Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ   «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ » 


Γράφει ο Dr. Vernon Coleman

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η απάτη του Covid-19, όπως είχε σχεδιαστεί, περνάει τώρα ομαλά στην απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αν και οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο όνομα αυτής της απάτης κρύβονται πίσω από αυτό που μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. (Η υστερία, η υπερβολή και η υπερπροβολή είναι το καθημερινό ψωμί των πολιτικών και των δημοσιογράφων στις μέρες μας)

Οι παράλογοι, αδικαιολόγητα αντιεπιστημονικοί κανόνες και περιορισμοί που εισήχθησαν στο όνομα μιας αρκετά μέτριας αλλά έντονα προωθημένης στο εμπόριο εκδοχής της γρίπης θα συνδυαστούν τώρα με νέους κανόνες και κανονισμούς που θα εισαχθούν για να μας προστατεύσουν από την εντελώς ανύπαρκτη απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Οι συνταξιούχοι, οι επενδυτές και οι εργαζόμενοι σε εταιρείες πρέπει τώρα να ανησυχούν για κάτι που ονομάζεται "οικοκτονία" (ecoside), το οποίο μια ομάδα νομικών περιγράφει ως "παράνομες ή αλόγιστες πράξεις που διαπράττονται εν γνώσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσουν σοβαρή και είτε εκτεταμένη είτε μακροχρόνια βλάβη στο περιβάλλον". 

Ο τρελός Πάπας και ο ανόητος Μακρόν θέλουν η οικοκτονία να αποτελεί έγκλημα μαζί με τα εγκλήματα πολέμου και τη γενοκτονία. Αυτή η νέα παραφροσύνη θα οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε πτώχευση. Όποιος έχει ιδιωτική σύνταξη θα δει την αξία της να πέφτει κατακόρυφα.

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία φοβούνται μην αναστατώσουν τους τρελούς αιρετικούς και έτσι γλείφουν τις εταιρείες που υπόσχονται να προστατεύσουν τον πλανήτη. Το αποτέλεσμα είναι η επιδείνωση των συντάξεων. 

Τα σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια προβλέπουν μόνιμες ελλείψεις που προκαλούνται από τρελούς κανόνες και κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να αναχαιτίσουν την ανύπαρκτη υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Οι προμηθευτές ενέργειας χρεοκοπούν, τα εργοστάσια λιπασμάτων αναγκάστηκαν να κλείσουν και η μετάβαση στην "πράσινη" βενζίνη Ε10 προκάλεσε την έλλειψη καυσίμων. Οι αυτοκινητιστές που χρησιμοποιούν τη νέα πράσινη βενζίνη, η οποία περιέχει βιοκαύσιμα, θα βοηθήσουν να σκοτωθούν φτωχοί άνθρωποι από την πείνα. 

Οι πετρελαϊκές εταιρείες αδυνατούν να αντλήσουν μετρητά για να ερευνήσουν για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και έτσι ξεμένουμε γρήγορα από αυτό το υλικό. Χωρίς πετρέλαιο και φυσικό αέριο δεν θα υπάρχει θέρμανση, μεταφορές, μηχανήματα και πολύ λίγα τρόφιμα για όσους από εμάς δεν είμαστε δισεκατομμυριούχοι.

Απίστευτο και ασυγχώρητο, γιατροί που γράφουν στο British Medical Journal έχουν ζητήσει από το ιατρικό σώμα να κάνει λιγότερες εξετάσεις (ακτινογραφίες και εξετάσεις αίματος) στους ασθενείς και να μειώσει τη συνταγογράφηση θεραπείας "για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής".

'Η κλιματική έκτακτη ανάγκη είναι η πραγματική υγειονομική κρίση της εποχής μας', δήλωσε ένας εκπρόσωπος του ιατρικού κατεστημένου που (και το λέω αυτό με όλο το σεβασμό) μου φαίνεται ότι του έχουν αφαιρέσει τον εγκέφαλο και τον έχουν αντικαταστήσει με αυτόν ενός 12χρονου.

Η απλή αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω ούτε ένα επιστημονικό στοιχείο για τον μύθο της κλιματικής αλλαγής. Όσοι μιλούν για πλημμύρες και εξαφάνιση πόλεων είναι υστερικοί και παραπλανημένοι. 

Ισχυρές, ανεύθυνες δυνάμεις των μέσων ενημέρωσης, όπως το BBC, καταστέλλουν τη συζήτηση για το κλίμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατέστειλαν τη συζήτηση για την κοβίδα.

 Η υστερία είναι τόσο έντονη που οι εγκεφαλικά νεκροί διαδηλωτές σταματούν ευχαρίστως τα ασθενοφόρα - ακόμη και αν πεθάνουν άνθρωποι. (Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι διαδηλωτές θα διαμαρτύρονταν αν τους πατούσε ένα 12τροχο όχημα;)

Ο στόχος, μη γελιέστε, είναι να σας χρεοκοπήσουν, να καταστρέψουν κάθε πτυχή της ζωής σας και στη συνέχεια να σας σκοτώσουν. Είναι αποκλειστικό λάθος των λατρευτών της υπερθέρμανσης του πλανήτη ότι οι τιμές της ενέργειας και των τροφίμων αυξάνονται. 

Οι τιμές της ενέργειας για τα νοικοκυριά θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 30% το επόμενο έτος. Όπως και με το covid-19, όλα όσα συμβαίνουν συμβαίνουν επίτηδες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο ή ανίκανο.

Οι κακές δυνάμεις πίσω από το μύθο είναι υπεύθυνες για την έλλειψη καυσίμων, τις υψηλότερες τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που θα έχουν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια άνθρωποι να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ φαγητού και ζέστης, τις υψηλότερες τιμές καυσίμων, τις ελλείψεις τροφίμων, τον επερχόμενο πληθωρισμό, τις αυξήσεις των επιτοκίων που θα χρεοκοπήσουν πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και μικρές επιχειρήσεις.

Στην Κίνα οι αρχές εφαρμόζουν δελτίο ηλεκτρικής ενέργειας. Οι έξυπνοι μετρητές θα διευκολύνουν τη διαχείριση εδώ. (Αν σας εξαπάτησαν να έχετε έναν - βάλτε τους να τον βγάλουν!)

Οι κυβερνήσεις παντού έχουν μια εγκυκλοπαίδεια δικαιολογιών για το χάος που θα μας κατακλύσει αυτόν τον χειμώνα, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μια αιτία: η τρέλα των Πρασίνων, των ψευτοπεριβαλλοντιστών και των φανατικών της κλιματικής αλλαγής.

Η αλήθεια είναι ότι η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι το πιο ανήθικο τέχνασμα εμπιστοσύνης στην ιστορία. Και η ζημιά που προκαλούν αυτοί οι τρελοί είναι τρομακτική.

Απίστευτο, για παράδειγμα, το BMJ, δημοσίευσε πρόταση ότι οι γιατροί θα πρέπει να βάλουν τις ανησυχίες για την υπερθέρμανση του πλανήτη πάνω από τους ασθενείς - μειώνοντας την προσπάθεια έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου, προκειμένου να σωθεί το Big Ben από το να εξαφανιστεί κάτω από τα κύματα των 100 ποδιών την Τετάρτη κάθε εβδομάδας. Αυτό μου φαίνεται σαν παιδαριώδης ψευδοεπιστημονική ασυναρτησία, αλλά είναι επίσης τρομακτικά κακόβουλο.

Οι τρελοί του κλίματος ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν την πλειοψηφία. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αντιπροσωπεύουν μια μικρή ομάδα εμμονικών και θορυβωδών λατρευτών που έχουν πυροδοτηθεί σε δράση και υποστηρίζονται από τους παγκοσμιοποιητές. 

Οι αιρετικοί είναι τρελοί σαν καπεταναίοι και η παραφροσύνη τους δικαιολογεί τη διάγνωσή τους ως ψυχικά ασθενών. Αν ο κόσμος στο σύνολό του γνώριζε το υπόβαθρο, τον σκοπό, την επιστήμη και τις συνέπειες, δεν θα υπήρχαν αρκετοί υποστηρικτές για να γεμίσουν ένα σιδηροδρομικό βαγόνι.

Οι λατρευτές ισχυρίζονται ότι πάνω από το 40% της ηλεκτρικής μας ενέργειας παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά αυτό είναι ανοησία. Το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας σε αυτό το 40% παράγεται από την καύση βιομάζας. Και τι είναι η βιομάζα; Είναι μια μοντέρνα λέξη για κομμάτια δέντρων.

Τα δέντρα στην Αμερική κόβονται με βενζινοκίνητα πριόνια, μετατρέπονται σε ροκανίδια ή σφαιρίδια με μηχανήματα που κινούνται με ορυκτά καύσιμα, μεταφέρονται σε πετρελαιοκίνητα πλοία και στη συνέχεια διασχίζουν τον Ατλαντικό, μεταφέρονται με πετρελαιοκίνητα φορτηγά για να καούν σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 Για τη μεταφορά τους απαιτείται πολύ ντίζελ. Το συμπέρασμα είναι ότι η βιομάζα είναι λιγότερο φιλική προς το περιβάλλον από τον άνθρακα.

Οι τρελοί λατρευτές ισχυρίζονται ότι σέβονται τα δέντρα. Ισχυρίζονται ότι τα δέντρα είναι απαραίτητα για την υγεία του πλανήτη. Αλλά τα κόβουν και τα καίνε για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια. Κόβουν τα δέντρα στο κέντρο της πόλης και των πόλεων για να μην παρεμποδίζουν τη λήψη 5G που κανείς δεν θέλει και πολλοί φοβούνται.

Η τρέλα με τη βιομάζα είναι τόσο ανόητη όσο και η τρέλα με τα βιοκαύσιμα. Εδώ η ιδέα είναι ότι καλλιεργούμε τα καύσιμά μας. Ακούγεται καλό μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βιοκαυσίμων είναι τα ίδια που τρώνε οι άνθρωποι. 

Όσο περισσότερα βιοκαύσιμα χρησιμοποιούμε τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα πεινάνε. Εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική θα πεθάνουν για να μπορούν οι τρελοί της μεσαίας τάξης που διαβάζουν Guardian να τροφοδοτούν το αυτοκίνητό τους με τρόφιμα.

Παραδοσιακά είναι αδύνατο να φτιάξουμε ατσάλι χωρίς άνθρακα. Αλλά σύμφωνα με τον Guardian (την κατ' οίκον εφημερίδα των αφυπνισμένων πρασίνων και των υστερικών επιδειξιομανών και των τρελών με τα εμβόλια) υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή χάλυβα χωρίς τη χρήση άνθρακα.

Πώς μπορεί λοιπόν να γίνει αυτό;

Προφανώς ο νέος πράσινος χάλυβας θα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας υδρογόνο ως καύσιμο αντί για άνθρακα.

Και από πού προέρχεται το υδρογόνο;

Λοιπόν, δεδομένου ότι το καθαρό υδρογόνο είναι δύσκολο να βρεθεί, πρέπει να παραχθεί με ηλεκτρόλυση του νερού (η οποία καταναλώνει πολλή ενέργεια) ή από ορυκτά καύσιμα.

Το συμπέρασμα είναι ότι το 95% του υδρογόνου που χρησιμοποιούμε παράγεται με τα ορυκτά καύσιμα.

Έτσι, λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξουν πράσινο χάλυβα χωρίς να καίνε ορυκτά καύσιμα.

Θα φτιάξουν υδρογόνο καίγοντας ορυκτά καύσιμα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν το υδρογόνο για να φτιάξουν τον χάλυβα. Αχά! Άλλη μια πανέξυπνη απάτη.

Τα αιολικά και ηλιακά πάρκα είναι ένα αστείο. Τις ήρεμες ημέρες (πιο συχνά απ' ό,τι νομίζετε) οι ανεμόμυλοι πρέπει να διατηρούνται σε λειτουργία με ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο. Αν δεν συνεχίσουν να περιστρέφονται, θα καταστραφούν. 

Η ηλεκτρική ενέργεια για να κρατηθούν οι ανεμόμυλοι σε λειτουργία προέρχεται από την καύση ορυκτών καυσίμων. Η κατασκευή και η εγκατάσταση των ανεμόμυλων απαιτεί τόση ενέργεια ώστε να έχουν αρνητική αξία - με άλλα λόγια δεν παράγουν ποτέ τόση ενέργεια όση χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή τους. 

Τα ηλιακά πάρκα είναι παρομοίως άσκοπα. Σπάνια υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τους κρατήσει σε λειτουργία και απαιτούν επίσης περισσότερη ενέργεια από όση παράγουν.

Στη συνέχεια, υπάρχει το "rewilding" - η φετινή καυτή λέξη που αντικατέστησε τη "βιωσιμότητα" στο λεξικό των αιρετικών. Η ιδέα είναι ότι αφήνετε τη γη στην ησυχία της και αφήνετε τη φύση να την αναλάβει. 

Οι Πράσινοι πιστεύουν ότι αν το κάνεις αυτό θα καταλήξουμε με πολλά λουλουδάτα λιβάδια. Αλλά αν αφήσετε τη γη να επιστρέψει στη φύση, θα καταλήξετε με ατελείωτα, άχρηστα στρέμματα αδιαπέραστης τσουκνίδας, ιαπωνικού κόμβου και βάτουλας. 

Οι θιασώτες της λατρείας είναι πολύ χαζοί για να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό παίζει κατευθείαν στα χέρια των δισεκατομμυριούχων που φτιάχνουν τρόφιμα εργαστηρίου για να αντικαταστήσουν τα υγιεινά φυσικά πράγματα που καλλιεργούσαν οι αγρότες.

Όπου κι αν κοιτάξετε στον κόσμο της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα βρείτε απληστία, απάτη, ψέματα και υποκρισία. Το BBC προωθεί την υπερθέρμανση του πλανήτη και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

Οι πιστώσεις διοξειδίου του άνθρακα και τα δικαιώματα εκπομπών είναι μια απάτη - μέρος του ψηφιακού μέλλοντος με διαβατήριο που έχουν σχεδιάσει για εμάς. Οι δισεκατομμυριούχοι γαιοκτήμονες γίνονται πλουσιότεροι με αυτά, οι υπόλοιποι από εμάς γίνονται φτωχότεροι και το περιβάλλον δεν ωφελείται ούτε κατά διάνοια.

Και μετά υπάρχει και η υποκρισία. Ποτέ δεν έχετε δει τέτοια υποκρισία όπως αυτή που διαπερνά τον κόσμο των λατρευτών της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η Καλιφόρνια, η πατρίδα της αμερικανικής σοκολάτας, κατασκευάζει πέντε νέους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση φυσικού αερίου.Οι ΗΠΑ θέλουν ο ΟΠΕΚ να κρατήσει χαμηλά τις τιμές του πετρελαίου ώστε οι αυτοκινητιστές να συνεχίσουν να κυκλοφορούν.

 Η Κίνα κατασκευάζει 43 νέους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, παρά το γεγονός ότι η τιμή του άνθρακα εκτοξεύεται στα ύψη επειδή κανείς δεν τολμά να τον ξεθάψει.

Η Greenpeace κάνει εκστρατεία για να μείνει το πετρέλαιο του κόσμου στο έδαφος. Αλλά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Greenpeace μετακινούνταν με αεροπλάνο για δύο χρόνια - πετώντας τακτικά από το Λουξεμβούργο στο Άμστερνταμ. 

Η Greenpeace υποστήριξε ότι ήταν αποδεκτό για τον υπάλληλο να πετάει τόσο πολύ, ώστε να μπορεί να εξισορροπήσει τη δουλειά του με τις ανάγκες της οικογενείας του.

Όταν η Greta Thunberg πήγε στην Αμερική (για να κάνει εκστρατεία κατά της χρήσης πετρελαίου, μεταξύ άλλων) ταξίδεψε με ένα σκάφος αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών, εξοπλισμένο με δύο μηχανές ντίζελ για έκτακτες ανάγκες και μια δεξαμενή καυσίμων ντίζελ με 672 λίτρα ντίζελ. 

Όταν ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Ευρώπη, μέλη του πληρώματος έπρεπε να πετάξουν στην Αμερική για να την φέρουν πίσω. Θα είχε χρησιμοποιήσει λιγότερο πετρέλαιο αν είχε απλά επιβιβαστεί σε ένα εμπορικό αεροπλάνο και είχε διασχίσει αεροπορικώς τον Ατλαντικό. Αυτή είναι υποκρισία για την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος και ο Χάρι θα μπορούσαν να είναι υπερήφανοι.

Ο επικεφαλής μιας ομάδας διαμαρτυρίας που διεξάγει εκστρατεία για περισσότερη μόνωση των σπιτιών παραδέχτηκε ότι δεν μονώνει το δικό του σπίτι και κατηγορήθηκε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πρόκληση αναστάτωσης και ότι προσπαθεί να γίνει διάσημος.

Ένας ακτιβιστής του Extinction Rebellion επιδόθηκε σε δύο διακοπές σε όλο τον κόσμο στον Καναδά και την Ευρώπη - διανύοντας περίπου 10.000 μίλια.

Το τραγικό είναι ότι εννέα στους δέκα ανθρώπους εξακολουθούν να μην έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι σχεδιάζεται γι' αυτούς. Πίστεψαν ότι το Covid-19 ήταν μια πραγματική πανδημία και υπάρχει κίνδυνος να πιστέψουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια πραγματική απειλή.

Οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν ότι η απάτη με την υπερθέρμανση του πλανήτη θα οδηγήσει τα παιδιά τους σε έναν κόσμο που θα μοιάζει όλο και περισσότερο με το 1984 του Όργουελ ή με τον Φυλακισμένο του McGoohan παρά με τον κόσμο του 2019 - έναν κόσμο που πλέον δεν θα επισκεφθούμε ποτέ ξανά.

Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μέρος της φασιστικής/κομμουνιστικής κατάληψης που έχει σχεδιαστεί για να σερβίρει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Οι φανατικοί τρελοί είναι πολύ ηλίθιοι για να το συνειδητοποιήσουν, αλλά δουλεύουν για τους Gates, Schwab, Blair και τους Rothschilds. Μας οδηγούν σε έναν κόσμο ψηφιακών διαβατηρίων, μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά, υποχρεωτικών εμβολίων και κοινωνικών πιστώσεων. Μας οδηγούν στη σκλαβιά.

Όσο σκληρά κι αν αγωνιστούμε δεν θα πάρουμε ποτέ πίσω το παλιό φυσιολογικό.

Οι κακοί έχουν όλη τη δύναμη, όλα τα χρήματά μας, τα όπλα και τα ΜΜΕ με το μέρος τους.

Το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να καθυστερούμε, να ροκανίζουμε και να κάνουμε το γκέτο μας όσο πιο άνετο μπορούμε.

Πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στο να τραβήξουμε την προσοχή στις παραφροσύνες των αιρετικών της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Κάποιοι είναι κακοί, κάποιοι είναι διανοητικά άρρωστοι και κάποιοι είναι απλώς ηλίθιοι.

Όλοι οι θιασώτες της υπερθέρμανσης του πλανήτη αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και το μέλλον εσάς και της οικογένειάς σας και κίνδυνο για την ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη που απειλεί το μέλλον μας - είναι οι υστερικοί ηλίθιοι που λένε ψέματα, εξαπατούν και προωθούν ψευδοεπιστημονικές ανοησίες που είναι ο πραγματικός κίνδυνος.

Copyright Vernon Coleman Μάρτιος 2022


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


The Lies, Deceits and Hypocrisy of Climate Change | Dr Vernon Coleman


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου