Κυριακή 10 Μαΐου 2015

"ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


ΠΕΡΙ "ΕΝΤΙΜΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ" ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!Ζούμε στον αιώνα που δολοφονούνται οι λέξεις. Και βέβαια οι λέξεις δολοφονούνται όταν διαστρέφονται τα νοήματά τους.
Στην συγκεκριμένη δε περίπτωση, εκτός από την δολοφονία των λέξεων, κατακρεουργείται και η κοινή λογική!
Όλες αυτές τις μέρες που εντείνονται οι "διαπραγματεύσεις" με τους τοκογλύφους "δανειστές" έχει αναπτυχθεί από την "αριστερή" μας κυβέρνηση μια μπουρδολόγος ρητορική, περί την επιδίωξήν της να επιτύχει έναν "έντιμο συμβιβασμό"!

Νέα βαφτίσια των παλαιών νοημάτων!

Κατ αρχάς η φράση "έντιμος συμβιβασμός" με τους τοκογλύφους "δανειστές" προσκρούει στην κοινή λογική και προκειμένου να την διαπεράσει την κατακρεουργεί! 
Ποιός αληθινά έντιμος συμβιβασμός μπορεί να υπάρξει με τους κοινούς απατεώνες και τοκογλύφους κερδοσκόπους που πατάνε πάνω στο αίμα του Ελληνικού λαού;

Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε αυτή την λεγόμενη αριστερή κυβέρνηση ως μη έχοντας κάτι καλύτερο διαθέσιμο, αν μη τι άλλο, για να τον λυτρώσει από τους δωσίλογους κυβερνήτες και τους εντολείς τους, τα τοκογλυφικά κοράκια που τώρα ονομάζονται "θεσμοί".

Δεν την εξέλεξε για να συμβιβαστεί, αυτό το κατάφερναν πολύ καλά και οι δωσίλογοι που μαυρίστηκαν από την ψήφο του!

Και για ποιό έντιμο συμβιβασμό μπορεί να μιλάμε όταν απέναντί μας έχουμε τις επιτομές και τους ορισμούς της ατιμίας;

Άρα πρόκειται για απάτη και ταχυδακτυλουργισμό της "ροζουλί αριστεράς" μας κυβερνήσεως που έδειξε πόσο ικανή είναι να ξαναβαφτίζει τις λέξεις !

Και όπως την τρόϊκα ονόμασε "θεσμούς" και την προσωρινή συμφωνία "πρόγραμμα"έτσι βαφτίζει τώρα και το τρίτο μνημόνιο  
"έντιμο συμβιβασμό"!
Γιατί η παραμονή του ΕΝΦΙΑ, η αύξηση του ΦΠΑ, οι υποχωρήσεις στις ιδιωτικοποιήσεις και ίσως αργότερα και στο ασφαλιστικό και τα συνταξιοδοτικά, πώς λέγεται με μία λέξη;
ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Και ας μην κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό γιατί τους προειδοποιούμε:

Τετρακόσια χρόνια δεν μπορεσαν οι Χαζαροι Τούρκοι να μας πάρουν την γλώσσα.
Ο λαός ξέρει καλά τι σημαίνει κάθε λέξη, όχι μόνο από αυτόν που την λέει, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο την χρησιμοποιεί!

Αιδώς και Αλήθεια Ψευτοαριστεροί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου