Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ:«ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ»

ΒΙΝΤΕΟ


Φοβερό βίντεο δείχνει Τσετσένους να έχουν συγκεντρώσει αιχμαλώτουςαπό την Ουκρανία.

Ειπώνονται τα εξής λόγια:

«Πήρατε την σωστή απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ώστε να μην εξοντώνεται ο άμαχος πληθυσμός, ο λαός της Ουκρανίας.

Προφανώς ακούστε την έκκληση του Ραμζάν Αχμάτοβιτς να καταθέσετε τα όπλα, γιατί είναι τελείως ανώφελο να πολεμάτε και να καταστρέφετε τις ίδιες σας τις πόλεις.

Γι’ αυτό σήμερα ποιόν πρέπει να υποστηρίξετε; Εσείς δώσατε όρκο να υπερασπίζεστε τον λαό σας – σωστά;

Εμείς ήρθαμε εδώ να διεξάγουμε την ειδική πολεμική επιχείρηση όχι εναντίον του ουκρανικού λαού, αλλά εναντίον των ναζιστών του Bandera και των σατανάδων, οι οποίοι είχαν κάνει τα ίδια και σε εμάς στην Τσετσενία.

Σας έχουν κάνει εχθρούς με την Ρωσία. Σε ποιά αποτελέσματα οδηγηθήκατε; Σε τίποτε καλό. Μόνο σε ταπείνωση και προσβολή ενώπιον του Baiden , του ΝΑΤΟ … Έχετε δει και ακούσει πόσα κράτη αυτοί έχουν καταστρέψει κατά τον ίδιο τρόπο: Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη Συρία.. Τώρα είχε τη σειρά η εξόντωση του Ουκρανικού λαού και να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τα αδέρφια σας τους Ρώσους και με όλους εμάς.

Εσείς πήρατε την σωστή απόφαση, γι’ αυτό θα σας φερθούν με σεβασμό σαν σε αιχμαλώτους πολέμου, που πήραν την απόφαση να παραδοθούν.

Είμαι σίγουρος ότι και εκείνοι που βρίσκονται στο ΑΖΩΦΣΤΑΛ, θα πάρουν την ίδια απόφαση, γιατί δεν έχουν απολύτως καμία πιθανότητα να επιβιώσουν..»


Δείτε το βίντεο :


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου