Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο BOB CHAPMAN ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Ή ΓΙΑ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ Ή ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ


ΒΙΝΤΕΟ: ΤΙ  ΕΛΕΓΕ Ο BOB CHAPMAN ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΚ Μ.ΒΕΜΠΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Όπως είχε πει ο πρίν 5 χρόνια ο  Bob Chapman  "όλοι μέσα από την ευρωζώνη, θα επανακάμψουν στα εθνικά τους νομίσματα"... 

O ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post ότι αν η ελληνική κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, τότε μένει η διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το οποίο ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του,δηλαδή εάν θα αποδεχτεί ή όχι τους εκβιασμούς των δανειστών.


Είναι φανερό ότι η Γερμανία μας δείχνει την έξοδο από την Ευρωζώνη, όπως είχε πει ο πριν 5 χρόνια ο Bob Chapman, αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα και η ιδέα του δημοψηφίσματος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο ευρώ.

Ο Βέμπερ επισήμανε στη συνέντευξή του ότι περιμένει τις επόμενες ημέρες ένα ξεκάθαρο μήνυμα από το ελληνικό κοινοβούλιο, ότι η πλειοψηφία του υποστηρίζει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων (δηλαδή δήλωση υποταγής στην πολιτική του δωσιλογισμού). Σε διαφορετική περίπτωση, οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουν με δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη.

Ο Βέμπερ υπογραμμίζει ότι "η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να στείλει μέσα στις επόμενες ημέρες ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι δεσμεύσεις της θα εφαρμοστούν. Ο Α.Τσίπρας θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τη δύναμη και ότι διαθέτει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις".

Στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, ο Βέμπερ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος. Οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουν αν στην έσχατη περίπτωση επιθυμούν πραγματικά να εγκαταλείψουν την ευρωζώνη ή αν επιθυμούν να εφαρμόσουν και άλλες μεταρρυθμίσεις, εξήγησε.

Δηλαδή καθαρός εκβιασμός!


Ο Βέμπερ κατάληξε, σημειώνοντας ότι το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με χρεοκοπία και στην περίπτωση που αυτό συμβεί το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει έξοδος της από την ευρωζώνη ή όχι.

Ο ίδιος, όμως, γνωρίζει ότι αυτό νομικά δεν μπορεί να συμβεί, και ότι η χώρα εάν τεχνικά πτωχεύσει (τα κράτη δεν πτωχεύουν ποτέ) αυτό θα γίνει εντός του ευρώ με αποτέλεσμα το ενιαίο νόμισμα να καταρρεύσει. 

Επί της ουσίας οι Γερμανοί αυτό που ελπίζουν είναι να βγούμε από μόνοι μας ακριβώς για να μη "μολύνουμε" το οικοδομημά τους. 

Θέλουν να φύγουμε ώστε να αρχίσει η υλοποίηση των σχεδίων της Νέας Τάξης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου