Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η "AΡΙΣTEΡH" KYBEΡNHΣH ΠOY ΘA ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ...ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!


ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΙΡΙΔΩΝ…. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!


Φόροι… και ξανά φόροι και άλλα τέλη που τελειωμό δεν έχουν. ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ “νι” ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΙΡΙΔΩΝ.

Αργά, κατά τα άγρια μεσάνυκτά του, ο υπουργός με το γύφτικο πουκάμισο και την ομοίαν όψη, εξαναγκάσθηκε να κάνει εγέρθητου εκ της κλίνης του όπου κοιμόταν όρθιος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του, στη κοινότητα… των Ρομά εμπόρων, περί προθέσεως υπερφορολόγησης των αυτοκινήτων εικοσαετίας!!!!

Ο κ. Μπαρουφά, αρχίζοντας με τη φράση “JE SUIS ROMA” διευκρίνησε ότι στη ρύθμιση άγριας υπερφορολόγησης των αυτοκινήτων εικοσαετίας και επέκεινα, δεν πρόκειται να υπαχθούν τα επαγγελματικά οχήματα των πλανόδιων εμπόρων Ρομά, που απασχολούνται αμιγώς με τη μεταπώληση αγγουριών και μπανανών, διότι τα εμπορεύσιμα αυτά τούτα είδη, ανήκουν στη κατηγορία της λαϊκής υπερκατανάλωσης φόρων και θα πωλούνται από ατελή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!!!!!!

“Καταβάλουμε συντονισμένες προσπάθειες” συνέχισε ο πλανόδιος καθηγητής, “ώστε να υπαχθούν στην ίδια κατηγορία και τα χαλιά, ώστε ο πτωχός Έλλην, να δύναται να προμηθεύεται χαλιά χαμηλού κόστους, επί των οποίων θα παίζει με τις μπανάνες και τα αγγούρια που του προσφέρουμε αφειδώς” !!!!!!!!!

Παππούς Νίκος Αρβανίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου