Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ


ΜΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


ΒΙΝΤΕΟ: SMART CARDΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Δραγασάκη, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια ομάδα εργασίας με στελέχη της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος και των συστημικών τραπεζών, η οποία εντός 30 ημερών θα εκπονήσει ένα "στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών στη χώρα μας και τον δραστικό περιορισμό της κυκλοφορίας του φυσικού χρήματος".


Η κίνηση αυτή υποτίθεται ότι είναι καθοριστικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή, καθώς οι συναλλαγές θα περνούν απευθείας μέσω του τραπεζικού συστήματος. Για να επιτευχθεί ο "ευγενής" αυτός στόχος θα πρέπει να παταχθούν μαζί και οι ζωές των πολιτών. Οι συναλλαγές πάνω από 70 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες!

Aυτή η φαεινή ιδέα σίγουρα ήρθε απ'εξω. Δεν φαίνεται πιθανό να το σκέφτηκε κάποιος εδώ. Η χώρα η οποία ήδη το εφαρμόζει είναι η Σουηδία. Σημειώνεται ότι είναι η ίδια χώρα όπου εργαζόμενοι σε εταιρεία δέχτηκαν να "τσιπαριστούν" σαν κοτόπουλα, στο δεξί χέρι.

Στην πραγματικότητα όμως το πλαστικό χρήμα θα αποτελέσει καθοριστικό χτύπημα στην ήδη χτυπημένη οικονομία αφού  η κατανάλωση θα πέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα μειωθούν τα φορολογικά έσοδα.

Άλλωστε ήδη οι οικονομικές πράξεις άνω των 500 ή 1000 ευρώ ανάλογα με την αγορά γίνονται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει υποχωρήσει η αγορά ηλεκτρικών ειδών οι αγορές ειδών σπιτιού και γενικά οι αγορές υψηλού κόστους.

Το νομοθέτημα που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει  σκληρές ποινές σε όσες εταιρείες θα δέχονται μετρητά στις συναλλαγές τους με πελάτες.

Είναι σαφές ότι από το μέτρο αυτό ευνοούνται μόνο οι τράπεζες οι οποίες θα χρεώνουν τις χρεωστικές κάρτες με μία προμήθεια και θα γεμίσουν τα ταμεία τους με καταθέσεις που θα κινούν τις χρεωστικές κάρτες. Δηλαδή, μια γιαγιά π.χ. που θα θέλει να πάρει από ένα παιχνιδάδικο δώρα των 100 ευρώ  για τα εγγόνια της θα πρέπει να διαθέτει... χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και να έχει καταθέσεις ή να καταθέσει τα  100 ευρώ στην τράπεζα προηγουμένως! 

Αυτό όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι η αχρήματη κοινωνία που θα φακελώσει όλο τον κόσμο!


Το πλαστικό χρήμα θα διεισδύει στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και θα κοινοποιεί σε τρίτους, τα προσωπικά δεδομένα όλων μας, όπως και τις "αδυναμίες" που οποιοσδήποτε μπορεί να έχει.


Έτσι υπάλληλοι,τραπεζών,εταιρειών και του κράτους θα γνωρίζουν τα πάντα για όλους μας, και θα διαθέτουν τεράστιες βάσεις δεδομένων για κάθε πολίτη, βάσει των οποίων θα μπορούν να προσδιορίζουν το ψυχολογικό του προφίλ.

Αυτό σημαίνει ότι, όταν όποιος γίνει ενοχλητικός για το Σύστημα, θα εντοπίζεται άμεσα και θα εξολοθρεύεται με πολλούς τρόπους αφού οι συναλλαγές του θα μπλοκάρονται. 

Επίσης, ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού από τρίτους που θα γνωρίζουν τα προσωπικά δεδομένα του.

Η πρώτη παρέμβαση στην οποία θα προχωρήσει το ΥΠΟΙΚ είναι η υποχρεωτική εγκατάσταση τερματικών σε όλες τις επιχειρήσεις.

Έτσι θα καταστεί δυνατή και η υποχρεωτική ηλεκτρονική διακίνηση τιμολογίων με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στη «ρίζα» της, ενώ σε δεύτερη φάση θα καταστεί δυνατή η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ΚΕΠΥΟ.

Το «κλειδί» για τη σωστή λειτουργία και εφαρμογή του συστήματος θα επιτρέπει στις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να αντλούν στοιχεία από τις τράπεζες όχι μόνο για την ύπαρξη λογαριασμών και των υπολοίπων τους (αυτό ήδη γίνεται), αλλά για τις κινήσεις αυτών των λογαριασμών σε βάθος 10ετίας.

Από όλα αυτά το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για οποιονδήποτε πολίτη. Δεν θα τον γνωρίζουν οι οικείοι του και θα τον έχουν "ξεψαχνίσει" οι κρατικοί υπάλληλοι. 

Πόσο λογικό και προπαντός πόσο δημοκρατικό σας φαίνεται αυτό;

Αυτήν την αχρήματη κοινωνία που θα οδηγήσει στον ηλεκτρονικό έλεγχο της ανθρωπότητας δια του ηλεκτρονικού χαράγματος στο χέρι ή το μέτωπο αναφερόταν η αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ. Ιγ΄ 16: "ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Τα έλεγε όμως και ο Πατροκοσμάς: «Θα ρθει καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» .
Επίσης, είχε πει κάποτε ο όσιος Παΐσιος για τα μελλοντικά γεγονότα, σε συσχετισμό με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιδίωξη του Σατανά να μας "σφραγίσει" - λες και είμαστε βόδια… - για να μας κάνει υποχείρια του: 

"Τα χρόνια μας είναι δύσκολα και θα χρειασθεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στην διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή θα τα βγάλει κανείς πέρα. Να μην απογοητευόμαστε. Αυτά τα δύσκολα χρόνια θα είναι μια ευλογία, γιατί θα μας αναγκάσουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Είναι μια ευκαιρία για πιο πολύ αγώνα. Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήσει "ει δυνατόν και τους εκλεκτούς" (Κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, ΚΔ' 24).

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Σωτήρχου, "Γέρων Παΐσιος":  

Τα πάντα θα ελέγχονται από το Θηρίο, από τις Βρυξέλλες. Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγιστούν στο χέρι ή στο μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να εξυπηρετούνται. Οι πιστοί που θα αρνηθούν θα ταλαιπωρηθούν. Γι' αυτό από τώρα να συνηθίσουν να ζουν απλά και, αν μπορούν, να έχουν κανένα χωράφι, λίγα ελαιόδενδρα ή κανένα ζώο για τις ανάγκες της οικογένειάς τους.
Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία-τριάμιση χρόνια. Δεν θα αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους… Η Εκκλησία να πάρει μια θέση σωστή. Να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα. Να εξηγήσει και στους πιστούς να καταλάβουν ότι, αν πάρουν νέα ταυτότητα, αυτό ισοδυναμεί με πτώση.
Πίσω από την Ε.Ο.Κ. βρίσκεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Τέτοια στυγνή δικτατορία μόνο ο Διάβολος θα μπορούσε να σκεφθεί. Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του Διαβόλου, το 666, και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση - ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα. Βάζεις άλλη σφραγίδα. Αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του Διαβόλου. Άλλο είναι, που έχουν στα νομίσματα το 666 - "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι" (Κατά Λουκά Ευαγγέλιο, Κ' 25), και άλλο η ταυτότητα, που είναι κάτι προσωπικό. Ακόμα και αν δεχθεί να σφραγισθεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια…"Στο βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» που εκδόθηκε το 1996 ο αγιορείτης ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου στη σελίδα 421 γράφει προφητικά:«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. 
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε•
Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν• για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.
Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες.
Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

Η κυβέρνηση πρέπει να τα σκεφτεί όλα αυτά και να μην ανοίξει τις πόρτες της Κολάσεως. Το πολύ χρήμα των απατεώνων βρίσκεται αν θέλεις να το βρεις, έτσι και αλλιώς οι συναλλαγές τους δεν είναι σχεδόν ποτέ σε μετρητά. Απλά θα καταδικάσουν τον καθημερινό άνθρωπο στην αιώνια ηλεκτρονική φυλακή.
Ήδη οι επιστήμονες έχου κατορθώσει να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη, το τελευταίο προπύργιο της ανθρώπινης ελευθερίας, τα "δεσμά" έχουν ήδη σφυρηλατηθεί,και η πόρτα στο "κελί" ετοιμάζεται να κλείσει.


Δείτε και το "προφητικό" βίντεο για την Smart Card που φτιάχτηκε το 2005 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου