Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ GREXIT MPOΡEI NA ΠΡOKYΨEI ΞAΦNIKA ENA BREXIT!
ΒΙΝΤΕΟ: Ο BOB CHAPMAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010. 

Μια συγκλονιστική εξέλιξη καταγράφεται εδώ και λίγες ώρες στην Βρετανία, μια εξέλιξη που καταδεικνύει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση η κατ΄ άλλους "Γερμανική Ένωση ευρωπαϊκών κρατών" βρίσκεται πολύ εγγύτερα στην διάλυσή της απ'ότι νομίζουν οι περισσότεροι και όχι εξαιτίας ενός Grexit, αλλά ενός ... Brexit, δηλαδή της αποχώρησης της Βρετανίας από αυτήν.

Και δεν μιλάμε για αποχώρηση από την ευρωζώνη, αφού ως γνωστόν η Βρετανία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αλλά από την Ευρωπαϊκή Ενωση!

Χθες, στέλεχος της Τράπεζας της Αγγλίας (Bank of England) υποτίθεται ότι έστειλε "κατά λάθος"  στην εφημερίδα Guardian, το σχέδιο που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση για έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Και η είδηση φυσικά δεν είναι αυτό καθ'αυτό το σχέδιο, αλλά ότι η Βρετανία έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και όλοι γνωρίζουν ότι όποιος αποχωρήσει από την Ένωση που ποδηγετείται από το διεφθαρμένο κονκλάβιο των Βρυξελλών, δεν θα είναι ο τελευταίος...

Το συγκεκριμένο email καταγράφει την πρόθεση της Κεντρικής Τράπεζας της Βρετανίας, όχι να γνωμοδοτήσει, αλλά να καταρτίσει έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων μιας αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ!

Που σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, κάτι που εν πάση περιπτώσει δεν έχει αρνηθεί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου

Μάλιστα στο συγκεκριμένο email αναφέρεται και το συγκεκριμένο σχέδιο που προβλέπει και τον τρόπο με τον οποίο η  Bank of England θα... διέψευδε πως υπάρχουν τέτοια σχέδια εφόσον το γεγονός έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Οι αξιωματικοί της θα έπρεπε να πουν πως "εξετάζουμε διάφορα σενάρια σχετικά με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις αλλά δεν υπάρχει κάτι το οριστικό" ενώ, στο email υπογραμμίζεται η ανάγκη αποφυγής οποιασδήποτε δημοσίευσης του σχεδίου για να μην προκληθεί αναταραχή.

Η κατάρτιση του σχεδίου θα πραγματοποιηθεί από τον Jon Cunliffe, αναπληρωτή διευθυντή του τμήματος χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Bank of England.

To email συντάχθηκε στις 21 Μαΐου και υποτίθεται "κατά λάθος" απεστάλη στον αρθρογράφο της Guardian, Jeremy Harrison.

Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει "κατά λάθος". Απλά προετοιμάζεται η κοινή γνώμη, η οποία ειδικά στην Βρετανία είναι κατά πλειοψηφία υπέρ της εξόδου από την ΕΕ.

Βέβαια, οι επιπτώσεις από την έξοδο της Βρετανίας από την Ενωση θα είναι τέτοιες που θα συμπαρασύρουν αμέσως κι άλλες χώρες εκτός ΕΕ.

Και όχι αναγκαστικά χώρες του νότου όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία κλπ. Η Γαλλία με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Βρετανία (αποικίες, μεγάλος αριθμός γαλλόφωνων κρατών κλπ) θα είναι πιθανότατα το επόμενο κράτος, καθώς ήδη το κύμα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει γιγαντωθεί.

Και θα ακολουθήσει η Ιταλία, όπου ο βιομηχανικός βορράς απλώς δεν μπορεί να ανεχθεί την γερμανική κυριαρχία.


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 

ΑΠΟ ΤΟ 2010 Ο BOB CHAPMAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! (1΄.14΄΄)   
ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΊ ΥΠΌΤΙΤΛΟΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου