Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΙΑ:"ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΜΕ"


ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

΄Εξανίστατο προχθές στο κοινοβούλιο  η βουλευτής της ΝΔ κα. Άννα Καραμανλή, κομψή, δυναμική, ο τύπος της ηρωικής αγωνίστριας για την πατρίδα και το έθνος. Ήταν έξαλλη εναντίον του κ. Χαρδούβελη, υπουργού της κυβέρνησης που η ίδια στηρίζει, με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ, που της δημιουργεί προβλήματα με τους ψηφοφόρους της και το μόνο που της έμεινε είναι η αξιοπρέπεια της που προσπαθούσε να περισώσει. Δεν θυμάμαι να είπε τίποτε για τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν ανήκουν στην κομματική της πελατεία.

Οι δημοσιογράφοι την κατέταξαν στους τζάμπα μάγκες που θα καλύψουν την ανταρσία τους πίσω από μία δευτερεύουσας σημασίας τροποποίηση που ανέλαβε να φέρει ο κ. Χαρδούβελης για την οποία θα θριαμβολογήσει στους πελάτες της ως η επιμείνασα και νικήσασα.

Η  κα. Καραμανλή όπως και όλοι της κυβερνητικής μειοψηφίας, που κυβερνούν καταχρηστικώς χάρη σε έναν αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν τόλμησε να απορρίψει προς ιδίαν αυτού δημοκρατική αισχύνη, υποκρίνεται ότι αγωνίζεται για την σωτηρία του τόπου χωρίς λαϊκισμούς με πλήρες αίσθημα ευθύνης χάριν της πατρίδος και του λαού.

Όλοι οι βουλευτές που στήριξαν την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ και την αποδοχή των αποικιοκρατικών νόμων των μνημονίων, που παρέδωσαν την εξουσία της χώρας στους δανειστές και έβαλαν ενέχυρο την περιουσία του κράτους και των πολιτών και που τώρα διαμαρτύρονται για την εφαρμογή των μέτρων ή είναι ανόητοι ή είναι υποκριτές αισχίστου είδους.

Και οι ίδιοι οι δανειστές  θα ήθελαν να κκερδοσκοπούνμε το γάντι χωρίς να δημιουργούν αιχμές και για αυτό έχουν τα τσιράκια τους στην κυβέρνηση να φροντίζουν την εφαρμογή των εντολών τους με τη λιγότερη δυνατή αντίδραση. Οι δικοί μας πήραν τις εντολές από το Παρίσι και τώρα τις εφαρμόζουν.  Ποίο είναι το πρόβλημα της κας. Καραμανλή; το ότι τα μη ηλεκτροδοτούμενα δεν πρέπει να φορολογούνται με τον ίδιο συντελεστή ούτε και τα σπίτια που γκρεμίστηκαν με τους σεισμούς ή τις κατολισθήσεις;

Η δημοσιονομική εξυγίανση έπρεπε να είχε γίνει από τα κόμματα εξουσίας της μεταπολίτευσης αλλά αντί αυτού βούλιαξαν την Ελλάδα στο χρέος και τώρα οι βουλευτές τα βάζουν τάχα με τους υπουργούς και ούτε διανοούνται ότι η μάχη πρέπει να δοθεί ενάντια στους κατακτητές που δυστυχώς τους έχουν αποδεχτεί ως τέτοιους.

Εκεί είναι η μάχη κα. Καραμανλή και εσείς οι τζάμπα μάγκες, καθώς  και οι υπόλοιποι υπάκουοι βουλευτές. Δυστυχώς για τον τόπο αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν οι φέροντες ονόματα μεγάλων οικογενειών πουν δεν έχουν μάθει πως βγαίνει το μεροκάματο και αναλίσκονται σε κενές ηρωικές φρασεολογίες, υπηρέτες  ξένων συμφερόντων. Το τι θα ψηφίζετε από εδώ και πέρα κυρίες και κύριοι βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν έχει πλέον καμιά σημασία για τον τόπο. Εάν θέλετε να σώσετε κάτι απλά φύγετε.

Ηλίας Σταμπολιάδης

11/9/2014


1 σχόλιο:

  1. Η κυρία αυτή είναι μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου... Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε την κατάντια μας... Είναι άραγε δικαιολογία ότι στην προηγούμενη Βουλή είχαμε το ανάλογό της σε αρσενικό... αυτό του... Ανατολάκη; Μα και τώρα το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι ο Ζαγοράκης είναι ευρωβουλευτής... οι δεξιοί πάντα είχαν το ραγιαδισμό στο πετσί τους... το πρόβλημα είναι ότι τώρα τους μοιάζουν και ... οι αριστεροί... της ευθύνης. - Να φτύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή