Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

 ΟΙ EΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ XΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ EΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ TΡΟΦΗΣ, ΘΑ EΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ KΟΣΜΟ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ "COVID" ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ (FALSE FLAGS);


Γράφει ο Gary D. Barnett

Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Όποιος ελέγχει τον εφοδιασμό τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους- όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους- όποιος ελέγχει το χρήμα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο".

Απόσπασμα που αποδίδεται στον Χένρι Κίσινγκερ

Είναι καλύτερο να προλογίσουμε αυτά τα σχόλια συζητώντας το γεγονός ότι η απάτη με τo "Covid" δεν έχει τελειώσει και δεν έχει εξαφανιστεί οριστικά. 

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους άξονες της ατζέντας του "Covid" εξακολουθούν να ισχύουν, παρόλο που τα λουκέτα έχουν προσωρινά τελειώσει, οι περισσότερες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει είναι προσωρινά ανοιχτές και η χρήση μάσκας δεν είναι ως επί το πλείστον υποχρεωτική από κάθε κυβερνητική υπηρεσία και γραφειοκρατία. 

Αλλά τι γίνεται με τις ψεύτικες "υποθέσεις", τι γίνεται με τις ενέσεις δηλητηριωδών βιολογικών όπλων, τι γίνεται με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις απαγορεύσεις, τι γίνεται με την τεχνολογία ταυτοποίησης, τι γίνεται με την παρακολούθηση, τον εντοπισμό και τις δοκιμές, και τι γίνεται με τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό λόγω αυτών και άλλων μορφών χειραγώγησης;

Η ατζέντα του "Covid" ήταν και είναι ένα σημαντικό μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτό που θα έπρεπε να ονομάζεται Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά να θυμάστε ότι είναι μόνο ένα μέρος της πλοκής, η οποία κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να περιγράφεται ως ένας πόλεμος εναντίον όλων των ανθρώπων από τις ίδιες τους τις κυβερνήσεις, αντί για έναν θερμό πόλεμο που χρησιμοποιεί θανατηφόρα όπλα εναντίον κάποιου κατασκευασμένου εχθρικού κράτους.

 Ως εκ τούτου, κάθε νέα ισχυριζόμενη απειλή θα πρέπει πρώτα να μη γίνεται πιστευτή, διότι το να αναλώνεσαι σε οποιαδήποτε κρατική αφήγηση θα προκαλέσει αναγκαστικά μια προκατάληψη ενάντια στην αλήθεια υπέρ ενός προκαθορισμένου αποτελέσματος που έχει τεθεί σε κίνηση από εκείνους που προσπαθούν να προπαγανδίσουν το πλήθος.

 Η συμπαιγνία των ΗΠΑ και της Ουκρανίας που ονομάζεται πόλεμος κατά της Ουκρανίας από τη Ρωσία, είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της στρατηγικής.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται μοναδικό ή ως μοναδική κατάσταση ή απειλή, καθώς όλα αποτελούν μέρος του ίδιου σχεδίου που καθοδηγείται από την ατζέντα και όλα συνδέονται μεταξύ τους στον ίδιο πόλεμο εναντίον όλων μας από συνεργαζόμενα εθνικά κράτη. 

Παρόλο που κάθε έθνος αυτή τη στιγμή πολεμά εναντίον των πολιτών του, πρόκειται για μια παγκόσμια προσπάθεια που δεν είναι ατομικά δομημένη, αλλά αντιδρά ανεξάρτητα από το σχεδιασμό, με την ανώτατη βαθμίδα των πιο ισχυρών να ελέγχει τα νήματα των μαριονετών της πολιτικής τάξης παγκοσμίως. 

Οι ΗΠΑ είναι σίγουρα στην κορυφή αυτής της πυραμίδας εξουσίας σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει δραματικά, καθώς το μοντέλο της Κίνας που επιδιώκεται θα επιτρέψει και σε άλλους παίκτες να αποκτήσουν μια θέση στο τραπέζι της αριστοκρατικής τάξης που επιχειρεί να κυβερνήσει το νέο σύστημα που οικοδομείται σήμερα.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το νέο παράδειγμα, εκείνοι που ελέγχουν το χρήμα, την ενέργεια και τα τρόφιμα, θα ελέγχουν τον κόσμο. Αυτό είναι το επιθυμητό τελικό παιχνίδι, και κάθε κομμάτι του παζλ που τοποθετείται σήμερα, υποστηρίζει την ατζέντα της κατάληψης. 

Τίποτα δεν είναι ξεχωριστό, τίποτα δεν είναι τυχαίο- όλα είναι ένα γρανάζι στον τροχό των σχεδιαστών αυτής της παγκόσμιας κατάληψης. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι πρόκειται για έναν πόλεμο εναντίον όλων μας, και ότι αυτός ο πόλεμος αναλώνεται σε ψέματα, εξαπάτηση, προπαγάνδα, ψυχολογική χειραγώγηση και τέχνασμα. 

Κάθε νέα αντιληπτή απειλή δεν είναι παρά άλλη μια ψευδαίσθηση που έχει σκοπό να διχάσει και να αποσπάσει την προσοχή όσο το δυνατόν περισσότερων, έτσι ώστε οι ατζέντες του κράτους να μπορούν να προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση.

Η ψεύτικη σημαία που ονομάζεται "πόλεμος Ρωσίας/Ουκρανίας" ήταν απλώς το τελευταίο παράδειγμα της στρατηγικής "διαίρει και βασίλευε", και λειτούργησε τέλεια. Εν μία νυκτί η θανατηφόρα αφήγηση του "Covid" ανεστάλη, καθώς η απειλή της Ρωσίας βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

Το ίδιο παλιό εγχειρίδιο παιχνιδιού με ένα "αθώο" θύμα που δέχεται επίθεση από μια κακοποιό υπερδύναμη χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ προκειμένου να προκαλέσει μαζικό φόβο στο αδαές ευρύ κοινό. Η επίθεση εναντίον αθώων 

Ουκρανών από έναν αιμοδιψή τύραννο, όχι μόνο για να τραβήξει τις καρδιές των αδαών, αλλά χρησιμοποιήθηκε επίσης για να τρομοκρατήσει τις μάζες, ώστε να πιστέψουν ότι ο πυρηνικός αφανισμός ήταν δυνατός ανά πάσα στιγμή. 

Αυτή ήταν η νέα στιγμή του "συρθείτε κάτω από τα γραφεία σας για ασφάλεια" και εμπιστευθείτε το κράτος ότι θα σας προστατεύσει από τον "επικείμενο" τρόμο. Όλα αυτά είναι μια απάτη.

Στην πραγματικότητα, ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που μόλις περιέγραψα, καθώς αυτό το ένα ψεύτικο γεγονός χρησιμοποιήθηκε επίσης ως εφαλτήριο για να διαταραχθεί ο παγκόσμιος εφοδιασμός και η διανομή τροφίμων. 

Χρησιμοποιήθηκε επίσης για να διαταράξει τη ροή της ενέργειας λόγω των προσχεδιασμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, οι οποίες είχαν ως στόχο να προκαλέσουν χάος στις αγορές ενέργειας, υψηλότερες τιμές και πανικό στο κοινό. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι χρησιμοποιείται για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς μετρητά που θα εξαρτάται από ένα παγκόσμιο ψηφιακό νομισματικό σύστημα ελεγχόμενο από κεντρική τράπεζα, όπου κάθε συναλλαγή θα μπορεί να παρακολουθείται πλήρως, να ελέγχεται, να περιορίζεται ή να καταργείται με κρατικό διάταγμα, όπως συνέβη πρόσφατα στο κομμουνιστικό κράτος του Καναδά.

Η τροφή είναι φυσικά ζωτικής σημασίας για όλους, όπως και η ενέργεια, αλλά ο έλεγχος του χρήματος είναι ο άξονας κάθε προσπάθειας ελέγχου του κόσμου. 

Αυτή η απάτη με την Ουκρανία βοηθάει την άρχουσα τάξη να επιτύχει όλες αυτές τις ατζέντες ταυτόχρονα, επιτρέποντας σε αυτή την τεράστια συνωμοσία να προχωρήσει με αστραπιαία ταχύτητα.

Με τις γραμμές εφοδιασμού κλειστές, με την παραγωγή και διανομή τροφίμων να παρεμποδίζεται σκόπιμα από την κρατική δράση, με την αύξηση των τιμών σε επίπεδα που οι περισσότεροι δεν μπορούν να φανταστούν, θα εμφανιστούν αρρώστιες, πείνα, φτώχεια, πείνα και θάνατος. 

Η δικαιολογία της Ουκρανίας κατηγορείται για όλα αυτά, και η αποδοχή αυτού του ψέματος από τις μάζες θα επιφέρει ακριβώς αυτό που επιδιώκει η άρχουσα τάξη. 

Χωρίς την κατάλληλη προμήθεια τροφίμων, θα επικρατήσουν υψηλότερες τιμές, και με την έλλειψη τροφίμων, θα επικρατήσει το χάος, αυτό θα προκαλέσει πανικό και φόβο, που είναι εχθροί του λαού, αλλά ευλογία για τους κυβερνώντες κρατικούς κακοποιούς.

 Μια αδύναμη, αδαής και πλυμένη εγκεφαλικά κοινωνία είναι απλώς καραμέλα για την "ελίτ" της τάξης των ηγετών, των κυβερνήσεων, του μεγάλου τραπεζικού κατεστημένου, των γιγαντιαίων εταιρειών και των ιατρικών και τεχνολογικών δυνάμεων. 

Μέσα σε όλη αυτή την τρομοκρατική τρέλα βρίσκεται το κλειδί για την παγκόσμια κυριαρχία, που είναι ο έλεγχος του χρήματος από μια κεντρική τραπεζική πηγή.

Ο λεγόμενος πόλεμος στην Ουκρανία και οι μαζικές νομισματικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, των συμμάχων της και άλλων περιοχών του κόσμου, χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν το πανδαιμόνιο στις νομισματικές και χρηματοπιστωτικές αγορές. 

Εναλλακτικές επιλογές διακανονισμού αναζητούνται από διάφορες χώρες, καθώς το οικονομικό χάος συνεχίζεται, αλλά αυτό το χάος ήταν σχεδιασμένο και επομένως σκόπιμο, καθώς αναστατώνει τις νομισματικές αγορές παγκοσμίως. 

Αυτό θα επιτρέψει την εκπλήρωση των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων, και η μετατροπή σε ένα ελεγχόμενο από τις κεντρικές τράπεζες χρηματικό σύστημα βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Κάθε νέα "έκτακτη ανάγκη" βοηθάει στην εισαγωγή ολοκληρωτικών πολιτικών που αποσκοπούν στην αναδιάρθρωση των επιμέρους σημερινών εθνικών-κρατικών συστημάτων σε μια παγκόσμια ελεγχόμενη από πάνω προς τα κάτω ψηφιακή υποδομή fiat, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως μια παγκόσμια συγκεντρωτική εξουσία, κυρίως κρυμμένη από το βλέμμα των μαζών.

Προκειμένου να διατηρηθεί ο κόσμος στη γραμμή και πιστός σε αυτό που θεωρεί ότι είναι "το έθνος του", θα πρέπει να διατηρηθεί μια προσποιητή κυρίαρχη δομή.

 Κάθε κεντρική τράπεζα θα έχει το δικό της ψηφιακό νόμισμα, αλλά ο πραγματικός παγκοσμιοποιητικός έλεγχος θα βρίσκεται στα χέρια των κεντρικών τραπεζών, με τις περισσότερες από όλες τις σημαντικές συναλλαγές να περνούν από ένα κεντρικό κέντρο εκκαθάρισης, αν θέλετε, όπου η συνολική κυριαρχία θα βρίσκεται στα χέρια ενός διεθνούς κεντρικού τραπεζικού συστήματος, που θα κάθεται στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας. 

Εξάλλου, ο έλεγχος του χρήματος επιτρέπει τον έλεγχο του κόσμου.

Αυτή τη στιγμή, πάνω από το 80% όλων των κεντρικών τραπεζών ερευνούν και "εξετάζουν" το ενδεχόμενο να λανσάρουν ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), ενώ πολλές από αυτές έχουν ήδη τρέχοντα πιλοτικά προγράμματα ή έχουν ήδη ολοκληρώσει την κυκλοφορία αυτού που μπορεί να περιγραφεί ως ψηφιακό νόμισμα fiat υπό κρατικό έλεγχο.

 Αυτό είναι συγκλονιστικό, δεδομένου ότι αυτές οι προσπάθειες συνεχίζονται από πριν από τις ψευδείς σημαίες του "Covid" ή της Ουκρανίας.

 Αυτά τα σκηνοθετημένα γεγονότα έχουν ως στόχο να διαταράξουν τις παγκόσμιες οικονομίες, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά, υπονομεύοντας παράλληλα τα τρέχοντα χρηματικά συστήματα σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκαλέσουν μια μαζική κραυγή για ανακούφιση από τον νομισματικό κίνδυνο από την κυρίαρχη τάξη του προλεταριάτου. 

Για άλλη μια φορά, αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο στην εθελοντική αποδοχή από τις μάζες μιας κεντρικά ελεγχόμενης ψηφιακής κοινωνίας που θα ισχυρίζεται ότι θα προστατεύει όλους από τη νομισματική ζημιά. 

Αυτό βέβαια είναι άλλη μια σατανική αντιστροφή της πραγματικότητας και στην πραγματικότητα θα οδηγήσει στην καταστροφή αυτού που ψευδώς θεωρείται "πραγματικό" χρήμα υπέρ ενός παγκόσμιου ελεγχόμενου συστήματος.

Αυτό φυσικά θα οδηγήσει επίσης σε συστήματα κοινωνικής πίστωσης όπως αυτά της Κίνας, σε καθολικό εισόδημα πλήρως ελεγχόμενο από παγκόσμια κυβερνητικές μαριονέτες, σε διαβατήρια εγχώριας και διεθνούς παρακολούθησης, σε νέα καθολική τεχνολογία εντοπισμού και παρακολούθησης- όλα αυτά θα βασίζονται σε ένα παγκόσμιο αυταρχικό μοντέλο λειτουργίας σε ένα αυταρχικό σύστημα από πάνω προς τα κάτω. 

Και πάλι, ενώ κάθε χώρα μπορεί να φαίνεται να είναι κυρίαρχη σε κάποιο βαθμό, και ενώ πιθανόν θα υπάρχουν μεμονωμένα νομίσματα κεντρικών τραπεζών, όλα θα ελέγχονται αποτελεσματικά από μια κεντρική τοποθεσία από τους πιο ισχυρούς τεχνοκράτες.

Μια κοινωνία χωρίς μετρητά είναι προ των πυλών, και αυτό θα εγγυάται την υποδούλωση όλων κάτω από την κυριαρχία των πολύ ισχυρών λίγων. 

Ο έλεγχος των τροφίμων, της ποιότητας των τροφίμων, της παραγωγής και της διανομής τροφίμων, ο έλεγχος της ενέργειας και ο τελικός έλεγχος του χρήματος, είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. 

Κάθε σύστημα θα ειπωθεί ότι έχει αποτύχει, έτσι ώστε ένα νέο σύστημα, μια μεγάλη επανεκκίνηση, όπως περιγράφεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, να οδηγήσει στον έλεγχο όλων των ζωτικών παγκόσμιων λειτουργιών. Η ελευθερία δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει σε ένα τέτοιο σύστημα.

Προσοχή σε κάθε νέα ψευδή προειδοποίηση, προσοχή σε κάθε δήθεν κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κηρύσσεται από το κράτος, προσοχή σε κάθε απειλή πολέμου, προσοχή σε κάθε δήλωση των μέσων ενημέρωσης και προσοχή στην κεντρική ψηφιακή νομισματική εξαγορά που θα πωλείται ως η μόνη διαθέσιμη επιλογή για την προστασία των μαζών από την οικονομική ζημιά. 

Θεωρήστε ότι κάθε κυβερνητική και κυρίαρχη διακήρυξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από σκοτεινή προπαγάνδα, καθώς η εσκεμμένη καταστροφή του χρήματος και των οικονομιών θα προκληθεί σκόπιμα από τους ίδιους αυτούς κυβερνήτες που παριστάνουν τους σωτήρες σας.

Παραπομπές και σύνδεσμοι υποστήριξης:

Do not go to sleep: this is not the end of ‘covid’

What will you do when there is no food?

The race to central bank digital money is on!

80% of all central banks are researching CBDC

Political sanctions and the destruction of the dollar

Sanctions imposed on Russia over Ukraine

Today’s central bank currency status

Guide to new digital economy

The multiple CBDC bridge: A wholesale central bank digital currency

The potential Orwellian horror of digital currencies


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

The Controllers of Money, Energy, and Food, Will Control the World: Can You Say ‘Covid’ and Ukraine False Flags? - garydbarnett.com


ΠΗΓΗ




1 σχόλιο:

  1. Μητροπολίτης ΜΟΡΦΟΥ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΙΝΑ - "Σούπερ μάρκετ" μας θα είναι πλέον μόνον ο Χριστός! Βίντεο.

    https://www.noiazomai.gr/2022/04/morfou-erxetai-peina-super-market-mas-tha-einai-o-Xristos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή