Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!


ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ «ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ILLUMINATI THN ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΒΙΝΤΕΟ




ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η νέα τάξη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο κόσμος μπορεί να πληροφορηθεί ότι δεν υπάρχει θάνατος!

ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ!

Γιαυτό προσπαθεί να αφανίσει την Ορθόδοξη Πίστη που ζητάει το "αιωνία η μνήμη", γιαυτό αποκρύπτει ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήξερε ότι δεν υπάρχει θάνατος! Και γι αυτό ήταν ανίκητος!

Όταν λοιπόν ο κατ΄ εικόνα Θεού πλασμένος άνθρωπος κατορθώνει τη σωτηρία της πληροφορίας, αυτό ενοχλεί την νέα τάξη πραγμάτων η οποία σπεύδει να αποκρύψει ή και να εξαφανίσει όποια ευρήματα αποδεικνύουν την σωτηρία...

 Βρέθηκε «Ολογραφική βιβλιοθήκη» από έναν αρχαίο πολιτισμό 

Το καλοκαίρι του 2003, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή των βουνών Bucegi, έγινε μία απίστευτη ανακάλυψη που θα άλλαζε εντελώς την ιστορία και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Βαθιά μέσα στη Γη κάτω από τα όρη Bucegi στη Ρουμανία βρέθηκε μια ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Οίμος-Αθήνα: το μητρικό κράτος του σιωνισμού) άσκησαν τεράστια διπλωματική πίεση στην κυβέρνηση της Ρουμανίας, η οποία προορίζονταν να αποκαλύψει τα ευρήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.


Οι επιπτώσεις έγιναν πολύ πιο περίπλοκες εξαιτίας της βάναυσης παρέμβασης του Τάγματος των Illuminati, οι οποίοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο τόσο της θέσης της ανακάλυψης, όσο και της αμερικανικής αποστολής.

Ισχυρά μέλη της ομάδας Illuminati επισκέφθηκαν το μέρος και ανέλαβαν τον έλεγχο όλων των λειτουργιών που σχετίζονταν με αυτό το εύρημα. Από εκείνη τη στιγμή όλη αυτή η ιστορία έγινε απόρρητη.(Οίμος-Αθήνα: αλλοίμονό τους αν μάθει ο κόσμος ότι μπορεί να σωθεί η πληροφορία για την ζωή)


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, όσοι γνωρίζετε αγγλικά, δείτε το παρακάτω βίντεο:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου