Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...


 1) Η Ρωσία πραγματοποίησε σήμερα με απόλυτη επιτυχία από το κοσμοδρόμιο Vostochnoye στην Ανατολική Σιβηρία εκτόξευση υπερηχητικού διηπειρωτικού πυραύλου τύπου Sarmat. 

O πύραυλος αυτός είναι σε θέση να εξαφανίσει 10 πόλεις σαν την Ουάσινγκτον μέσα σε 20 λεπτά...και δεν μπορεί να αναχαιτισθεί με κανένα σύγχρονο μέσο...Η εκτόξευση ήταν ένα σαφές μήνυμα προς το ΝΑΤΟ.

ΟΚ μέχρι εδώ... Από πού βγαίνει η ονομασία του συγκεκριμένου πυραύλου;;; Από τους αρχαίους Σαρμάτες, ειρηνικούς γείτονες των (πιο... «πολεμοχαρών», ας πούμε) Σκυθών. Πού εκτεινόταν το μεγάλο, για τα δεδομένα της αρχαίας εποχής, κράτος τους;;; 

Περίπου στα σημερινά όρια του κράτους που ονομάζεται Ουκρανία (σε εποχές, βεβαίως, που όχι Ουκρανοί, αλλά ούτε Σλάβοι γενικώς δεν υπήρχαν, ούτε κατά διάνοια). Όλα καλά μέχρι κι εδώ... ΟΜΩΣ... 

Όμως τα... «σοβαρά» δυτικά ΜΜΕ (και τα δικά μας ως πιστοί κολαούζοι) «ανακαλύπτουν» ότι ο πύραυλος αυτός ονομάζεται... «Σατανάς-2» και αυτό γίνεται έως και πηχυαίος τίτλος στο οικείο «ρεπορτάζ»!... 

Βεβαίως, εάν δεν αρκεστείς σε αυτόν και μπεις για να διαβάσεις το «ρεπορτάζ» (κάτι που, στατιστικά, η συντριπτική πλειονότητα των αναγνωστών ΔΕΝ κάνει στο Διαδίκτυο), ανακαλύπτεις ότι «Σατανάς-2» ΔΕΝ είναι η πραγματική ονομασία του πυραύλου, αλλά...  το παρατσούκλι που το έχουν «κολλήσει» στο ΝΑΤΟ!!! Μάλιστα, κυρίες και κύριοι!!! 

Θαυμάστε «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία και «αμερόληπτη» ενημέρωση (γιατί μπατάρει η βάρκα, θείο;;;). Τα υπόλοιπα σχόλια, φυσικά, δικά σας...

- 2) Τελικά οι 140 άμαχοι που απελευθερώθηκαν χτες από τις ρωσικές δυνάμεις στο εργοστάσιο AzovStal' της Μαριούπολης, δεν ήταν ακριβώς... «όμηροι» των Ουκροναζί αλλά... συγγενείς τους, σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο και ανταποκριτή του καναλιού RT στην περιοχή Μουράντ Γκαζντίεφ, το ρεπορτάζ του οποίου αναδημοσίευσε στο κανάλι της στο Telegram η διευθύντρια του RT Μαργαρίτα Σιμονιάν. 

Ο Γκαζντίεφ αναφέρει, ότι οι συγκεκριμένοι πολίτες μεταφέρθηκαν εκεί από τους συγγενείς τους-μέλη του «Αζόφ» για λόγους ασφαλείας και, επί της ουσίας, για να μην πέσουν τυχαία θύματα των μαζικών εκκαθαρίσεων στις οποίες προέβησαν οι ένστολοι συγγενείς τους από τις 2 Μαρτίου και μετά, όταν και έθεσαν προσωρινά την πόλη υπό τον έλεγχό τους. 

Μόλις «έσφιξαν τα γάλατα», κοινώς μόλις ο κλοιός των δυνάμεων της Ρωσίας και της ΛΔ Ντονιέτσκ άρχισε να γίνεται ασφυκτικός γύρω από τον AzovStal', οι 140 με εντολή των ένστολων συγγενών τους εγκατέλειψαν το χώρο του εργοστασίου και αναζήτησαν προστασία από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και της ΛΔ Ντονιέτσκ, η οποία και τους προσφέρθηκε, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του τι τομάρια είναι οι συγγενείς τους ένστολοι Ουκροναζί. 

Γιατί οι Ρώσοι στρατιώτες και οι πολιτοφύλακες των δύο ΛΔ τηρούν όλους τους κανόνες συμπεριφοράς τόσο απέναντι στους αντιπάλους αιχμαλώτους, όσο και απέναντι στον άμαχο πληθυσμό, ακόμη και στην περίπτωση που ανάμεσά του υπάρχουν πχ και καταδότες, που μπορεί να μην έπιασαν όπλο οι ίδιοι εναντίον των συμπολιτών τους, έγιναν όμως αιτία κάποιοι από αυτούς να χάσουν τη ζωή τους, ή να υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς, σωματική και ψυχολογική βία και διαφόρων ειδών εκβιασμούς και εξευτελισμούς από τους ένστολους Ουκροναζί. 

Γι' αυτό ακριβώς έχουν «λυσσάξει» σύσσωμα τα δυτικά συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάσουν μια εικόνα του ρωσικού στρατού και του ρωσικού λαού εν γένει ως «αγέλης από κτήνη», που δεν έχει τίποτε το κοινό με το ανθρώπινο γένος. 

Ουσιαστικά αυτό που επιχειρούν, είναι να μεταγράψουν την πραγματική εικόνα των Ουκροναζί στους Ρώσους και τους συμμάχους τους των δύο ΛΔ. 

Και επειδή η αλήθεια... «χαλάει την όμορφη ιστοριούλα τους» (σε πείσμα της ρήσης που αποδίδεται στον Eugene Meyer, πάλαι ποτέ κραταιό μιντιάρχη της Washington Post, αλλά και Πρόεδρο της FED και της Παγκόσμιας Τράπεζας), έχουν επιδοθεί μετά μανίας στη συνειδητή διαστρέβλωσή της.

- 3) Τελικά ο διαβόητος «Μιχαήλ», ο νεοναζί αλητάμπουρας που παρουσιάστηκε κατά τη διαδικτυακή «φιέστα» του Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο ως «Έλληνας μαχητής-υπερασπιστής της Μαριούπολης», δοκίμασε από πρώτο χέρι τις συνέπειες της... «αύρας Μητσοτάκη» και, σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο, βλέπει ήδη τα ραδίκια ανάποδα από το γόνιμο υπέδαφος της ΝΑ Ουκρανίας... 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο «Μιχαήλ» (ο οποίος ανάθεμα κι αν λεγόταν έτσι, αφού κατά πάσα πιθανότητα ήταν «τουρκο-ρομά» καταγωγής) σκοτώθηκε σε μάχη μελών του «Αζόφ» με μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονιέτσκ, πιθανόν έξω από το εργοστάσιο «Ιλίτς», σε προσπάθεια των Ουκροναζί να διασπάσουν τον κλοιό των αντιπάλων τους (το αποτέλεσμα αυτής της μάχης ήταν, να υπενθυμίσω, 50 νεκρά μέλη του «Αζόφ» και 42 αιχμάλωτοι).

- Αυτά προς το παρόν. Για περισσότερα επιφυλάσσομαι σε λίγες ώρες από τώρα...


ΒΑΣΊΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου