Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΤΡΑΓΙΚΟΥ) ΘΙΑΣΟΥ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΙΧΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ




Εκπλήξεις προκύπτουν από τη δημοσκόπηση που διενήργησε το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δημοσιεύεται στον τοπικό Τύπο. 


Σύμφωνα με τα ευρήματα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με το ισχνότατο 14,5% και ακολουθεί η ΝΔ με μόλις 7,3%, ενώ αντίθετα ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων καθώς φτάνει στο 36,4%.

Ωστόσο, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η επιλογή «άλλο κόμμα» με 10,5%, στην τέταρτη θέση το ΚΚΕ με3,5%, ενώ κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ).

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προηγείται του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά και στην παράσταση νίκης.

Το πολιτικό σκηνικό που οδήγησε την χώρα στα βράχια, είτε με τους χειρισμούς του είτε με την ανοχή του, διαλύεται και καταρρέει με πάταγο!

Τί θα σκεφτούν για να επιβιώσουν;

Ακούγονται φήμες για κυβέρνηση πρωσοπικοτήτων, αλλά δεν θα τους σώσει, αφού το θέμα της Πατρίδας μας δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές επιλογές...


 

1 σχόλιο:

  1. Λέτε ρε Αδέρφια να ξυπνήσουμε ;; Το εύχομαι ολόψυχα. Σοβαροί άνθρωποι (εργαζόμενοι όχι ανεπάγγελτοι πολιτικοί) θα δεχτούν να βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά ;; Εάν στείλουμε και τους 300 στο διάολο (μηδενός εξαιρουμένου) τότε έχουμε κάνει τη επανάσταση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή