Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ 3,9% ΣΕ 15% ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 2,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
 
"Πλεόνασμα 2,3 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό" επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και προσθέτει:


"Αυτές οι θετικές εξελίξεις στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού καταδεικνύουν ότι η προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης, προσαρμογής και πειθαρχίας αποδίδει καρπούς, ενώ διαμορφώνονται και οι προϋποθέσεις για τη σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας με στόχο η χώρα να μεταπηδήσει από τον κύκλο των ελλειμμάτων στο κύκλο της βιώσιμης ανάπτυξης, με στέρεες βάσεις"!!!
 
Είναι να γελάει και να κλαίει ταυτόχρονα κανείς, όταν βλέπει τις μεθοδείες των δωσιλόγων και των πατρώνων τους.
Τώρα που φοβούνται τη λαϊκή εξέγερση όσο ποτέ άλλοτε, λόγω της πώλησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, αλλά κυρίως του φοροπνικτικού νόμου, όπου θα φορολογούνται ακόμη και οι... οικογενειακοί τάφοι, τώρα ανακαλύπτουν προτογενή πλεονάσματα στον προϋπολογισμό, ώστε να πούν ότι οι θυσίες ( βλέπε ο σφαγιασμός ) του Ελληνικού λαού, αποδίδουν καρπούς.

Η ώρα των δωσιλόγων πλησιάζει και το ξέρουν!

Σύντομα ο λαός θα ξεβράσει τα πολιτικά τους πτώματα, καθώς το μόνο που θα έχει να χάσει θα είναι οι αλυσίδες του και η πείνα...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου