Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΕΠΕΙΚΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΖΟVSTAL


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΖΟVSTAL ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ; 
600 ΞΕΝΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Γιατί η Ρωσία δεν βομβαρδίζει το Azovstal!!Παραδόθηκε η 36η Ταξιαρχία Ουκρανών στη Μαριούπολη!

DPR: Η απελευθέρωση “Azovstal” θα γίνει με βοήθεια χημικών που θα ξετρυπώσουν τα φαντάσματα.

Θα διοχετευθούν χημικά αέρια σε Ουκρανούς μαχητές που είναι στα μπουντρούμια του Azovstal. Θα χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα. Η Ρωσία θα τους αντιμετωπίσει ως τρομοκράτες όπως κι είναι...

Η απελευθέρωση της υπόγειας υποδομής του εργοστασίου Azovstal από Ουκρανούς μαχητές θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια χημικών στρατευμάτων. Αυτή η δήλωση έγινε από το προπύργιο του NM του DPR Eduard Basurin στον αέρα του Channel One, αναφέρει ο ανταποκριτής του DT.Τα μέσα του Donbass αναφέρουν τη δήλωσή του.

Για αυτό είναι απαραίτητο να βρεθούν όλες οι έξοδοι από τις υπόγειες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

«Μετά από αυτό, στραφείτε στα χημικά στρατεύματα, τα οποία θα βρουν έναν τρόπο να καπνίσουν τα λαγούμια τους», είπε ο Basurin.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του στρατιωτικού τμήματος είπε ότι το έδαφος του λιμανιού της Μαριούπολης έχει ήδη απελευθερωθεί κατά ογδόντα τοις εκατό. 

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε την εντολή για την απελευθέρωση του Κιέβου και άλλων πόλεων της Ουκρανίας. Δημοσιεύθηκαν επίσης στοιχεία ότι οι μαχητές του Αζόφ χρησιμοποιούσαν παιδιά από ένα τοπικό ορφανοτροφείο ως ανθρώπινο δυναμικό.

Εν όψει κι αυτής τη εξέλιξης η 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στη Μαριούπολη δηλώνει πως τελείωσαν τα πυρομαχικά της και θα είναι η τελευταία μέρα της στη Μαριούπολη...

 Mόλις πριν από λίγο αναφέρεται πως η 36η Ταξιαρχία παραδόθηκε τελικά ως ήταν αναμενόμενο παρά τις πύρινες διακηρύξεις της στο στρατό του DNR και της Ρωσίας...



Γιατί το Azovstal δεν βομβαρδίζεται στη Μαριούπολη; Γιατί είναι γιάφκα του ΝΑΤΟ και μυστικό βιολογικό εργαστήριο κάτω από τη γη.

Η πόλη ελευθερώθηκε το Δημαρχείο και τα λοιπά κυβερνητικά κτίρια τέθηκαν υπό τον έλεγχο του ρώσικου στρατού. Ωστόσο στη βιομηχανική ζώνη, στο μεγάλο εργοστάσιο Azovstal η μάχη συνεχίζεται.

Οι Ουκρανοί εναπομείναντες πεζοναύτες διαμηνύουν ότι σήμερα θα είναι η τελευταία μάχη και ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά….   

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Έντουαρντ Μπασουρίν, εκεί κρύβονται περισσότεροι από τρεις χιλιάδες εθνικιστές και στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

Επίσης, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, υπάρχουν υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και επιστήμονες του ΝΑΤΟ που συμμετείχαν στις εργασίες βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Η πολυπλοκότητα της επίθεσης στο Azovstal είναι ότι η επιχείρηση έχει πολλά τούνελ και μπουντρούμια που προστατεύουν τους Ουκρανούς Ναζί από βομβαρδισμούς. Αυτή είναι μια πραγματική πόλη μέσα σε μια πόλη: μια ολόκληρη πόλη τύπου Μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν με άλλους έξι ή οκτώ υπόγειους ορόφους.

Ο Eduard Basurin σημειώνει ότι είναι αδύνατο να βομβαρδίσεις από ψηλά, είναι απαραίτητο να κάνεις ένα σάρωμα υπόγεια. Το κύριο πράγμα είναι να βρεθούν περάσματα και έξοδοι σε αυτά τα μπουντρούμια και, στη συνέχεια, να περιμένεις έως ότου ν αρχίσουν οι ίδιοι να τα παρατάνε.

Πολλοί άνθρωποι θέτουν το ερώτημα: γιατί το Azovstal δεν βομβαρδίζεται; Οι ειδικοί αναφέρουν αρκετούς λόγους.

Πρώτα. Δεν έχει νόημα να καταστρέφονται υποδομές από ψηλά, αν όλη η «καρδιά» είναι μέσα, ή μάλλον υπόγεια. Επιπλέον, υπάρχουν κτίρια κατοικιών κοντά και τα πυρομαχικά από το αεροσκάφος πέφτουν ελεύθερα. Υπάρχουν όπλα υψηλής ακρίβειας, αλλά για άλλη μια φορά – το νόημα αυτού είναι ελάχιστο.

Δεύτερο. Εάν οι ναζιστές βομβαρδιστούν και θαφτούν υπόγεια, τότε κανείς δεν θα μάθει για τις τρομερές θηριωδίες τους στο έδαφος του Ντονμπάς. Προφανώς υπάρχουν και βιολογικά εργαστήρια στις υπόγειες αποθήκες του εργοστασίου, τα οποία κρύφτηκαν επιμελώς. Χρειάζονται δηλαδή στοιχεία. 

Oι Ρώσοι θέλουν να έχουν ατόφια την εικόνα της τεχνογνωσίας των δυτικών και τι έστησαν εκεί. Θέλουν επίσης ζωντανούς τους ΝΑΤΟ ικούς αξιωματικούς ώστε το βαθύ λαρύγγι της όλης επιχείρησης να αρχίσει να δίνει την πραγματική εκδοχή κι εμπλοκή των δυτικών..

Ποιες είναι οι επιλογές για να βγάλεις τους ναζί από το εργοστάσιο; Όπως λένε στρατιωτικοί ανταποκριτές που επικοινώνησαν με τον στρατό: υπάρχουν τρόποι.


Η θάλασσα είναι κοντά, έχει αρκετό νερό. Πλημμύρα, διοχέτευση υδάτων..κατακλυσμός. Δεν τους σκοτώνεις αμέσως, τους δίνεις μια ευκαιρία να κολυμπήσουν. Οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν θέλω καν να τις περιγράψω, είναι πιο αποτελεσματικές…. 

Σε αυτό το σημείο, αφήστε τους στρατιωτικούς χημικούς να αποφασίσουν το θέμα αναφέρει ο πολεμικός ανταποκριτής Sladkov, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Νωρίτερα γράφτηκε: Η επίθεση στο Azovstal υποστηρίζεται από τανκς και αεροσκάφη: γυναίκες ελεύθεροι σκοπευτές εξακολουθούν να εργάζονται στην ίδια τη Μαριούπολη. 

Τώρα οι μονάδες μας έχουν εισέλθει στο έδαφος του Azovstal, υποστηρίζονται από άρματα μάχης και αεροσκάφη. Σύμφωνα με τον Έντουαρντ Μπασουρίν, εξακολουθούν να υπάρχουν περίπου τρεις χιλιάδες μαχητές στο έδαφος της βιομηχανικής ζώνης της Μαριούπολης.

Εισβολή στο Azovstal στη Μαριούπολη: βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τους Πεζοναύτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την παράδοσή τους.

 Σχεδόν όλη η Μαριούπολη απελευθερώθηκε από τον ρωσικό στρατό και τις συμμαχικές δυνάμεις. Η βιομηχανική ζώνη παραμένει κατεχόμενη από εθνικιστές. Και αυτές είναι οι δύο πιο σημαντικές εγκαταστάσεις: το εργοστάσιο Azovstal και το λιμάνι. 

Ο καθαρισμός της βιομηχανικής περιοχής προχωρά σύμφωνα με το σχέδιο, και μέρος του εργοστασίου έχει ήδη ανακαταληφθεί, οι Ναζί οδηγήθηκαν στα υπόγεια.


Alexander Bastrykin του Ντόνετσκ: εντοπίστηκαν περισσότεροι από 600 μισθοφόροι που πολεμούσαν στο πλευρό της Ουκρανίας. Ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής Alexander Bastrykin έφτασε στο Ντόνετσκ. 

Οργάνωσε μια επιχειρησιακή συνάντηση, στην οποία δήλωσε ότι εντοπίστηκαν οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας που είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού του Ντονμπάς.



Η Ρωσία με την απόφασή της να χρησιμοποιήσει χημικά αέρια στο Azovstal διακηρύσσει προς κάθε κατεύθυνση ότι αντιμετωπίζει ως τρομοκράτες ναζί και ξένους συνεργούς τους. 

Θα είναι μια επιχείρηση που θυμίζει πως έληξε η ομηρία εκατοντάδων πολιτών από τρομοκράτες σε θέατρο της Μόσχας. 

Σκοτώθηκαν 30 Τσετσένοι ισλαμιστές τρομοκράτες. Διοχετεύθηκαν χημικά αέρια που χρησιμοποιήθηκαν για να αναισθητοποιηθούν οι τρομοκράτες. Η Ρωσία δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ…

Στο τελευταίο βίντεο 2 από τους αιχμαλώτους του καταρριφθέντος ελικοπτέρου δηλώνουν Γάλλοι της DGSE αλλά υπάρχει κι ένας υψηλόβαθμος γνωστός άγνωστος πλέον Αμερικάνος…….

Mια ακόμη πληροφορία τελευταίας στιγμής..



Το ναζιστικό τάγμα Azov ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός φέρεται να χρησιμοποίησε χημικό δηλητήριο από drone εναντίον τους στη Μαριούπολη.

Τα θύματα έχουν αναπνευστικά προβλήματα…Το παίζουν Λευκά Κράνη οι Αζοφίτες;;






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου