Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΑΖΟVSTAL:ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ  ΑΖΟVSTAL...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 37 ΑΦΓΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
3 ΒΙΝΤΕΟ


Το “Azov” μπορεί να σκοτώσει 2 Αμερικανούς αξιωματικούς στη Μαριούπολη σύμφωνα με πηγές στην πρώτη γραμμή του Ντονμπάς, με βάση την ανάλυση υποκλοπών ραδιοεπικοινωνιών.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα για την Ουάσιγκτον.

«Αυτοί οι αξιωματικοί γνωρίζουν πολλές μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε τρίτες χώρες και είναι φορείς πληροφοριών που είναι εξαιρετικά ευαίσθητες για την Ουάσιγκτον», είπε
μια πηγή εξοικειωμένη με την ανάλυση των ραδιοφωνικών υποκλοπών.

Σημειώνεται επίσης ότι για να αποκρύψουν αυτές τις «ευαίσθητες πληροφορίες», οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών είναι έτοιμες να διατάξουν τους μαχητές του Αζόφ να εξοντώσουν αυτούς τους δύο αξιωματικούς. Το αν ζουν αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη γνωστό με βεβαιότητα.

Προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία στη Μαριούπολη
Βρετανών μισθοφόρων
λοιπών αγγλόφωνων μισθοφόρων
Σουηδών μισθοφόρων
Σαουδαράβων / Τούρκων μισθοφόρων

Αφγανοί μισθοφόροι (πολύ πιθανό) Μαζί με τους μαχητές του εθνικού τάγματος Azov, 37 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν βρίσκονται στο έδαφος του εργοστασίου της Μαριούπολης το Azovstal.
εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ

37 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν βρίσκονται στο έδαφος του εργοστασίου της Μαριούπολης το Azovstal

37 άνδρες από τις Αφγανικές ειδικές δυνάμεις από την κυβέρνηση του Αφγανιστάν Ghani είναι ενσωματωμένες στο Azov και έχουν παγιδευθεί στο Azovstal. Μετά την αποχώρηση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν στάλθηκαν στην Ουκρανία από τους Αμερικανούς ως PMC.

Μαζί με νεοναζί, οι αφγανικές ειδικές δυνάμεις είναι στο Azovstal αναφέρει ο στρατιωτικός διοικητής Pegov.

Μέλη του Εθνικού Τάγματος κρατούν ομήρους τις αφγανικές ειδικές δυνάμεις στο Azovstal

Οι παγιδευμένοι ξένοι και οι Αζοφίτες που έχουν εγκλωβιστεί στο Azovstal θα εξαφανιστούν σε μια εβδομάδα εάν στερηθούν τη τροφή …Νο σενάριο εξετάζουν οι Ρώσοι επιτελείς.

Μαζί με τους μαχητές του εθνικού τάγματος Azov, 37 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν βρίσκονται στο έδαφος του εργοστασίου της Μαριούπολης το Azovstal. Ο Ρώσος στρατιωτικός επίτροπος Semyon Pegov μίλησε σχετικά στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την προηγούμενη μέρα, ξένοι μισθοφόροι ήρθαν σε επαφή και ζήτησαν διάδρομο για εκκένωση από τη βιομηχανική ζώνη, όπου περικυκλώθηκαν μαζί με Ουκρανούς εθνικιστές, οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να διαπραγματευτούν με τον στρατό της Ρωσίας και της ΛΔΔ.

«Μιλάμε για εκείνες τις ειδικές δυνάμεις που εργάστηκαν προηγουμένως για την φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Γκάνι – μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και τη νίκη των Ταλιμπάν , εκκενώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ήρθαν στην υπηρεσία στο Academy PMC (πρώην Black Waters) . Είναι από εκείνους τους στρατιωτικούς, που εκπαίδευσαν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν. Ήρθαν στη Μαριούπολη για να πολεμήσουν ως μισθοφόροι», εξήγησε ο Pegov.

Νωρίτερα, δημοσιογράφος είπε επίσης τις λεπτομέρειες της ήττας της ουκρανικής ταξιαρχίας, που προσπαθούσε να δραπετεύσει από τη Μαριούπολη, και σημείωσε επίσης ότι οι μαχητές του Αζόφ μπορούσαν να επιβιώσουν μόνο με την παράδοση.

Οι Ουκρανοί έχουν στείλει ελικόπτερα στη Μαριούπολη περισσότερες από μία φορές για να εκκενώσουν ορισμένα πρόσωπα «υψηλού προφίλ».

Πλάνα δείχνουν Αφγανό μισθοφόρο με σήμα Ειδικών Δυνάμεων κάπου στην Ουκρανία, είναι πολύ πιθανό αυτός ο τύπος να βρίσκεται στην πόλη Μαριούπολη:

Λάβαμε είδηση ​​από τον Τζόνι. “Έχουν περάσει 48 ημέρες, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να υπερασπιστούμε τη Μαριούπολη, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παραδοθούμε στις ρωσικές δυνάμεις. Δεν έχουμε φαγητό και πυρομαχικά. Θα είναι καλό για όλους, ελπίζω αυτός ο πόλεμος να τελειώσει σύντομα.”


Βρετανός πεζοναύτης ζήτησε δύο ημέρες για να παραδοθεί στους Ρώσους στη Μαριούπολη



Ο Ayden Aislin, με το παρατσούκλι “Kazakgundi”, ζήτησε κάποιες ημέρες στο Twitter για να τον συλλάβουν οι Ρώσοι, αλλά δεν μπορούσε να παραδοθεί ,γιατί παρενέβησαν Ουκρανοί εθνικιστές. Στο παρελθόν έλεγε ότι θα κόψει κεφάλια Ρώσων και να βομβαρδιστεί το Rostov αλλά τώρα θέλει να αιχμαλωτιστεί γρήγορα γιατί φοβάται για τη ζωή του...


Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βρετανός μισθοφόρος παραδόθηκε στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στην πόλη Μαριούπολη μαζί με τους Ουκρανούς πεζοναύτες.

Το τεράστιο υπόγειο Azovstal – γεμάτο με 3.000 νεοναζί Αζοφίτες – θα εκκενωθεί με Shmel: έναν πιστοποιημένο θερμοβαρικό φλογοβόλο επιβεβαιώθηκε από τον Basurin της ΛΔΔ.

Το πρωί στη Μαριούπολη, περίπου 1.500 Ουκρανοί στρατιώτες και Ναζί από το Αζόφ επιχείρησαν να ξεφύγουν από την περικύκλωση. Μέρος του στρατού καταστράφηκε, μέρος παραδόθηκε.

Εικόνα από το εσωτερικό του Azovstal μέσα στα δαιδαλώδη τούνελ του…




Οι Ρώσοι στο Donbass θα περικυκλώσουν έως και 100.000 Ουκρανούς στρατιώτες κατά μήκος μιας ακτίνας 200 km από το Ντόνετσκ-Σλαβιάνσκ μέχρι την κεντρική Ουκρανία.

Basurin της ΛΔΔ: “Εάν δεν παραδοθούν, η Ουκρανία θα χάσει ολόκληρο τον στρατό της και το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης θα επιλυνόταν κατά 90%”.



1.000 Ουκρανοί στρατιώτες Ουκρανοί κατάλαβαν έστω την έσχατη στιγμή πως ο Ζελένσκι τους δίνει ψητό κρέας και παραδόθηκαν στο εργοστάσιο Μεταλλουργίας Ilich στη Μαριούπολη οι 200 από αυτούς είναι τραυματίες.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου