Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

KATAΡΡEEI TO ΣΑΠIO ΠΟΛITIKO ΣKHNIKO ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



Eπιστολή-βόμβα κορυφαίου δικαστικού, για κυβερνητική παρέμβαση στην δικαιοσύνη (από τα όσα παραθέτει είναι σαφές ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης και του δικαστικού συστήματος) είδε το φώς της δημοσιότητας. 

Ο δικαστής, τα στοιχεία του οποίου έχουν σβηστεί από την επιστολή αλλά είναι στην διάθεση των αρχών, γράφει χαρακτηριστικά

«Η Κλάπα, δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας "ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα"» και συνεχίζει:   «Όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για την διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν"».


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός, με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:




(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).

Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.




Θυμίζουμε ότι ο 78χρονος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα και τακτικό μέλος της Καναδικής Βασιλικής Ακαδημίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ είχε γράψει περιγράφοντας το πολιτικό σκηνικό: 

"Όταν ένα κτίριο είναι ετοιμόρροπο, λόγω σεισμού  πρέπει να 
κατεδαφισθεί εάν θέλουμε να το κτίσουμε ξανά". 

Και για την ΧΑ: "Η εκρηκτική οσία που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι 
ισχυροτάτη και αποτελεσματική"


Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι μαζί με το "κτίριο" καταστρέφεται και η "εκρηκτική ουσία"!!! .

Τα έγγραφα τα βρήκαμε εδώ




1 σχόλιο: