Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ



ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...






Το ποίημα άρχισε να γράφεται από τον Αύγουστο αλλα ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό και σήμερα το δημοσιεύουμε.


Αφυπνιστικός ο λόγος του ποιήματος, αποκαλυπτικός και προ πάντων αγαπητικός και ελπιδοφόρος.

Δεν θέλουμε να κάνουμε άλλα σχόλια, διαβάστε το με πολλή προσοχή...







ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΓΙΔΑ.
    Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ρητώς μας προειδοποιεί και μας λέει «Τα θαύματα στην εποχή του Χριστού και των αποστόλων ήταν απαραίτητα γιατί οι άνθρωποι ήταν σκληροί, ειδωλολάτρες και γι αυτό γίνονταν σημεία και τέρατα, τώρα όμως που έχουμε την Αγία γραφή τα θαύματα όχι μόνο δεν μας ωφελούν αλλά πολύ μας βλάπτουν, διότι α)μας καθιστά χρεώστες στο Θεό, β) εκβιάζεται η ελευθερία μας και γ) η πίστη μας τότε δεν έχει καμία αξία. Αλλά η ακράδαντη πίστη προέρχεται μόνο από την μελέτη της αγίας Γραφής κατά τον απόστολό Παυλο που μας λέει ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ’, 17 ἡ πίστις ἐξ ἀκοῆς, ἡ δὲ ἀκοὴ διὰ ρήματος Θεοῦ ».
    Όπως μας συμβουλεύει και Ο ίδιος Ο Ιησούς Χριστός « Πλανάστε μη ειδότες τας γραφάς και Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς».
    Διαβάστε σας παρακαλώ τον άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο και δεν πρόκειται να βρείτε στις ομιλίες του να διηγείται κανένα απολύτως θαύμα. Μήπως τελικά ήταν λάθος ο άγιος και καλά έκαναν και τον εξόρισαν όλοι αυτοί (οι άνθρωποι της εκκλησίας ).
    Αν προσπαθήσουμε να αποδείξουμε την πίστη μας με τα θαύματα θα φτάσουμε σε αδιέξοδο, διότι πολλά δόγματα ακόμα και σατανιστές μπορούν να μας παρουσιάσουν πολλά ( η δυνατόν να πλανήσουν και τους εκλεκτούς ). Γινόμαστε έτσι εύκολα θύματα στους ψευδοπροφήτες και ψευτοδιδασκάλους.
    ‘Έχουμε καταντήσει την πίστη μας, θαυματολαγνεία, προφητολαγνεία, γεροντολατρία και εμπόριο.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλασφημία από αυτό, ‘’Αντί να στρέφει κάποιος τους ανθρώπους στον Ιησού Χριστό να τους οδηγεί σε ανθρώπους και τέλος στον εαυτό του ( Χρυσόστομος ). ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή