αμήν έρχου ταχέως Κύριε Παντοδύναμε…



8 σχόλια:

  1. Και αυτή η προφητεία βλέπω να ρεζιλεύει περαιτέρω την πίστη μας. Σήμερα μόλις, οι Ουκρανοί βύθισαν την ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου,το βαρύ καταδρομικο ΜΟΣΧΑ!!!.
    . Οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα(σε τεχνολογία) και πήγαν να τα βάλουν με το ΝΑΤΟ. Το μόνο που ίσως διαθέτουν ως ισοδύναμο των δυτικών είναι τα πυρηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας λες κυρ αργυρη η δικια σου πιστη ποια είναι, και κατηγορείς τις προφητείες ?

      Διαγραφή
    2. ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ - THEOLOGOI-KRITIS.SCH.GR
      ‘’Η δική μας η πίστη (η χριστιανική) δε βασίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά στην Καινή Διαθήκη. Οι χριστιανοί αγαπάμε το συνάνθρωπό μας και λατρεύουμε το Θεό όπως μας δίδαξε ο Χριστός (στην Καινή Διαθήκη), όχι όπως έλεγε ο Νόμος της Παλαιάς Διαθήκης. Η εποχή της Παλαιάς Διαθήκης τελείωσε. Στην Εκκλησία τη διαβάζουμε από ιστορική σκοπιά, επειδή προετοίμασε τους ανθρώπους για τον ερχομό του Χριστού. Έτσι κι εμείς τη διαβάζουμε στον εσπερινό των εορτών, δηλαδή στην προετοιμασία για τη θεία λειτουργία. Ομοίως, λέμε μερικούς παλαιοδιαθηκικούς στίχους στην αρχή της θείας λειτουργίας, πάλι σαν προετοιμασία για όσα θα επακολουθήσουν. Στη λειτουργία όμως διαβάζουμε την Καινή Διαθήκη.’’ Αυτά γράφουν οι Θεολόγοι…Επίσης έχουν γράψει και αυτά:
      Ο Χριστός παίρνει το Νόμο και τη διδασκαλία της Παλ. Διαθήκης και τα αλλάζει τελείως. Τις 10 εντολές τις κάνει μία εντολή: «Θα αγαπήσεις τον Κύριο και Θεό σου και τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου». Όποιος έχει τηρήσει αυτή την εντολή, τις έχει τηρήσει όλες, λέει η Καινή Διαθήκη (κατά Ματθαίον, κεφ. 22, στίχοι 34-30. Επιστολή του αποστόλου Παύλου προς Ρωμαίους, κεφ. 13, στίχοι 8-10).
      Ο Χριστός καταργεί τις θυσίες ζώων, με τις οποίες λάτρευαν το Θεό οι Εβραίοι, και τις αντικαθιστά με τη δική Του θυσία, τη σταύρωσή Του, η οποία διδάσκει το να θυσιαζόμαστε για τους άλλους. Στη λατρεία του Θεού, οι χριστιανοί δεν θυσιάζουμε ζώα, αλλά τελούμε την αναίμακτη (=χωρίς αίμα) θυσία της θείας μετάληψης.
      Ας κλείσουμε λέγοντας ότι οι ίδιοι οι απόστολοι (οι μαθητές του Χριστού), κάνοντας συμβούλιο το 49 μ.Χ., μαζί με τους αγίους της πρώτης χριστιανικής κοινότητας, αποφάσισαν ότι ο Νόμος της Παλ. Διαθήκης δεν δεσμεύει τους χριστιανούς, εκτός από ένα δυο βασικά πράγματα.
      Η διδασκαλία του Χριστού ξεπερνά την ιδέα ότι υπάρχει Ένας Θεός, αυστηρός αρχηγός του λαού Του, και αποκαλύπτει ότι ο Θεός δεν είναι απλά Ένας, αλλά είναι και Τριαδικός, δηλαδή Θεός της αγάπης, που τους αγαπά όλους, δίκαιους και άδικους. Τη σωτηρία τη χάνει ο άνθρωπος που δεν αγαπά το Θεό (άρα Τον βγάζει από την καρδιά του και Του απαγορεύει να τον σώσει), κι όχι εκείνος που «δεν τον αγαπά ο Θεός», γιατί ο Θεός όλους τους αγαπά.’’


      Διαγραφή
    3. Είναι φιλοουκρανοναζί, φιλοζελένσκης και χαίρεται γιατί δεν ξέρει ότι τώρα που το ΝΑΤΟ ξύστηκε στην γκλίτσα του Πούτιν θα φάει το βρωμόξυλο της αρκούδας...
      Ο άνθρωπος είναι πανάσχετος, λέει ότι οι Ρώσοι δεν έχουν τίποτα σε τεχνολογία!!! Τα υποβρύχια της Αποκάλυψης δεν τα γνωρίζει, τους υπερηχητικούς πυραύλους δεν τους γνωρίζει, τις αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες (https://terrapapers.com/i-kosmosferes-tis-rosias/) ούτε που τις έχει ακούσει...

      Διαγραφή
    4. Αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, αντε λοιπόν, αποκαλύφθηκε το σύστημα λιακόπουλου. Το ότι δεν έχουν ηλεκτρονική τεχνολογία είναι γεγονός και κάτι που φαίνεται από αυτά που παθαίνουν στο πεδίο(εκτός αν δεν κατάλαβες ότι η ναυαρχίδα του στόλου τους απέτυχε να προστατέψει τον εαυτό της), δεν έχουν ντρόουν επίσης, δεν έχουν δορυφόρους και οι Ουκρανοί τους διαλύουν κατά το δοκούν με πληροφορίες από τους αντίστοιχους δυτικούς.

      Διαγραφή
    5. Ο Λιακόπουλος είσαι εσύ εδώ πέρα! Συνωμοσιολόγος και φιλοναζί μαζί! ΟΤΙ ΤΟ terrapapers ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΌΠΟΥΛΟΥ ΜΌΝΟ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΗ ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΏΣΕΙ...
      Διάβασε εδώ περί Λιακόπουλου (http://oimos-athina.blogspot.com/2011/12/blog-post_22.html) αν και εσύ είσαι περισσότερο Στριγάς...

      Διαγραφή
  2. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς την πρόνοια του Θεού, και όπου υπάρχει η πρόνοια του Θεού, σίγουρα αυτό που συμβαίνει, όσο πικρό κι αν είναι, θα φέρει ωφέλεια στην ψυχή.

    Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δε φαίνεται να φέρει οφελεια στην ρωσική συμβατική επιχείρηση, οπότε ίσως τους οδηγήσει να επιχειρήσουν εκεί όπου μπορούν, στο πυρηνικό πεδίο.
      Επίσης οι ρήσεις των αγιων που αφορούν τον άνθρωπο και την ψυχή του δεν έχουν σχέση αναλογίας με τις πολεμικές επιχειρήσεις, σε αυτές εάν σε καταστρέφουν, χάνεις

      Διαγραφή